.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: license

Guest

license

zna4i...kogato si vklu4a kompa i ve4e za 2 ili 3 pat mi izliza dolo v desniq ygyl edno jalto(kato prozor4e)za nqkakvo razre6itelno...tam pi6e slednoto:
    You license soon expires
    Atention!Your license expires in 12 day(s)(09.11.2006).It is recommended to address to Technical Support for prolonging the license.
    ta....nqkoi moje li da mi kaje tova za kakvo e?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Това за Windows-a или за някоя програма?

Guest
    mi tova mi izliza varhu anti-virusnata programa

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми по пътя на логиката ...... след този период ти зитича лиценза на антивирусната и трябва да го подновиш по един или друг начин (crack,serial...)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Ми по пътя на логиката ...... след този период ти зитича лиценза на антивирусната и трябва да го подновиш по един или друг начин (crack,serial...)
    a kak da go podnovq moje6 li da mi kaje6 malko po podrobno

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    a kak da go podnovq moje6 li da mi kaje6 malko po podrobno
    Е коя ти е антивирусната бе човек? Все едно да питаш как се играе игра. Кажи как се казва.

Guest
    kazva se Kaspersky anti-virus personal

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Kaspersky Key Collection
    Kaspersky Personal Pro 5.0.388 + key
    Serial numbers за всякакви програми

Надявам се някой от линковете все да ти свърши работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Kaspersky Key Collection

sled kato izteglq edin ot linkovete kakvo da pravq...sori ama ne sam mn naqsno s tiq ne6ta

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Kaspersky Key Collection

sled kato izteglq edin ot linkovete kakvo da pravq...sori ama ne sam mn naqsno s tiq ne6ta
    Сега няма да се занимавам да свалям всяко поотделно и да ти обяснявам с детайли, но поне така трябва да е в общия случай:
    Първия - Представлява архив, в който мисля, че трябва да има доста ключета. Сваляш, разархивираш и пробваш.
    Втория - Май е най-сигурния начин. Сваляш, деинсталираш програмата от компютъра си, инсталираш сваленото и към него пише, че има код, дано да е така.
    Третия - Това е линк със серийни номера за една камара програми. Отиваш там, пишеш за коя програма ти трябва и пак ти излиза един огрооомен (или не чак толкова огромен, зависи) списък, от който да си избереш кой код ще ти пасне. (Нещо като в първия случай.) Пак казвам по мое мнение най-лесно ще се справиш с втория линк, но все пак ти си решаваш. Ако решиш да ползваш някой от другите начини и не знаеш къде аджеба се пише тоя номер, моля някой да помага, защото аз с Касперски никога не съм работила и това вече не го знам.

Аве госта, ти за първи път ли виждаш компютър. Сега ще ти обясня - щом имаш достъп до интернет трябва да ти се отваря един прекрасен сайт. www.google.com Пишеш първо how to use google или как да използвам google . След като се изясшниш с чичо google пишеш how to install kaspersky и после how to use kaspersky anti virus. Лека вечер!

пп в интернет има информация как да се клонираш с помоща на три епроведки и батерийка, па няма да има инфо за тва как да се оправиш с няква антивирусна, ненужна програма.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Уайлд, недей се дърли де. И ти не си се родил научен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си