- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да процедирам?
Ми...аз съм на 14, а тя на 13.Познаваме се отдавна, но аз отскоро започнах да изпитвам чувства към нея - отначало не на сериозно, ама сега разбрах, че доста съм хлътнал.Та...харесах си я на един рожден ден, взех и номера, видяхме се няколко пъти, писахме си "сладникави" смс-чета, ама вчера като я видях и се държа сякаш не ме познава.Разбрах, че утре ще излиза с някого и сега не знам аз какво да правя.По принцип си мислех да излезем още 1-2 пъти и да й разкрия чувствата си, но дали това е правилно при положени, че ще излиза с друг? И въпреки всичко като си пишеме е мн освободена, а като се видиме се спича и се държи сякаш нищо не се е случило.Какво да правя?
Така, преди мадамите от форума да ти се нахвърлят ... да драсна и аз нещо. Върви и кажи какво чувстваш без да се притесняваш че излизала с там някой си ...
Според мен просто се притеснява, затова е леко "хладна" (все пак е на 13). спок.
Гоу Ин Да Джая-Джая,Гоу Ин Да Джая-Джая ,разкривай тази таина нощта не е безкраина![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Няма да му се нахвърля,както се изрази един гост,просто защото не си виновен за нищо.Виж,тая по която си хлътнал явно си мисли,че може да ви върти по няколко,защото вече излизала с теб и с друг,а е няква пикла на 13, ще ме извиняваш.Тя не знае какво иска и явно не те харесва чак толкова много.Така че не и се моли.Харесай си друго момиче.