.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Kum momi4etata

Guest

Kum momi4etata

4lena mi e 15-16sm. Misulta mi e ima li za kakvo da me e sram i dostatu4en li e, za da zadovoli edno momi4e i da ne stane obekt na podigravki? Na 17 sum i ne sum spal s momi4e, zashtoto imam kompleks 4e mi e maluk i me e sram. Blagodarq predvaritelno.

Ако ще да ти е 10см, ако момичето държи на теб, няма да й направи впечатление.
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Brat normalno e vse pak i da ti e 22 sm neznaesh li kak da zadovolish jenata vse edno nishto , normalniq razmer e tolko 15 , 16 sm nqma za kakvo da se komplexirash ot tova

Re: Kum momi4etata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4lena mi e 15-16sm. Misulta mi e ima li za kakvo da me e sram i dostatu4en li e, za da zadovoli edno momi4e i da ne stane obekt na podigravki? Na 17 sum i ne sum spal s momi4e, zashtoto imam kompleks 4e mi e maluk i me e sram. Blagodarq predvaritelno.
    Abe mom4e ti mi razbi predstavite za jivota na mene mi e 15-16 i se mislia za pove4e ot normalen

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Tancheto_^
    Guest
    Размера в повечето случаи няма значение . Попадала съм на няколко момчета , всички с различни и въпроса е там , как той ше ми направи удоволствие , а не колко му е голям

Guest
    Tva za kak she se predstavq 4e e nai-vajno go znam. Ama prosto si mislq 4e mi e maluk e tva e. Ina4e mersi mnogo za vnimanieto. Shto-gode me uspokoixte.

Е,може и 8см да е и пак да няма проблем.Стига с тия размери.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае няма чак толкова голямо значение колко е. Ако е малък вярно че и да се насереш (без извинени) едва ли ще направиш кой знае какво. Ако пък е много топълрлачест че да й галиш яйчниците...ми не става някакси, не се връзва. Тъй си си добрев стига да знаеш к'во да правиш с него. Моя е...същия и до сега оплаквания не съм имал (малко се хваля, да )

Guest
    Dali znam kakvo pravq ili ne: vse oshte nemoga da polu4a ocenka ot nito edno momi4e. Da se nadqvame 4e nqma da sum kuz v legloto, vremeto shte pokaje i vse pak mersi za konsultaciata. Mojebi se po4ustvax po-dobre kato se ima v predvid 4e tova mi beshe nai-golemiq problem.

po-vajen e diametura...ama si ima razli4ni jeni s razli4ni predpo4itaniq

Град
    Пловдив
    Шшшш 1000 еднакви теми малък ли ми е голям ли ми е - и момичетата веднага важен е диаметарът...идеалният член е много дълъг и тънък...ако някой се пита защо да му кажа - щото като го сгънеш на 2 става къс и дебел и се цепи навънка
    В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616
    абе що в еднаата тема пише 10-11 а в тая 15-16
    ПП : По темата Пич нема ко да се пристеняваш ти си свърши работата добре пък на нея няма да и пука колко ти е дълъг.
    И моя е 16,5 и не сам имал оплаквания .
    То ако беше въпроса в дължината сяка щеши да си семи по един пожаругасители и ...

Голям фен
    ей и 10см са достатъчни!споко пич!ако ми пука за тебе не бих се впечатлила!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Guest
    Dobre, mersi! Zakliu4vaite temata. Prosto mi pisna da se kompleksiram po toq vupros, a i nqkak si nemoga da pitam nqkoq priqtelka "abe taka i taka..." iskax obektivni otgovori i gi polu4ix, vse pak do 20+ bi trqbvalo da razte . Nqma smisul da se pulni foruma s glupavi temi taka4e, triite ili zakliu4ete. Mersi za otzivite.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Abe normalen e be,kompleksar!A i ne moje da provaliach celia si jivot samo zaradi edin penis!

Повече от фен
    15-16 sm sa idealna dyljina.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си