- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса за женския оргазъм и 1 за позите
Имам 3 въпорса:
1. Когато жената получи оргазъм, а мъжът още не е свършил, как може да продължи половия акт? Примерно, при мъжа, като свърши и неможе да продължи. При жената не е ли така?
![]()
2. Как се познава, че жената е получила оргазъм? Мъжете изхвърлят сперма, а жените?
![]()
3. Коя е позата, при която жената изпитва най-голямо удоволствие, а мъжът по-малко?![]()
po-skoro maja da svar6i predi jenata :PПървоначално написано от JX
a ina4e sorry ne moga da ti otgovorq poradi prostyata pri4ina 4e sam devstven![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
mi to mai verno muja trqbva da svur6i predi jenata.za 2 vapros-ne moje6 da razbere6.moje da go simulira.e,ako ne znae kak,6te se razbere,oba4e ako e "opitna v zanaqta",nqma kak da razbere6 naistina li e polu4ila orgazum ili se prestruva.a za 3.vapros-e,tuka ve4e ne moga da ti pomogna
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
ami moje da se slu4i momi4eto da svur6i purvo.Az po4ti vinagi svur6vam predi priateljat mi 6toto me poburkva napravoi posle si produljavame, to... ne moge muja da svur6i mnogo sled jenata, puk i taka da e njama problem.Ina4e neznam kakvo e normalno 6toto sam imala samo 1 muj dosega
![]()
2.Ami neznam, no sam 4uvala 4e se use6ta, ot razgovorite mi s mom4eta, koito poznavam znam 4e se use6ta, ma kakvo to4no neznam.
3.za tova ve4e neznam i ne vjarvam 4e na mom4e koeto pravi sex moje da ne mu e hubavo![]()
Ami otnosno purvi vupros ne sum 4uval do sega nqkoi da e imal takuv problem i edva li to4no pri teb 6te se poqvi takuv, no ako vse pak stane ne6to takova 6te razbere6 spox
A za tretiq vupros - zna4i po princip mujut izpitva orgazum pri vsqka edna poza i pri tova v po4ti ednakva stepen, dokato pri jenata ne e suvsem taka - pozite koito gi zadovolqvat nai-mnogo sa 3, no za ne6tastie az znam samo 2 ot tqh i te sa: standartnata (misionerskata) i lujica (tq e legnala s grub kum teb s leko prisviti kraka, na edna strana, a ti si zad neq i... se6ta6 se de - deistva6)
Ako nikoga dosega ne se e slu4valo momi4eto da svur6i predi mom4eto,zna4i momi4etata nikoga ne sa polu4avali orgazum?Taka li?Първоначално написано от vizik
Estestveno 4e e po normalno momi4eto da svur6i predi mom4eto ili pone s nego, ako mom4eto svur6i purvo kakvo, momi4eto ostava nezadovoleno li?Nali zatova horata pravjat sex za da im e hubavo i na dvamata ako ne svur6at i dvamata kakvo e udovolstvieto.A tova 4e mom4etata vinagi gledat samo sebe si e drug vupros!!!![]()
Aide be kade sa sega razbira4ite?
105 4oveka sa pro4eli taja tema i nikoi njama da potvurdi 4e kara priatelkata mu da svur6i predi nego![]()
![]()
![]()
Jenata moje da polu4i pove4e ot edin orgazym edin sled drug neposredstveno za razlika ot myjyt![]()
Eternal^^ taka e
a po vyprosite...
1. ne e taka, zashtoto na jenata ne i omekva p***ata, kakto na myjete onaq rabotai za da ne e precakana edna jena trqa vse pak da svyrshi predi myja
osven razbira se ako sled kato svyrshi myjyt ne izpolzva alternativni metodi za da q dokara do vyrha (auuu kak go kazah samo
)
2. kogato jenata svyrshva, se otdelq edna takava technost ot vlagalishteto, bqla takava edna, ne mi se opisva mnogo mnogo shtoto sym preqla i....osven towa sym chela nqkyde, che sled orgazym zyrnata na gyrdite se vtvyrdqvat, a tova ne moje da se simulira ;P
i 3. pri wsqka jena e razlichno, na men primerno lubimata mi poza e kucheshkata... poludqvam napravo![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Супер сте, мерси мно![]()
Я поемат.Първоначално написано от JX
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
mnooo brutalenПървоначално написано от 4i4o
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
mazgaaaaaaaaaa
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
ebati i izpadnalite hora deto ste.....po princip si e napravo zadyljitelno jenata da svyrshfa predi myja,kofti e da se preksyfa akta zaradi nesposobnostta na myja da se sdyrja pone malko
2.jenata izhvyrlia technost bleda na cviat mazga)
3.az za pozata zavisi ot chofeka estestveno.az nai obicham na zadna...![]()
ebati i izpadnalite hora deto ste.....po princip si e napravo zadyljitelno jenata da svyrshfa predi myja,kofti e da se preksyfa akta zaradi nesposobnostta na myja da se sdyrja pone malko
2.jenata izhvyrlia technost bleda na cviat mazga)
3.az za pozata zavisi ot chofeka estestveno.az nai obicham na zadna...![]()
tva puk be6e tolkova tupoПървоначално написано от shantafa
kak taka zaduljitelno e tova,zaduljitelno e onova.kade pi6e 4e e zaduljitelno jenata da svur6i predi muja i obratno.tva izob6to ne e vqrno.sajalqvam mnogo,oba4e pri razli4nite slu4ai e zaduljitelno
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ami neznam, ama spored mene e po normalno da svur6i momi4eto i posle mom4eto.6toto ako mom4eto svur6i purvo moje i da ne moje da produlji a sex-a vklu4va i dvamata => vseki trjabva da polu4i svoetoПървоначално написано от amy lee
![]()
1.Emi k'vo da ti kaja, tq jenata kat svar6i ti si prodaljava6, ama ti ako svar6i6 prav.....po4va lizaneto :P
2.![]()
![]()
![]()
3. Za vsqka jena i vseki maj e razli4no... pak ako si hodi6 s edno momi4e 6te si govorite i 6te razberete na kiii, kakvo mu haresva.. :P
1. abe po princip jenite svurshvat po-trudno ot mujetes moita priqtelka obshto vzeto go potvurjdavame. no puk se sluchvat i izkliucheniq. snoshti uspqh da q nakaram da svurshi 4 puti predi az samiq :P
![]()
I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bite enter my veins
Never did I wanna be here again
And I don't remember why I came.....
emi hubu be hora kak kato sfyrshi myjyt pyrvo i shte prodyljite akta govoria za akt,ne za oralna liubov!ako ste s guma shte se maha i shte se mie,ako ste bez shte triabfa tia pone malko!emi to chuvstvoto si otiva!nie ne se dyrjim s chasove vyzbudeni!osven tova sled seks na myja mu spada pone malko i ima nujda malko ot pochivka!amy lee mai niamash koi znae kakyv opit che da govorish taka!zatova kazvam napravo si e zadyljitelno.osven ako myjet ne e niakakyf samovliuben egoist i gleda samo negovia si kef...togafa she si sfyrshi i she si trygne!i kfo she reche tfa razllichni sluchai ia kaji naprimer pri kakfi sluchai ....govoria za polov akt...ne za lizane i tem podobni
Your Pleasure Is My Business!
1. OOO nqma problem o6te po-dobre, za6toto moga(i drugite jeni de) da izpitvam pove4e ot 1 orgazam 1 sled drug....
2. Hm... moje da usetih super leko da potreperva(togava e 100% istinsko), a i az ki4no pristkam priqtelq si kam men v tozi moment adsi silno...i...dalboko....
3. Zavisi ot jenata ku4e6kata e dobra s dalboko pronikvane, a misionerskata dostavq dogqla klitorna stimulaziq
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
mi se si mislq 4e pri jenite moje kolkoto si iskat puti a 6to se ptnasq do razbiraneto mi moje da razbere6 po izrajenieto nz po kakvo dr
1. Жената може да свърши още много пъти пъти...Първоначално написано от JX
![]()
2. Повярвай ми няма начин да го пропуснеш, освен ако не е симулация.
3. Мисля, че при всяка жена е различно
2т. системно, бан по профил и ип.
1. Акта си продължава няма проблемиПървоначално написано от JX
2. Драскане с нокти, пъшкането се засилва докато в един момент не те смачква с бедрата си ако си на мисионерска
3. Тя е легнала по гръб, ти й вдигаш краката нагоре и го вкарваш. Краката й са на раменете ти.