.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Wenthworth Miller i ''Prison Break''

Sigurna sam che pone polovinata ot vas sa ludi po"Prison Break"!E,az vlizam napalno v tazi polovina :P :P A kakvo shte kajete za glavnia geroi Wenthworth Miller?Pi6ete vsi4ko za nego,za filma i za aktiorite!
    Jivei na Biasna skorost bez da misli6 za cenata na benzina!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Търсачка..

Повече от фен
    momi4eto iska6e da kaje tuk horata da pi6at kakvo mislqt za serial,za aktiorite i t.n......pone az taka razbrah
    az mislq 4e seriala e mn hubav-gledam go kogato moga,a otnosno glavniq geroi-toi naistina e mn hubav
    a kato stana vapros za filma-nqkoi moje li da mi dade link kam pesenta s koqto reklamiraha filma
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ооооо....ВЛЮБЕНА СЪМ В ТОЗИ СЕРИАЛ!!! хихихихихихих или по-точно в Уентуърт Милър хихихихихи.Всеки делник го гледам задължително и мн зарибява.Много е интересен сюжета. И дори не можах да се успокоя с мисълта че в Понеделник ще гледам следващата серия,затова я издърпах от сървъра и я гледах още снощи... А сега се самонавивам да НЕ гледам следващата,а да изчакам по телевизията да я дават ама незнам дали ще се удържа ГОЛЯМА КРАСТА Е
    А пък Майкъл Скофийлд е...

А между другото има десетина серии от втори сезон снимани.Другите ги снимат все още Така че ще има да глееееедаме
    Направо този сериал ме прави щастлива

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мале тва е любимият ми сериал, кефи ме страшно много и преди толкова се бях зарибила по него, че не е истина.. сериите от 1-ви сезон ги изгледах на един дъх - по горе-долу 10 серии на ден - и сега ми е супер криво, че трябва да чакам цяла седмица за всеки следващ епизод..

а за актьора.. нямам думи, такъв сладур е... :P
    даже го бях сънувала една вечер хахаха има мн секси и пронизващ поглед.. пък и сините очи са ми слабост..
    в момента си ми седи и като тапет на десктопа абе N1 e, няма друг такъв пич като него хихи
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
    momi4eto iska6e da kaje tuk horata da pi6at kakvo mislqt za serial,za aktiorite i t.n......pone az taka razbrah
    az mislq 4e seriala e mn hubav-gledam go kogato moga,a otnosno glavniq geroi-toi naistina e mn hubav
    a kato stana vapros za filma-nqkoi moje li da mi dade link kam pesenta s koqto reklamiraha filma
    Точно така..Има вече тема за тоя сериал..Със абсолютно същите въпроси..

Много готин филм!Направо е невероятен.Одавна не бях гледала хубав сериал от този тип.
    А акрьорите Много се кефя на Майкъл,просто..... http://images.zap2it.com/20050818/00...sonbreak_2.jpg

Харесвам също и този дето му клъцна пръста-Питър Стормейр. Много мазна физиономия има,точно кат на героя си. http://www.poptower.com/images/db/11...r-stormare.jpg

EEEEEEE mn fenki be!E 4e kak ina4e!?! :P :P :P Sigurno znaete,4e Wenthworth e na celi 34!!! 6tiah da pukna kato razbrah,ama pak si go haresvam.Haresvam li go?Napravo sam luda po nego!!! Ako mi padne s parcalkite 6te go iziam!xaxaxa A ne6to za Dominik Pursel?(ne se sardete ako e gre6no napisano )
    Jivei na Biasna skorost bez da misli6 za cenata na benzina!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Sweety-Tweety
    Много готин филм!Направо е невероятен.Одавна не бях гледала хубав сериал от този тип.
    А акрьорите Много се кефя на Майкъл,просто..... http://images.zap2it.com/20050818/00...sonbreak_2.jpg
    Аз пък много се кефя на брата на Майкъл леле...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    [b]34 ...
    МОЛЯ?????
    Будалкаш ме,нали????...т-т-т-т-а той мяза н-н-на 20
    Ооо...я чакай аз да проверя...

Birth Name
    Wentworth Miller
    Date of birth (location)
    2 June 1972
    England, UK

Хмм...1972 тва ще рече....ОМГ ОМГ ОМГ......БАХТИ МЛАДОЛИКИЯ ЧЕСТНО Сега остана да ми кажеш че Доминик Пърсел е на 50 хмм..така или иначе съм тръгнала да проверявам ..чакай да си поема въздух...

Name : Dominic Purcell

Birth Name : Dominic Haakon Myrtvedt Purcell

Date of Birth : 17 February 1970

Place of Birth : England, UK

Height : 6' 1''

Nationality : British

Profession : Actor

Sometimes Called : Domenic Purcell

...ОМГ...36
    ама между другото той повече си прилича на годинките
    Е,след всичко това..ВСЕ ОЩЕ СЪМ В УЕНТУЪРТ [/b
    ]

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

На 34?Наистина не му личи!Това го прави още привлекателен!Как ли е изглеждал на 20?
    Доминик Пърсел също сладък,но ........
    а харесватели Джон Амбруций(Питър Стормейър).Има много подла физиономия!Страхотен е!И плаках като умря.

Фен
    Град
    v edna lokva
    filma e MNOGO qk

А ебаси якото че има толкова много фенове на бягство от затвора. И естествено на Уентуърт .Аз питам сичките си приятели и никой не гледа нито бягство от затвора нито One Three Hill.Аз вече ги изгледах всички излезли до сега серии за 4 дни и са се побърквам да чакам 11 серия на 2 сезон.Oбужавам го.да не говорим че сека смятам да изгледам абсолютно всичко с Уентуърт и Доминик.

ole3e t0q Wentworth Miller e mN slaDuk 6 g0 izPapaM baSi pi4a {P} pUk i s tiq o4i ...pr0sto nqam dumi
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

Ние с една моя приятелка вече се поздравяваме с"Майкъл" .Сериала е хубав но няма да е същия без Майкъл.

Guest
    lele lele lele kakuv pi4 Wenthworth Miller e straohoten mn e sladuk nali
    oh naprabo sum vlubena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си