.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Проблем - не мога да имам приятели-момчета

Не знам дали темата е за тук, но ще пробвам...
    Мъж съм. Не мога да имам за приятели други мъже, просто не се получава. Почти всичките ми приятели и хора, които чувствам близки, са момичета. Цял живот съм бил в подобни женски компании - от училище, през гимназия, че и в университета. Не, не съм изобщо гей. Просто ми е много по-приятно да общувам с жени, на повечето също им допада моята компания.
    Но животът ми се обърна така, че в момента се налага да бъда основно в мъжка компания (не, не съм в казарма, нито в затвор), отделен съм от близките си и не мога да се приспособя, колкото и да се старая. Просто не се чувствам свойски, когато другите мъже се събират вечер да пият, да се оригват на воля, да си говорят за чукане на мацки, за футбол и други простотии - всичко това аз не го правя и не ми понася. Твърде културен съм явно. Трябва ли да се чувствам по-малко мъж??
    И защо ми е толкова лесно да комуникирам с жени, да бъда близък с тях, понякога дори и в интимен смисъл, но същевременно да не мога да бъда в мъжка компания и да не се разбирам изобщо с мъжете?
    Тука форумът не е за такива сложни работи, но все пак дори и мнението на тийнейджърите е ценно.

NiCkSi
    Guest
    mi kvo da ti kaja spored men ne 4e ne moje6 da kontaktuva6 s mom4eta a prosto si popadnal na takiva koito ne ti dopadat i sa prosti.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI smeni kompaniqta we 4ovek...ako pak ne moje6 opitai se da bade6 kato tqx,za6toto ina4e 6te stane o6te po zle!!!

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    MI smeni kompaniqta we 4ovek...ako pak ne moje6 opitai se da bade6 kato tqx,za6toto ina4e 6te stane o6te po zle!!!
    Ако не ти допада недей да си с тях.Просто се отдели от групата.Това ,че един мъж е по-културен го прави много повече мъж от всички останали свини които гледат само кой ще се оригне по силно и т.н.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Уау не съм сам под небето Нз защо но и аз се мотая много при момичетата.Но това не ми пречи да се имам и с момчетата.
    Мисля че решението ще дойде от самосебеси-ще свикнеш с мъжката компания и ще ти е забавно с тях, ще намерите общи теми за разговор и т.н. Вервай ми Но и ти не трябва да страниш от тях.
    Въпреки че ако са супер идиоти...зарежи ги тея Може би не можеш да контактуваш с тях, защото просто са простаци...позната ситуация...
    хъхъ..

Тудор
    Guest
    Проблемът ти, приятелю, е прост. Израснал си годините, но въпреки всичко, не си се отделил от чуждия пол. Обикновено един човек, израствайки, се отдалечава от противоположния пол, с който е общувал в ранна възраст, докато не почне отново интерес към него и повторното сближаване с по-различни цели, но при теб нещата не са се стекли така. Пробвай в по-тесни мъжки компании, за да добиеш увереност, а след това - смело - в големи. И да не успееш - не се отчайвай, повече упоритост трябва.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    само ще ти кажа, че явно си много по голям мъж от другите путйовци
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен
    Нищо странно няма в твоя случай.Само дано не си ограничен от обстоятелствата и да имаш възможност да си намериш приятели- мъже, които ти допадат.

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Za6to da smenq kompaniqta?! Qvno 4oveka prosto naistina mu dopada jenskata kompaniq v koeto nqma ni6to lo6o i nqma za6to da se 4ustva po malko muj ...No trqq da se opita6 da bude6 malko po na TI s mujkata kompaniq vse pak i ti ima6 svoite nujdi da govori6 za jeni...koli i t.n. ) se6s se :Pp~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си