- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече нз какво да мисля...
С приятеля ми се запознахме преди година и половина в чата.Определихме си среща видяхме се и след няколко дена пак се засякахме в чата.Отидохме на кафе и на др ден ми каза че имал да ми казва нещо мн важно...бил се влюбил в мен и искал да тръгнем аз му казах че имам нужда от време да го опозная по-добре.И след няколко седмици тръгнахме.Бяхме заедно 2 седмици след което яз го зарязах,но след около 2 месеца пак се събрахме за 2 седмици и пак аз го зарязах....след всичко което му причиних си останахме добри приятели,виждаме се ,излизаме.Във вторник бяхме се засякли в чата и той ми каза че ако искам мога да ида на другия ден с него и неговата компания(метъли) да ходим да пием и аз приех.На др ден той дойде да ме забере и отидахме да пием..аз се напих...добре че беше той да ми помогне да се прибера у нас.По пътя аз едвам вървях,говорих му глупости от рода че иксам да умра и че искам той да ме убие...а той ми каза че имал нужда от мен и иксал да бъде с мен и ме целуна аз също отвърнах на целувките му....разбрахме се на др ден да се видим и той доиде у нас да ме забере.Отидахме на едно безлюдно място седнахме на една пейка и той ме накара да легна,почна да ме целува по гърдите...искаше да му барам мъжкото достойнство.....намекна за секс аз му казах че съм в цикъл ,а той ме попита дали след 5-6 дена ще искам да разбера кво значи истинска възбуда и аз викам еми ще видим.Разбрахме се на др ден да се видим обаче той никав не дойде нито вчера....и ся си мисмя че е с мен само зарди секса миналата вечер щях да го питам ама не можах...Той може и да е едвал у нас да ме търси ама аз пр принцип си сида у нас много рядко 1-2 часа на ден и просто нз що не се обажда тия дни нали не се е случило нещо с него или просто не иска да се виждаме щото не му дадах ясен отговор относно секса
ami to malko oburkano ama predi tova ako ne ste go pravili moje i za tva da.ama ot druga strana ti da si go ostavqla 2 puti i toi pak da iska samo seks neznam![]()
opredeleno ne iska samo sex ot teb spored men vlaga nqkvi 4yvstva.a za tva 4e ne ste se vijdali ot nqkolko dena moje da si ima seriozna pri4ina
Moje bi iska ti da si mislish che e samo zaradi seksa,za da ne mu napravish pak kofti... Darji se mnogo stranno nai dobre govori s nego,no te savetvam da ne izbarzvash sas seksa .![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ама че ненормална история поне според мене... Нз кво да ти кажа, но май тоя не е за тебе .
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Пича явно си пада по теб и иска и да те *ука
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Ами може и правилно да мислиш,че се интересува само от секса.Доста е несериозен,не ти се обажда,не знам,ако искаш го потърси и се изяснете.
MN NESERIOZNO KOPELEne bzk ama naistina e neseriozen spored men go zabravi!smisal i ti na my zvani.. ako dyrji na teb sam 6te te potyrsi
![]()
Тоя те иска само за ебането
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
taka kato se zamislq...mai si prava...qvno momcheto iska sex...no zashto li te tursi...oburkano mi zvuchi...no sled kato si go skusala i to dva puti e doshul kraq i ne trqbva da se zanimavash s nego...
METAL MAIKA MU METALSKA DA EBA DA UMRAT VSICHKI METALI ... _)_ _)_ _)_ _)_ _)_ _)_ _)_ _)_
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
ami spored men toi te izpolzva samo za sexa