.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Мега фен Аватара на machoka
    Хаха, евалата на ErinEverly, споменах ли, че я обичам?

Инак ситуацията в повечето случаи е точно такава, каквото я описа. Обичам да гледам как шофьора без да иска захапе ръкава на някоя пенсионерка и от там се почва 'Гледай кога затваряш вратата бе, седесар' .. а някой друг пенсионер изцепи 'Айде бе, щото па по социалистическо време това щеше да се случи' и започва един същински парламентарен контрол в автобуса или семинар на тема 'От каква партийна принадлежност е шофьора', a същевременно се чува китно изброяване на роднини от шофьорската кабина, на типично селски диалект, примесено с чалга-турбо-мега кючек мотиви, волюмето на които е на мах естествено
    Да не говорим, че все повече шофьори не знам защо са решили, че трябва да си инсталират CD и 100ватов говорител в кабината

Случвало ми се е да попадам и на жена-шофьор.
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Жените ги слагат само по тролейте и по трамвайте.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

В автобуса беше

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Хаха, евалата на ErinEverly, споменах ли, че я обичам?

Инак ситуацията в повечето случаи е точно такава, каквото я описа. Обичам да гледам как шофьора без да иска захапе ръкава на някоя пенсионерка и от там се почва 'Гледай кога затваряш вратата бе, седесар' .. а някой друг пенсионер изцепи 'Айде бе, щото па по социалистическо време това щеше да се случи' и започва един същински парламентарен контрол в автобуса или семинар на тема 'От каква партийна принадлежност е шофьора', a същевременно се чува китно изброяване на роднини от шофьорската кабина, на типично селски диалект, примесено с чалга-турбо-мега кючек мотиви, волюмето на които е на мах естествено
    Да не говорим, че все повече шофьори не знам защо са решили, че трябва да си инсталират CD и 100ватов говорител в кабината
    Е, кво искаш? Тва да беше веднъж, да го преодолея. Ама секи ден да се случва... Забравих да спомена факта, че като се оправих видях 5-6 76-са един след друг, а аз се бях качила на най-тъпкания.

Не казахте нищо за дебеланите, които се блъскат за места, смачкват всички и се разполагат после на 2 седалки...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Aбе аре бе,ама не е като да се качат контроли и да ви кажат,картата която си си извадил преди 2 дена е с изтекъл срок вече.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Lake_Bodom, ти живееш в София, нали така, не ми казвай, че не си
    минавал по централните булеварди, то и по малките улички всъщност където задръстванията са километрични, хора живеете в София. Как искате да ви идват автобусите на време, когато попадат в тия задръствания, да летят ли, и 100 автобуса да тръгнат заедно, попаднат ли в задръстването, до там. И аз искам хеликоптер да имам, щото ми е писнало, ама няма начин. Как може да не го проумявате това? А освен това, на мнението на Mo6no съм, за тва няма повече да коментирам каквото и да било.

Give me your best shot motherfucker!

използвам градски средно веднъж на месец... действам с кракомобила

и в тоя ред на мисли, проблемът не ме засяга особено, но не мога да отрека, че от това, което съм видяла не съм особено очарована... и мисля, че имам право да се оплаквам, защото, колкото и рядко да се развявам с тролеи, рейсове и трамваи, винаги си купувам билетче. а след като човек си плаща, начи може да изисква нормален градски транспорт.

относно издрасканите и разпорени седалки... то тва си е до манталитета и възпитанието на возещите се.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    София - селското царство
    Ami az patuvam s 306 i 280 ... i sa dosta pretapkani .... i taka da razkaja ne6to a ? Ami edna sutrin se uspivam az i ti4am do spirkata (stanah v 8.10 a v 7.30 mi po4va parviq 4as) i gledam tam - polovin Mladost 4aka i v uma mi idva misalta "oOo ne !" i takak 20 min ne mojah da se ka4a na avtobus i posle se natupkah v 313 i stigndo Pliska s avtobus deto vuzdyha be6e otroven
    i ot pliska si hvanah 280 koito be6e pretupkan . Kakto i da stignahme na Universiteta i az o4akvam da sa spokoini xorata i da slizam bavno malko po - malko -no ne , te trugnaha kato jivotni bluskat se bluskat i teq po vratite i
    te smazvat MRAZQ GRADSKIQ TRANSPORT !

чакам по 40 мин 604, за да се прибера след училище и често не го дочаквам, а се прибирам с 84 или 204 и после 500м пеша

vuh po princip polzvam avtobus po rqdko... kogato sum na drugiq krai na grada ili kogato sum mn`izmorena ina4e pesha.. vednuj kato vlqzoh taka se beshe napulnilo 4e imashe hora po stulbi4kite i edin dqdo do men mirisheshe na pot... abe ujas

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Lake_Bodom, ти живееш в София, нали така, не ми казвай, че не си
    минавал по централните булеварди, то и по малките улички всъщност където задръстванията са километрични, хора живеете в София. Как искате да ви идват автобусите на време, когато попадат в тия задръствания, да летят ли, и 100 автобуса да тръгнат заедно, попаднат ли в задръстването, до там. И аз искам хеликоптер да имам, щото ми е писнало, ама няма начин. Как може да не го проумявате това? А освен това, на мнението на Mo6no съм, за тва няма повече да коментирам каквото и да било.
    то и задръствания не би трябвало да има, но това е съвсем отделен въпрос.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    бих си платила билетчето ако беше на някаква разумна цена.но някакъв билет за раздрънкан автобус да ми струва повече от закуската ми... айде не мерси гратис се возя аз, а проблеми с контролите почти нямам \/ \/
    Така, така и аз правя същото. Тоя смърдлив билет е по-скъп от един хляб. БАСИ УЖАСА!!! Аз билети не купувам и няма да си купя. Тая мизерия дето е...ужас...нямам думи. И тея гучканици...о забрави да си купя билет. А иначе пътувам с автобус 120.

Мега фен Аватара на machoka
    Така, така и аз правя същото. Тоя смърдлив билет е по-скъп от един хляб. БАСИ УЖАСА!!! Аз билети не купувам и няма да си купя. Тая мизерия дето е...ужас...нямам думи. И тея гучканици...о забрави да си купя билет.
    ъ, тогава кой ти дава право да се движиш с рейса?! ?!

Като е мизерно и си решила да не плащаш, от къде на къде ще се возиш на вересия?

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...058869#1058869

-==========-
    Лейк, задръствания няма как да няма, тъй като пътните артерии на София не са предназначени за толкова возила, колкото има в момента Ама важното е, че българина е беден де, нищо ще цяла столица не може да смогне на автомобили..

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    -==========-
    Лейк, задръствания няма как да няма, тъй като пътните артерии на София не са предназначени за толкова возила, колкото има в момента Ама важното е, че българина е беден де, нищо ще цяла столица не може да смогне на автомобили..
    има го и това, но има и други фактори. прави ми впечатление че някои важни централни кръстовища нямат светофари и там всеки се бута да мине първи, което доста утежнява пътната обстановка. освен това идват и ремонтите, но за това не мога да се оплача, защото ремонтите трябва да се направят.

Аз пътувам с 42 и си струва 70 ст.Винаги има парно,когато е студено.Даже през най-топлите дни шофьора отваря врата и се разхлажда целия автобус.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Пътувам със 148 (за Варна става въпрос) и съм доволна от подръжката на превозното средство ( ) обаче е супер натъпкано по почти всяко време...дори сутрин в 6.30
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Аз пътувам с тр. 18 и да малко е разбрицано, но има и нови модели... Иначе всеки следобед е претъпкано и е направо ужас. Да не говорим за 213, 214 и 305, в които имам щастието да се возя само един път седмично!!! Там е ужасно! Първо чакаш около 40 мин. след което идва 305 (които по принцип са по-гадните...) в който започва яко блъскане - качващите са два пъти повече от колкото слизащите и включително на спирката остават някои разумни същества да чакат следващия автобус... Та ония ми ти се качват, грешка!, ония ми ти се блъскат в автобуса, вратата не може да се затвори, но човекът като че ли има непреодолимото желание вратата да го мачка и прави на баница... та след като минава този ад аз продължавам да чакам с надеждата да дойде нещо по-добро... Чакам още 10 мин и най-накрая тръгвам пеша... стегам до следващата спирка - пак чакам и пак тръгвам. Стигам до Орлов мост, където виждам познатия вече 305 (с подаващи се крайници) да завива! говоря за участъка Софийски театър (майче така беше) - Орлов мост - ужасно задръстване! А ако погледнем от хубавата страна - когато е претъпкано можеш да се облягаш на останалите, което може да се превърне в минус, ако някой се обляга на теб....
    Та за това ли да плащам 70 ст!?!?! Още повече след този случай дето 280 ли или някой друг ав., не бил в изправност и минал в отсрещното платно, като разбил мантинелата!!! вече ще се возя с още по-голям страх, като включим страха и циганите да не те ограбят... абе мани-софияски транспорт
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Тук билета е 60ст. Не че 10ст. са голяма разлика, но като сметнеш колко хора всеки ден ползват автобуса....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi az li4no ne patuvam s reis a s tramvai moga da kaja 4e se poddarja no ima nadraskani ne6tta(to ne moje bez tqx )no ob6to vzeto ne6tata sa normalni ama az i bez tva ne davam pari za bilet,po prostata pri4ina 4e ne izpolzvam takiva ekstri

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    amm az patuvam s velikiq avtobus 11 do sto4na gara i patqt mi e nqkade 10tina spirki,prez vremeto v koeto patuvam se sblaskvam s tai nare4enite super grandman ili pensionerki s 4adari v ruka, koito te rugat kadeto im padne v zadu6evnata obstanovka.Tazi kartinka se povtarq vseki den po 2 puti ako imam kasmet i re6a da se pribera s ne6to drugo se slu4va vednaj dnevno.Ne moga da vi kaja za6to tezi babi4ki re6avat da se vozqt v avtobusite to4no kogato ima nai mn hora,pri uslovie 4e imay cql den na razpolojenie da otidat do kirkov za 3 domata i edna krastavica.Tova e ko6mat koito nai veroqtno vseki prejivqva no kakvo da se pravi tova e gradskiq transport a posle elate i me pitaite za6to ne davam 70 stotinki za bilet!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Всеки ден се друсам в тролей 11!Нещо невероятно.Може да се каже, че е редовен.Ама си е студеничков него.На повечето вратите им са от онези дето при отварянето се тряскат сякаш гръмва пушка и ти изкарват акъла.Тръгват тея шофьори преди да си се качил/слезнал от тролея.Билет не дупча-не заслужават!Не ми харесва тролея, ама като ми е единствения транспорт към училище!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

АТАКАБГ
    Guest
    НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ ЗА ГЛУПОСТИ - ПЪТУВАЙТЕ ГРАТИС! [/b]

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    До моето даскало единственият пряк превоз от нас е 313....нямам думи
    Хубавото е,че автобусите са нови,от оранжевите
    Лошото е,че са толкова малки,че не можете да си представите как към седем и нещо вечерта половината 31-во се мъчи да се покатери на рейса,а отделно че той предварително си е пълен с бабки и хора,които се връщат от работа
    Освен това по това време вече рейсът минава един път на 30-40 минути и не може да чакаш,при положение,че зима иде
    В такива автобуси не може да се диша,хората се ръгат в отчаяните опити да се хванат някъде,а освен това вероятността да те настъпят точно по болния пръст е 90%

На отиване към училище е по-спокойно,щото е обяд,но като сме първа смяна е още-по кошмарно

Вече отдавна спряхме да се бутаме по 313 с приятелката ми и затова ходим малко пеша и отиваме на спирката на тролеите,откъдето минават 4 тролея и 2 автобуса

такам...
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Аз по принцип използвам най-вече дванайската. Става дума за Пловдив. Рейсовете са си супер, и много редовни. Е да наистина има моменти които са фул- това са сутрин, когато се отива към училище и вечер на връщане. Да, но това е само за този. Например в другите е ужас. Ето ви пример- 20, 222 също е голяма боза, за 26 да не говорим защото той отива до изгрев и просто вътре е... А и 29. Голям рейс е. Изминава много път, ама вътре също си е мизерия. И като го гледам, той си е пригоден да стоиш вътре прав. Има много малко седалки. Но пак. Повечето рейсове се търпят... все пак когато си с карта, билета ти е 30ст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си