- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Градския транспорт
zaradi tiq typi avtobusi dneska zakusnqh za trenirovka da go eba...![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
abs sa6toto samo 4e se vozq za 20-25 spirki ama se ka4vam na 1vata i vinagi sqdam.Obaaaaaaa4e posle trydno se slizaПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Еми аз пътувам всеки ден с 111.Нови са обаче ги няма редовно по 40мин. и после се изредят 3,4 реиса наведнъж и става някакъв ужас препълнен няма място къде да стъпиш даже.
Незнам кои отговаря за градския транспорт ама да вземе да се усети и да се купуват по дълги реисове щото така просто нестава.
А за пенсионерите просто нямам думи.Някакви бабки наконтени с прическа,гримирани и като ти кажат"Стани бабе да седна"и направо ми идва да им тегля една![]()
Искат да даваме по 70ст. за едно возене което е направо смешно реисовете станаха по скъпи от хляба егати.Има реисове,тролеи на които след малко ще им паднат вратите и ще се разглубят всеки момент за които не си струва да платиш и 10ст.Първо да оправят транспорта и да идва по често и тогава да искат по 70ст.
Аз съм от Стара Загора и всеки ден до даскало съм в два автобуса.Качвам се от нас на тролея(двойката) и слизам на центъра и от там хващам каквото дойде то почти всичко ходи до даскало.Тролейте сега почнаха да ги ремонтират.Но има Икаруси които като минат и мирише на скара,толкова са разбити че са прегънати на две
Градския ни транспорт е помиина яма!![]()
Само той да беше обаче...
Light The Universe
Аз се таралянкам само със 102 и трамвай 7![]()
и понякога някъв тролей.. 2 или 9 ...
мизерничко ама кво са... като няма как иначе.
а билети много рядко дупча..
само като видя страшната физиономия на баба Цура в трамвая.. тогава и 100 билета ше продупча![]()
Таг до ламарината и да няма прощаване!
СКГТ СЪКС!
Аз се возя на маршрутка... същата мизерия като рейса... сутрин в 6:25 има около 26-27 човека в нея и вратата едва се затваря... ама поне ако потичам малко рано сурин успявам да си намеря свободно място... предпочитам да пътувам с нещо друго, ама трябва да сменям някъде 3 превозни средства, за да стигна до даскало и да тръгвам от вкъщи в 6:05![]()
По4ти всеки ден пътувам с тролей 5ца и то то4но в интервала между 4 и 6 4аса в посока Плиска към НДК и всеки божи ден висвам в тоя шибан тролей за не по-малко от половин 4ас.
Айде, добре, разбирам 4е няма как без задръствания в София особено, ама не стига тва, ами и тролеите никога не си спазват разписанието. Ти го 4акаш да дойде в 17.30, ве4е си си из4ислил времето да стигнеш до работа, пък той идва в 17.55. И после ходи обяснявай на шефката що закъсняваш толкова 4есто. На два пъти да ме уволнят, ама все ми се разминава![]()
Друг е въпросът, 4е вътре положението е мизерно. Претъпкано е, дишат ти в лицето, стъпвате си по краката, все някой ще се намери дето да не се е къпал от месец-два. Ако не тва, сто процента ще има недоволни пенсии, 4е седяли прави, уморени били, днешната младеж била пропаднала, горещо им е, студено им е, шофьорът е не знам си къв си, преди 50 години нещата как били, пък сега как са... Вси4ки са им криви, а градският транспорт си им остава любимо място за нищене на житейските проблеми.
А шофьорите... хи4 и не ги е*е, 4е возят живи хора. Мани, веднъж един си мина съвсем на 4ервено на Орлов мост, при което се разминахме със завиващ откъм канала 213 на милиметри. И после на вси4кото отгоре напсува хората, 4е му правели забележка как кара...
![]()
Робинята на Quench
Аз имам щастието да си ползвам крачкомераи не пътувам често с градския.Но да пълна мизерия е в автобусите.Нищо чудно няма.
Ебаси 14 години в тоя форум
така ее... и тези пенсий ау не ги понасям ..и кво ся като съм с кола още по големи нерви да не зема да се ударя в някои... задръстванията които позволяват да стигна от лозенец до младост за впечатляващите два часа...а пък с градския транспорт може и 3 ..и да се задуша от някой не изкъпал се..Първоначално написано от SINDEL
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз се возя на два автобуса за даскало с тролея.А пък под нас минават 14 и 17 дето ходят направо на даскало ама не качвам на тях щото 14 минава през циганския квартал Лозенец и от се качвам мангали.Пък 17 щото пак минава през Лозенец и ходи до гробищатата и за тва е пълно само с дърти спранджи.Най-хубаво е с тролея и после някъв автобус и на даскЛО.а ся ми изтече и картата ама аз лъжа кондукторките и не плащам![]()
Леле,тфа хич не го обичам.
Добре че не съм от София!!!
Не мога да си представя всеки ден да се возя в някфи мизерни неща.
В градски транспорт не съм се качвала може би от година-две![]()
Завидях ти. Аз днес се качих веднъж.Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
хехе в моя град няма градски транспорт ^^ (тъй де може и да има,но аз винаги ходя пеша или с колело,та не ме вълнува мн мн) Все пак от време на време виждам някакви маршрутки ли,микробусчета някфи дето откарват хора напред назад,ама не знам дали е "градски транспорт" но важното е,че изгледат добре и са чисти.
Тук в Бургас градския траспорт е ужас в интервала 4:30 - 7 часа пълно с народ по рейсовете и слагат някакви дебели контрольорки ама дебели има предвид към 120 кила и като тръгнат да проверяват за билети става оле мале. Поне не съм се возил на автобус стана 3-та година![]()
абсолютно си прав =D> епа аз като трябва да пътувам с машината на времето наречена ``тролей``...No comentПървоначално написано от m0rb1d
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Бойкот :P !
Както пишеше в един стикер от Федерацията на българските анархисти,залепена на прозореца на един рейс![]()
![]()
дами и господа великото състезание трамвая с/у костенурката
на финала е ,,очевадно" костенурката печели
Аз пътувам в 4(автобус) Мерцедес, вози удобно, малък е. Сутрин е яко тъпканица и всеки си мирише на кфото си знае...Но добре, че се качвам отначалото на линията му и си намирам място
От началото на учебната год 2 пъти съм си вадила карта, ама и да има контролата нито гледа кфа е, от кога е, нищо
и са си карам със старата карта...
Some things are better left unsaid!