- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go zaintriguvam otnovo?
imam problem - stra6no haresvam edno mom4e! poznavame se ot detskata gradina o6te sega sme 7 klas. pratih edna priqtelka da mu kaje 4e go haresvam, a toj po4ti sprq da mi obry6ta vnimanie!HELP!
![]()
не знам, ама имам чувството, че ти сега си в детската градинаказала на една приятелка да му каже!!!
абе какви са тия детински работи! смешни ставате вече със вашите лапешки изпълнения!
като харесваш някой му го казваш директно в очите или изобщо не му го казваш, но да пращаш трети човек да става "сватовница" е меко казано ужасно тъпо![]()
![]()
![]()
Или се е уплашил лили най-вероятно просто няма чувства. А тва че си пратила приятелка наистина е адски тъпо, подкрепям сватовничеството единствено в една ситуация - Момче и момиче се харесват, но не знаят какво изпитва другия. Тогава може да се намеси левкичко трети човек, който е наясно с чувствата и на двамата-сапунка. Твоят случай не е такъв. Остави го, явно е, че не те харесва или е приел всичко на шега.
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Сори,ама си постъпила супер тъпо.Трябваше ТИ да му кажеш,а не чрез друг мовек.Сега,ако искаш да си с него,трябва да поговорите и да му разкриеш чувствата си,иначе незнам...е,пак не е гаранция,че ще тръгнете де.
Точно =D>Първоначално написано от selen_mischief
Аз незнам какво да ти кажа,но искам и аз да попитам нещо.
Аз си имах гадже(никога ми е казвал че ме харесва но ние си го знаехме и просто се хванахме).но той спря просто дасе държи с мен като с гадже.Аз още го харесвам и не знам какво да правя
благодаря са съветите (и критиките и обидите), ама човека постоянно ме гледа особено, и преди, ислед като знаеше, че го харесвам.И между другото, на въпроса ти Sweety-Tweety, той може би въобще не те е мислил за гадже, просто му е било приятно край теб. Обясни му, че искаш нещо по-сериозно, било то и само приятелство. \
/
вероятно това е знак че не иска да е с теб.. може ми иска само да сте си познати както до сега.. ще срещнеш друг споко![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
moje bi ne iska da e s teb..ili dori i da e iskal ne mu e haresal nachina po koito ti si izrazila chuvstvata si..demek chrez priqtelkata
Mne pravilno si postupila v 7mi klas tva e dostatu4no ... toi ako e iskal da ima ne6to mejdu vas samo kato znae tva e 6tql da go naprai 6tom sa e otdrupnal go zabravi pi6leme si vse pak :P
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY