- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво означава Nicka ви?
Играта свърши момчета![]()
Любимото ми животно е орела, а също ме кефи и Опела. И това е нещо смесено.
mi taka kato me gledate na snimkite spored vas ??? mi zaradi grivata mi hahahah :P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
crazy_sexy_cool`f - мисля, че е ясно. луда_секси_готина`женски пол хахаха
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
еми означава името ми
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
some ppl tell me that I need help, some ppl can fuck of and go 2 hellПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
а мояТ идва от един пич SanDRo, 'дето е много красив... и така SanDRoekrasiv![]()
![]()
QUENCH
1. гася, загасявам (огън, сдетлина), угасвам
2. уталожвам (се), утолявам
3. потискам (желание), убивам (вяра и пр.), слагам край на, потушавам (въстание и пр.)
4. sl. накарвам (някого) да млъкне, затварям (някому) устата
Мисля,че ми подхождат всички...
Регвайки се бях ЛУДА фенка на ЛП,е те още си остават готини обаче ми отмина манията![]()
Tears_Of_Blood mi zna4i karvavi salzi nz za6to se pisah taka prosto mi haresva
You are so far away from me,
you won't hear me screaming your name,
you won't see me dienig form PAIN!!!
фифи ми остан като приякор още от преди 7 години. Днес всички мои пр ми викат така, а вече и познатите. На името си не се обращам, защото знам че не викат мена Friend?
защото съм си контактна
![]()
Миии този ник не знам от де го измъдрих ... ама така по4нах да се пи6а в чата когато влизах ... и от там ...EviL_ChilD_f а какво означава трябва да знаете
![]()
![]()
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Ами дойде покрай едно ходене на един анивентчър. За да се регистрирам ми трябваше някакво име и тъй като това беше имейла ми, вече съм dream_dragon. Кефиме името.
Черен Принц
BeBencEto....ami tova izmislih...neshto nejno,sladko i bezashtitno...(vupreki che poslednoto ne mi e cherta ot haraktera)
Nightmare - Кошмар
Просто ми харесва. А и сигорно съм един малък кошмар. Или не толкова малък..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Delight ( англ.- наслада ) си ми беше любима дума, и си търсех ник, с който да впечатля един човек и да му покажа че не искам да сме само приятели и така се роди любовна_наслада![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Scion_of_Storm= Потомък, наследник на буря(та). По-принцип трябваше да бъде Scion_of_the_storm, ама много дълга шитня щеше да излезе.![]()
NCL - No Comersial Lover, знам, че е тъпо, но понеже се отнася за Hip-Hop ми дайде на момента
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Мисля,че ника говори достатъчно,но все пакМразя този вид музика
Приятелите ми го измислиха..просто тази дума ме описва
EXTRAORDINARY
[iks'trɔ:dinəri]
1. необикновен, необичаен, изключителен, забележителен
2. удивителен, странен, чуден
:\
а вие кажете да виим дали некой знае кво е !?
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
moq nick zna4i 4e me murzi da se registriram![]()
kat gledam zna4i 4e samo sk8 ti e v glavataПървоначално написано от skate-more
ili gre6a????