- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- te4enie
predi mi se pravi6e tolkova mnogo sex i nqma 6e koi da me opravi i po4nah da si butam razni ne6ta kato himikali pra4ki i nz si o6te kvo iskam da pitam tva do kakvi posledstviq vodi 6tot mi izleze i nqkakvo te4enie bqlo......?
Боже нз питай някое момиче.Като искаш секс да пеше писала ЛС.Първоначално написано от hfdk
Ми като си буташ някакви простотии дето кой знае къде са били и колко са мръсни.. така става. Бягай на гинеколог..и на психолог.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Първоначално написано от hfdk
EEEE nqmam dumi ximikali i pra4ki ...... I pone zadovolqvaha li te ?![]()
Продължавай все така \/
Скоро ще стане червено![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
emi ne mojesh li s prushche,a ne s nqkvi himikalki,prychki...mujete li se svurshiha ili nie zatupqvame vse poveche
Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!
Все повече и повече човешката раса извратенява! Толкова ли няма някой мъж, с който да се задоволите взаимно? Направо нямам думи![]()
И аз тва питам.Можеше да ми пише ЛС ...Първоначално написано от Hustle+Loyalty+Respect
![]()
![]()
Ми поне като си буташ някви неща гледай да са 4исти бе! Нещо измивай ги, нз кво прави ма така кви инфекции може да си докараш![]()
![]()
Робинята на Quench
OMG himikali i pru4ki mi moito momi4i kato tolkova ti sa prai sex kaji na nqkoi da doi da ta opuni e =D> =D> =D> =D>
Shto ne zemesh da si kupish 1 vibrator. Hem shte ti e po qko hem nqmash da imash tia problemi... prychki i himiklaki olele![]()
Няма кой да те оправи глей тука колко хиляди момчета ти ^^, поне като си пъхаш някакви работи преди това да беше ги измила или дезинфекцирала със спирт, сега бягай при гинекологПървоначално написано от hfdk
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
хахах ръгни си един водопроводен чеп
Не я обвинявайте щото тя си е напълно права .. нз за нея ,но аз никога не бих отишла при някой и да го попитам иска ли да спи с мен . ИИИ момчетата стегнете се бе ...Първоначално написано от HeLkATA
![]()
![]()
Е то тва течение може да се дължи на настинка..
Ама в твоя случай, едва ли. По-добре иди на гинеколог да те прегледа.
=D>Първоначално написано от Absconding
а представяте ли си какво ще каже на гинеколога???!!! малееееееееееееееееее СРАМ и ПРОСТОТИЯ. тва е .![]()
![]()
[-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.