.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Избор :S

az`f
    Guest

Избор :S

Такаам.. преди няколко месеца се запознах с едно момче(В.), което много много ме изкефка. В последствие той ми каза, че мн ми се кефи. Започнахме да излизаме, да се опознаваме и т.н. Обаче аз имам един проблем - нямам време да се виждам с него. Живея в малък град и доста често се засичаме, но не можем да излизаме, понеже аз все имам някаква работа - например ходя на танци, на информатика иии нямам време. Вече от няколко седмици си говорим, че и двамата искаме да сме заедно, но просто нямаме тая възможност,егати гадното. Аз когат имам време, той няма и обратното(а и учим в различни училища).
    Та като почнах даскало започна да ми харесва едно друго момче(Ж). И с него много се харесахме, ноооооо аз не знам почти нищо за него. Но пък с Ж. вески ден се виждаме на даскало, а с В. по-често си чаткаме напоследък. Толкова много неща имаме да си кажем, но аз не искам да изляза с Ж,понеже ако видим В. той кой знае какво ще си помисли. Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя

xax malko kofti se e polu4ilo,no puk si prava 4e ako izleze6 s vuprosiq Ж,B moje da vi vidi. Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamata nai 6ti e lesno..aide uspeh

Цитирай Първоначално написано от Super`girl
    Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamata nai 6ti e lesno..aide uspeh
    =D>
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Eми...помисли си с кой повече искаш да си... :P
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    zimai B
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Opoznai se s toia ot tvoito uchilishte . Ako te nakefi poveche ot 1viq ostani s nego ako ne se opitaite da izlislite neshto v B

Голям фен Аватара на I_ve7o

:)

yspek!!!!!!!!
    --------------------------------------------------------------------------------

Super`girl написа:

=D> =D>

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    по добре Б щото ако избереш Ж, почтои постоянно ще сте заедно и може да си омръзнете
    УСПЕХ!
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Lee^89
    Цитирай Първоначално написано от Super`girl
    =D>
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ако ги харесваш еднакво помисли с кого имаш по-голям шанс.
    Ако все пак харесваш единият повече-избирай без да се замисляш.
    В крайна сметка говори с този, който не си избрала и му обясни, че вече си имаш приятел.
    Успех
    хъхъ..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)

Re: Избор :S

Цитирай Първоначално написано от az`f
    Такаам.. преди няколко месеца се запознах с едно момче(В.), което много много ме изкефка. В последствие той ми каза, че мн ми се кефи. Започнахме да излизаме, да се опознаваме и т.н. Обаче аз имам един проблем - нямам време да се виждам с него. Живея в малък град и доста често се засичаме, но не можем да излизаме, понеже аз все имам някаква работа - например ходя на танци, на информатика иии нямам време. Вече от няколко седмици си говорим, че и двамата искаме да сме заедно, но просто нямаме тая възможност,егати гадното. Аз когат имам време, той няма и обратното(а и учим в различни училища).
    Та като почнах даскало започна да ми харесва едно друго момче(Ж). И с него много се харесахме, ноооооо аз не знам почти нищо за него. Но пък с Ж. вески ден се виждаме на даскало, а с В. по-често си чаткаме напоследък. Толкова много неща имаме да си кажем, но аз не искам да изляза с Ж,понеже ако видим В. той кой знае какво ще си помисли. Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя
    Abe vzemai i dvamata i da ne ti puka

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Според мен не трябва да избираш нито един от двамата. Защото ако наистина си заслужаваше да бъдеш с някого от тях, нямаше да се чудиш кого да избереш.

Извода: намери си трети.

Re: Избор :S

Цитирай Първоначално написано от az`f
    Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя

Ами с право те е страх, защото като паднеш, ще те заболи. що не позарежеш цялата история и не си "вземеш отпуска". или както каза charlotte^, пробвай с трети
    :P

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Според мен не трябва да избираш нито един от двамата. Защото ако наистина си заслужаваше да бъдеш с някого от тях, нямаше да се чудиш кого да избереш.

Извода: намери си трети.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Помисли си добре обмисли нещата и реши с кой искаш да бъдеш но го обмисли наистина добре за да не съжаляваш по нататака.Не бих искал да ти казвам кого да избереж Ж или В защото това трябва да си решиш сама истината се крие в сърцето ти.Вгледай се надълбоко и ще разбереш какво да направиш.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си