- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем срещу пъпки.
Кажете някой крем срещу пъпки за момче(ако има значение).
Няма значение.И има всякакви марки.Teen Cleen,Lepten,Avon.Всички са добри.
Дам и аз съм доволна от тяхПървоначално написано от Sweety-Tweety
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ме 2Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Аз пък изобще не съм доволна от Ейвън и Тийн Клин. Доколкото Лептен не съм го ползвала. Лично на мен Скинорен и Акне Аут Актив много добре ми действат и с чиста съвест мога да ти ги препоръчамНо най-добрия вариант е да посетиш кожен лекар. В зависимост от типа на кожата ти и от вида на акнето да ти препоръча даден продукт
![]()
От изброените само на AVON продуктите не съм използвала.Иначе никой от тях не ми помага.Единственото нещо,което подейства е много просто за използване и евтино.Отиваш в аптеката и искаш силицилов спирт и пет таблетки хлорнитромецин,разтваряш ги в шишенцето и го използваш всяка вечер![]()
на мен лично най-много ми помогнаха продуките на Oriflame но когато започнах да ги ползвам правилно!трябва да правиш задължителните 3 стъпки-почистване(с някакъв пенлив гел примерно),тонизиране(някак в лосион) и хидратиране(кремче)!![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Zinerita mn pomaga malko sa horata na koito ne e pomognal zinerita