- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Избор :S
Такаам.. преди няколко месеца се запознах с едно момче(В.), което много много ме изкефка. В последствие той ми каза, че мн ми се кефи. Започнахме да излизаме, да се опознаваме и т.н. Обаче аз имам един проблем - нямам време да се виждам с него. Живея в малък град и доста често се засичаме, но не можем да излизаме, понеже аз все имам някаква работа - например ходя на танци, на информатика иии нямам време. Вече от няколко седмици си говорим, че и двамата искаме да сме заедно, но просто нямаме тая възможност,егати гадното. Аз когат имам време, той няма и обратното(а и учим в различни училища).
Та като почнах даскало започна да ми харесва едно друго момче(Ж). И с него много се харесахме, ноооооо аз не знам почти нищо за него. Но пък с Ж. вески ден се виждаме на даскало, а с В. по-често си чаткаме напоследък. Толкова много неща имаме да си кажем, но аз не искам да изляза с Ж,понеже ако видим В. той кой знае какво ще си помисли. Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя![]()
xax malko kofti se e polu4ilo,no puk si prava 4e ako izleze6 s vuprosiq Ж,B moje da vi vidi. Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamatanai 6ti e lesno..aide uspeh
=D>Първоначално написано от Super`girl
![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
Eми...помисли си с кой повече искаш да си... :P
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
zimai B
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Opoznai se s toia ot tvoito uchilishte . Ako te nakefi poveche ot 1viq ostani s nego ako ne se opitaite da izlislite neshto v B
yspek!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Super`girl написа:
Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamata nai 6ti e lesno..aide uspeh
=D> =D>
по добре Б щото ако избереш Ж, почтои постоянно ще сте заедно и може да си омръзнете
УСПЕХ!
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Първоначално написано от Amy_Lee^89
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ако ги харесваш еднакво помисли с кого имаш по-голям шанс.
Ако все пак харесваш единият повече-избирай без да се замисляш.
В крайна сметка говори с този, който не си избрала и му обясни, че вече си имаш приятел.
Успех![]()
хъхъ..
Abe vzemai i dvamata i da ne ti pukaПървоначално написано от az`f
![]()
Според мен не трябва да избираш нито един от двамата. Защото ако наистина си заслужаваше да бъдеш с някого от тях, нямаше да се чудиш кого да избереш.![]()
Извода: намери си трети.![]()
Първоначално написано от az`f
Ами с право те е страх, защото като паднеш, ще те заболи. що не позарежеш цялата история и не си "вземеш отпуска". или както каза charlotte^, пробвай с трети :P
Първоначално написано от charlotte^
![]()
![]()
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Помисли си добре обмисли нещата и реши с кой искаш да бъдеш но го обмисли наистина добре за да не съжаляваш по нататака.Не бих искал да ти казвам кого да избереж Ж или В защото това трябва да си решиш сама истината се крие в сърцето ти.Вгледай се надълбоко и ще разбереш какво да направиш.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."