mi vijte... az mn obichah priqtelq si,do edin prekrasen den kogato toi zapochna da me prenebregva zaradi edin negov "priqtel"... tfa stana predi okolo 6/7 meseca..kakto i da e posle se opravihme,no v momenta v koito toi stana syshtiq kato predi,az prosto nqkaksi ohladnqh,a malko sled tova zapochnah da haresvam tozi moi syuchenik.vijte ne me razbiraite pogreshno ne iskam i dvamata, no ne moga i da razbera koi ot dvamata vsyshtnost iskam.ne sum bezrazlichna kym priqtelq si, no... sus sauchenika mi...nz prosto.... razbirate li poprincip sym mn prikazliva i kogato doide edin moment da ostanem samo dvamata i .. govorq govorq i v opredelen moment nz i az kakvo govorq...prosto se otnasqm.vseki den predi uchilishte hodim na kafe i vseki den kogato go vidq i mi kazva "1/2 min zakusnenie"...i napravo poludqvam,razbirate li...treperq...krakata mi se podkosqvat.... a drugoto koeto e mislq si che moje tova povedenie kym men da e chisto priqtelsko...nz a toi naistina e strashno mil s men..mnogo si spodelqme,pochti navsqkade hodim zaedno,gushka me ala bala...govori mi tolkova nejno... dali sym vliubena ?!?