.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Супер фен
    Град
    Гето Милев
    zaradi tiq typi avtobusi dneska zakusnqh za trenirovka da go eba...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    amm az patuvam s velikiq avtobus 11 do sto4na gara i patqt mi e nqkade 10tina spirki,prez vremeto v koeto patuvam se sblaskvam s tai nare4enite super grandman ili pensionerki s 4adari v ruka, koito te rugat kadeto im padne v zadu6evnata obstanovka.Tazi kartinka se povtarq vseki den po 2 puti ako imam kasmet i re6a da se pribera s ne6to drugo se slu4va vednaj dnevno.Ne moga da vi kaja za6to tezi babi4ki re6avat da se vozqt v avtobusite to4no kogato ima nai mn hora,pri uslovie 4e imay cql den na razpolojenie da otidat do kirkov za 3 domata i edna krastavica.Tova e ko6mat koito nai veroqtno vseki prejivqva no kakvo da se pravi tova e gradskiq transport a posle elate i me pitaite za6to ne davam 70 stotinki za bilet!
    abs sa6toto samo 4e se vozq za 20-25 spirki ama se ka4vam na 1vata i vinagi sqdam.Obaaaaaaa4e posle trydno se sliza
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

Еми аз пътувам всеки ден с 111.Нови са обаче ги няма редовно по 40мин. и после се изредят 3,4 реиса наведнъж и става някакъв ужас препълнен няма място къде да стъпиш даже.
    Незнам кои отговаря за градския транспорт ама да вземе да се усети и да се купуват по дълги реисове щото така просто нестава.
    А за пенсионерите просто нямам думи.Някакви бабки наконтени с прическа,гримирани и като ти кажат"Стани бабе да седна"и направо ми идва да им тегля една
    Искат да даваме по 70ст. за едно возене което е направо смешно реисовете станаха по скъпи от хляба егати.Има реисове,тролеи на които след малко ще им паднат вратите и ще се разглубят всеки момент за които не си струва да платиш и 10ст.Първо да оправят транспорта и да идва по често и тогава да искат по 70ст.

Град
    Любенова махала до чюшмата
    Аз съм от Стара Загора и всеки ден до даскало съм в два автобуса.Качвам се от нас на тролея(двойката) и слизам на центъра и от там хващам каквото дойде то почти всичко ходи до даскало.Тролейте сега почнаха да ги ремонтират.Но има Икаруси които като минат и мирише на скара,толкова са разбити че са прегънати на две

Градския ни транспорт е помиина яма!
    Само той да беше обаче...
    Light The Universe

Аз се таралянкам само със 102 и трамвай 7
    и понякога някъв тролей.. 2 или 9 ...

мизерничко ама кво са... като няма как иначе.
    а билети много рядко дупча..
    само като видя страшната физиономия на баба Цура в трамвая.. тогава и 100 билета ше продупча

Guest
    Таг до ламарината и да няма прощаване!
    СКГТ СЪКС!

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз се возя на маршрутка... същата мизерия като рейса... сутрин в 6:25 има около 26-27 човека в нея и вратата едва се затваря... ама поне ако потичам малко рано сурин успявам да си намеря свободно място... предпочитам да пътувам с нещо друго, ама трябва да сменям някъде 3 превозни средства, за да стигна до даскало и да тръгвам от вкъщи в 6:05

Мега фен
    Град
    SF
    По4ти всеки ден пътувам с тролей 5ца и то то4но в интервала между 4 и 6 4аса в посока Плиска към НДК и всеки божи ден висвам в тоя шибан тролей за не по-малко от половин 4ас.
    Айде, добре, разбирам 4е няма как без задръствания в София особено, ама не стига тва, ами и тролеите никога не си спазват разписанието. Ти го 4акаш да дойде в 17.30, ве4е си си из4ислил времето да стигнеш до работа, пък той идва в 17.55. И после ходи обяснявай на шефката що закъсняваш толкова 4есто. На два пъти да ме уволнят, ама все ми се разминава
    Друг е въпросът, 4е вътре положението е мизерно. Претъпкано е, дишат ти в лицето, стъпвате си по краката, все някой ще се намери дето да не се е къпал от месец-два. Ако не тва, сто процента ще има недоволни пенсии, 4е седяли прави, уморени били, днешната младеж била пропаднала, горещо им е, студено им е, шофьорът е не знам си къв си, преди 50 години нещата как били, пък сега как са... Вси4ки са им криви, а градският транспорт си им остава любимо място за нищене на житейските проблеми.
    А шофьорите... хи4 и не ги е*е, 4е возят живи хора. Мани, веднъж един си мина съвсем на 4ервено на Орлов мост, при което се разминахме със завиващ откъм канала 213 на милиметри. И после на вси4кото отгоре напсува хората, 4е му правели забележка как кара...

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Аз имам щастието да си ползвам крачкомера и не пътувам често с градския.Но да пълна мизерия е в автобусите.Нищо чудно няма.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    По4ти всеки ден пътувам с тролей 5ца и то то4но в интервала между 4 и 6 4аса в посока Плиска към НДК и всеки божи ден висвам в тоя шибан тролей за не по-малко от половин 4ас.
    Айде, добре, разбирам 4е няма как без задръствания в София особено, ама не стига тва, ами и тролеите никога не си спазват разписанието. Ти го 4акаш да дойде в 17.30, ве4е си си из4ислил времето да стигнеш до работа, пък той идва в 17.55. И после ходи обяснявай на шефката що закъсняваш толкова 4есто. На два пъти да ме уволнят, ама все ми се разминава
    Друг е въпросът, 4е вътре положението е мизерно. Претъпкано е, дишат ти в лицето, стъпвате си по краката, все някой ще се намери дето да не се е къпал от месец-два. Ако не тва, сто процента ще има недоволни пенсии, 4е седяли прави, уморени били, днешната младеж била пропаднала, горещо им е, студено им е, шофьорът е не знам си къв си, преди 50 години нещата как били, пък сега как са... Вси4ки са им криви, а градският транспорт си им остава любимо място за нищене на житейските проблеми.
    А шофьорите... хи4 и не ги е*е, 4е возят живи хора. Мани, веднъж един си мина съвсем на 4ервено на Орлов мост, при което се разминахме със завиващ откъм канала 213 на милиметри. И после на вси4кото отгоре напсува хората, 4е му правели забележка как кара...
    така ее... и тези пенсий ау не ги понасям ..и кво ся като съм с кола още по големи нерви да не зема да се ударя в някои... задръстванията които позволяват да стигна от лозенец до младост за впечатляващите два часа...а пък с градския транспорт може и 3 ..и да се задуша от някой не изкъпал се..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Любенова махала до чюшмата
    Аз се возя на два автобуса за даскало с тролея.А пък под нас минават 14 и 17 дето ходят направо на даскало ама не качвам на тях щото 14 минава през циганския квартал Лозенец и от се качвам мангали.Пък 17 щото пак минава през Лозенец и ходи до гробищатата и за тва е пълно само с дърти спранджи.Най-хубаво е с тролея и после някъв автобус и на даскЛО.а ся ми изтече и картата ама аз лъжа кондукторките и не плащам

Супер фен
    Леле,тфа хич не го обичам.
    Добре че не съм от София!!!
    Не мога да си представя всеки ден да се возя в някфи мизерни неща.
    В градски транспорт не съм се качвала може би от година-две

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    В градски транспорт не съм се качвала може би от година-две
    Завидях ти. Аз днес се качих веднъж.

Guest
    хехе в моя град няма градски транспорт ^^ (тъй де може и да има,но аз винаги ходя пеша или с колело,та не ме вълнува мн мн) Все пак от време на време виждам някакви маршрутки ли,микробусчета някфи дето откарват хора напред назад,ама не знам дали е "градски транспорт" но важното е,че изгледат добре и са чисти.

Град
    Бургас
    Тук в Бургас градския траспорт е ужас в интервала 4:30 - 7 часа пълно с народ по рейсовете и слагат някакви дебели контрольорки ама дебели има предвид към 120 кила и като тръгнат да проверяват за билети става оле мале. Поне не съм се возил на автобус стана 3-та година

Ако искаш мир, готви се за война!

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от m0rb1d
    Тук в Бургас градския траспорт е ужас в интервала 4:30 - 7 часа пълно с народ по рейсовете и слагат някакви дебели контрольорки ама дебели има предвид към 120 кила и като тръгнат да проверяват за билети става оле мале
    абсолютно си прав =D> епа аз като трябва да пътувам с машината на времето наречена ``тролей``...No coment
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Бойкот :P !
    Както пишеше в един стикер от Федерацията на българските анархисти,залепена на прозореца на един рейс

Guest
    дами и господа великото състезание трамвая с/у костенурката
    на финала е ,,очевадно" костенурката печели

Аз пътувам в 4(автобус) Мерцедес, вози удобно, малък е. Сутрин е яко тъпканица и всеки си мирише на кфото си знае... Но добре, че се качвам отначалото на линията му и си намирам място От началото на учебната год 2 пъти съм си вадила карта, ама и да има контролата нито гледа кфа е, от кога е, нищо и са си карам със старата карта...
    Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си