.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: te4enie

hfdk
    Guest

te4enie

predi mi se pravi6e tolkova mnogo sex i nqma 6e koi da me opravi i po4nah da si butam razni ne6ta kato himikali pra4ki i nz si o6te kvo iskam da pitam tva do kakvi posledstviq vodi 6tot mi izleze i nqkakvo te4enie bqlo......?

Guest

Re: te4enie

Цитирай Първоначално написано от hfdk
    predi mi se pravi6e tolkova mnogo sex i nqma 6e koi da me opravi i po4nah da si butam razni ne6ta kato himikali pra4ki i nz si o6te kvo iskam da pitam tva do kakvi posledstviq vodi 6tot mi izleze i nqkakvo te4enie bqlo......?
    Боже нз питай някое момиче.Като искаш секс да пеше писала ЛС.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ми като си буташ някакви простотии дето кой знае къде са били и колко са мръсни.. така става. Бягай на гинеколог..и на психолог.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    София - селското царство

EEEE nqmam dumi ximikali i pra4ki ...... I pone zadovolqvaha li te ?

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Продължавай все така \/
    Скоро ще стане червено

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

emi ne mojesh li s prushche,a ne s nqkvi himikalki,prychki... mujete li se svurshiha ili nie zatupqvame vse poveche
    Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!

Все повече и повече човешката раса извратенява! Толкова ли няма някой мъж, с който да се задоволите взаимно? Направо нямам думи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hustle+Loyalty+Respect
    Все повече и повече човешката раса извратенява! Толкова ли няма някой мъж, с който да се задоволите взаимно? Направо нямам думи
    И аз тва питам.Можеше да ми пише ЛС ...

Мега фен
    Град
    SF
    Ми поне като си буташ някви неща гледай да са 4исти бе! Нещо измивай ги, нз кво прави ма така кви инфекции може да си докараш

Робинята на Quench

Град
    Na lunata
    OMG himikali i pru4ki mi moito momi4i kato tolkova ti sa prai sex kaji na nqkoi da doi da ta opuni e =D> =D> =D> =D>

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Shto ne zemesh da si kupish 1 vibrator. Hem shte ti e po qko hem nqmash da imash tia problemi... prychki i himiklaki olele

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Няма кой да те оправи глей тука колко хиляди момчета ти ^^, поне като си пъхаш някакви работи преди това да беше ги измила или дезинфекцирала със спирт, сега бягай при гинеколог
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    хахах ръгни си един водопроводен чеп

Цитирай Първоначално написано от HeLkATA
    mujete li se svurshiha ili nie zatupqvame vse poveche
    Не я обвинявайте щото тя си е напълно права .. нз за нея ,но аз никога не бих отишла при някой и да го попитам иска ли да спи с мен . ИИИ момчетата стегнете се бе ...

Повече от фен

Е то тва течение може да се дължи на настинка..
    Ама в твоя случай, едва ли. По-добре иди на гинеколог да те прегледа.

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Ми като си буташ някакви простотии дето кой знае къде са били и колко са мръсни.. така става. Бягай на гинеколог..и на психолог.
    =D>

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    а представяте ли си какво ще каже на гинеколога???!!! малееееееееееееееееее СРАМ и ПРОСТОТИЯ. тва е . [-o< [-o<
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си