ta iskam da vi razkaja moqta istoriq..po princip nikoga ne sym se zadyrjala s edno mom4e..imalo slu4ai v koito sym podstypvala adski sme6no i glupavo s mom4etata...za koeto sega syjalqvam..sys sega6noto mi gadje ne6tata sa po razli4ni..ne be6e liubov ot pryv pogled...bqhme edna godina mn dobri priqteli..zashtoto sme ot edno u4ili6te..nqma spor ,4e e edin ot nai-hubavite v dakskaloto..i nqma kak da ne go haresa6..e az naistina go haresah..no kakto haresvah drugite..ve4e sme dosta vreme zaedno..i az opredeleno sym vliubena..za6toto s nego se polu4i syvsem razli4no..non stop sme zaednoo..posleqno sme ili v tqh ili v nas..naistina go obi4am..strah me e da ne go zagubq..samo pri misylta mis e nasylzqvat o4ite!..ta predi nqkolko meseca mu kazah 4e go obi4am..a toi se namusi i kaza"ne o4akvai i az da ti kaja sy6toto za6toto ne sym vliub4iv" ot tova mn me zabolq..adski mnogo..no prodyljavah da go obi4am stra6no mnogo ..kogato be6e golen se grijeh za nego..po celi no6ti sym visqla s nego..za da mu pravq kompaniq za6toot ne moje da zaspi ot taz hrema..toi qvno mn ocenqva6e tova,za6otot vseki pyt kogato mi kazva6e da zaspivam mu kazvah"4e iskam da sym s nego i 4e ako iskam moga da zaspa..no ne iskam"ot togava ne6tata mn se promeniha..toi razbra kolko dyrja na nego..i sled edna besynna no6t toi mi kaza,che me obicha ..i se prosylzi..mno se raz4uvstvah..no ne moga da povqrvam na dumito zashtoto toi sam mi kaza che ne e vliub4iv..iskam da vi pitam..vyzmojno li e naistina da me eobiknal?pls bez kritiki za pravopis..iskam prosto syvet!