.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: revnost li e?

ve4e ne znam...
    Guest

revnost li e?

с приятеля ми сме от доста време вече заедно и наистина ужасно много неща си казваме и като цяло си знаем всичко един за друг. но от няколко месеца (почти половин година вече) си чатя с едно момиче в скайп, с което страшно много се сприятелихме и си доверяваме всичко и най-важното: помагаме си!
    но когато приятеля ми разбра за това започна да ми прави проблеми, че вече не съм била споделяла толкова с него колкото с нея, че съм го пренебрегвала и съм забравяла да му се обадя заради въпросното момиче и т.н. и т.н. дори до преди малко се карахме, защото се опитах да го убедя, че макар и да не съм я виждала й имам наистина голямо доверие и знам, че няма да ме предаде - тя просто е невероятен човек от където и да я погледнеш. но той продължава да упорства като твърди, че съм го пренебрегвала заради нея.

помогнете ми и кажете какво да правя вече като на глава с него не се излиза?!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ми до някфа степен може би е ревност, да
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ам,не вярвам да ревнува от момиче.. по-скоро наистина се чувства пренебрегнат,от факта че имаш друг толкова близък човек,на който споделяш и т.н. и може би си мисли,че няма да имаш нужда от него вече..
    пък и на твое място не бих се доверявала чаак толкова много на момиче,с което само си си чатила по скайп.. независимо колко добре се държи с теб и те подкрепя,съвета ми е да не й споделяш абсолютно всичко
    относто приятеля ти.. ми не му казвай,а му покажи че все още значи много за теб и ..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Ами това е напълно нормално Толкова време сте си били само двамата и изведнъж се появява някой друг-за него това е голям "шок".Като си е втълпил в главата че това момиче не е на добре,не можеш да го убедиш с думи че не е така а както казаха преди мен трябва да му го покажеш.Отделяй му повече време,остави твоята виртуална приятелка за известно време(тя поне няма да се разсърди ) за да обърнеш внимание на гаджето си защото според мен то е по-важно от това момиче,нали?

Мега фен Аватара на koalka
    Без да се замислям бих избарала приятеля си пред един непознат човек.Кво толкова ти пука за нея,като че ли ти е най-добрата приятелка?Ако спреш да си пишеш с нея може и скандалите да спрат.Ами и аз бих ти дигнала скандал,ако споделяше повече с НЕПОЗНАТ човек,отколкото с мен.Е,не е ли така?

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    e kvo sravnenie ima nqkva X i frienda ti za kvo puska6 temata ?
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Град
    Stz
    Не точно ревност!Може би просто без да се осъзнаваш наистина си почнала по-малко да му се доверяваш!Обаче не бих те посъветвала да спираш да си пишеш с приятелката си а просто да се опиташ да стане както преди е било с приятеля ти!Малко объркано стана но дано си ме разбрала правилно!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен Аватара на I_ve7o

:)

koalka
    Мега фен

Местожителство: в София и в сърцето на един човек...
    Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 6:12 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Без да се замислям бих избарала приятеля си пред един непознат човек.Кво толкова ти пука за нея,като че ли ти е най-добрата приятелка?Ако спреш да си пишеш с нея може и скандалите да спрат.Ами и аз бих ти дигнала скандал,ако споделяше повече с НЕПОЗНАТ човек,отколкото с мен.Е,не е ли така?

em mnogo qsno..ti ne si q vijdala...ne bydi sigyrna dali e momi4e...moje da e nqk`fo mom4e ... pyk i da e momi4e ne q poznava6 tolkova kolkoto nego i moje da te izcepi na nqkoi seki edin moment taka 4e misli...koga i kakvo i s koi spodelq6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си