.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Ne na biletitee

Ne na biletitee

Horaaaa nikvi biletii za avtobusii poe4ee da vi vozqt piqnii shofiioriiiiiiiiiiii i tehnicheski neispravni reisovo! E denss za malko da zagubqqq jivotaa si v skapannnnnnniq 280 koitoooo se 180 gradusa na carigradsko !

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ужас, радваме се, че си добре, но какво точно стана?
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

/wan`a`doo/
    Guest
    Emi ob6to bzeto 280 e vleznal v nasre6tnoto i se ogunal dosta..o6te 2koli sa se blusnala- ednata oti6la direktno kum Borisovata, a za drugoto ne znam. LIneiki, ala bala- lo6a rabota

Ina4e toq gradski transport prosto e bolna tema... zimata klin4, lqtoto jega koqto vodi do mirizma na por vdovec. Obiknoveno nqma mqsto kude da sedne6 kato izklu4im kogato putuva6 v po-kusnite ili rannite 4asove. A za skorostta da ne stava vupros- slu4valo mi se e da putuvam ot ndk do mladost 1 2chasa i nekvi ei takiva. Dosta 4esto moje da ti se slu4i da se izcapa6, da ti zatvorqt vratite pod nosa, 6ofiora da kara vse edno kara kartofi, prevoznoto sredstvo da se razvali ili jicata na troleq da se otka4i... Hm, su6to sum vijdala edin vatman kak si sliza pi4a na poslednata spirka i si vzima 2patron4eta Flirt, da be ei tui za otskok da podkara po-dobre tramvaq. E, verno 4e v nqkoi avtobusi ima televizori kato naprimer v 72, ama tam mirizmata permanentno e tolkova zverska 4e prosto tova da gleda6 nqkoi film ti e nai-malkiq problem... A i sled kato me globi kontroliorka (to i az si bqh vinovna kato si otvorih portmoneto uj da dokaja 4e nqmam pari kato si mislih 4e sa mi v djoba ) ve4e nikvi bileti...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

po neadekvaten shofiorrr ne sam vijdala prostooooooooo i az se radvam che sam dobre preid 2 meseca me blusna kola sa i tva napraoooo ve4e she si hoda pesha

Голям фен
    Между другото точно тези билети могат да ти послужат да ги съдиш.Те са ти доказателство,че наистина си се качвал/а
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Фен
    Град
    София - селското царство
    OOo mnogo gadno az vseki den patuvam s 280 .... Tctctct gadno ! Ami super 4e si dobre

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ахах нали наскоро се беше счупил някъв Икарос и имаше няколко ранени, които не получиха никакво обещетение защото са били нередовни

Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Между другото точно тези билети могат да ти послужат да ги съдиш.Те са ти доказателство,че наистина си се качвал/а
    Xexe, a ако си с карта- кво гориш?!
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo

То на картата си пише за кои линии е и може би пак ще можеш да ги съдиш... знае ли човек...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

То на картата си пише за кои линии е и може би пак ще можеш да ги съдиш... знае ли човек...
    Е ходи докажи , че си бил в точно този автобус

Фен
    Град
    Ей там :D
    Не съм дупчил билет от много време. Също така и карта нямам. Не ме грее за контролите.. Расправям се и тва е
    ШАРЕНИЯ ^^

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Билети не дупча.
    Дали дупчиш или не...въпрос на личен избор.

miloto_girl_4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

То и с билета не можеш да докажеш, че точно тогава си бил?
    Както се сещате никой шофьор като стигне крайна спирка не променя дупките да са различни, както по принцип трябва да прави, такаче...

Голям фен
    Град
    Варна
    Вярно, че българите никога не биха били свидетели, но от цал автобус поне един свидетел ще се намери...всиъщност и той е жертва.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Вярно, че българите никога не биха били свидетели, но от цал автобус поне един свидетел ще се намери...всиъщност и той е жертва.
    Еми стана вече ясно, че от целия рейс само един свидетел има, другите са хукнали да хленчат наляво надясно по форуми и познати

Мега фен Аватара на machoka
    Не на билетите, ама някой друг път

Аман от гратисчийска философия!

Като не ви харесва услугата, която ви се предоставя: НЕ Я ПОЛЗВАТЕ, а не ПОЛЗВАТЕ Я БЕЗПЛАТНО!!

Как е възможно някои да си плащаме карти всеки месец и да возим на наш гръб гратисчиите? Не мислите ли, че някак не е справедливо? И на всичко отгоре чета нагли изказвания, вместо тези хора да са по-ниски от тревата!

Няколко пъти в автобуса се случи да няма кондукторка. А някои пъти се случва да не ме таксуват просто поради невнимание. Но това се случва сравнително рядко.
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си