- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво означава Nicka ви?
От къде произлиза вашия Nick и какво означава?
Казвам се Николета викат ми Ники и от там![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Не съм сигурна,просто ми хрумна![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
ами понеже аз съм най-малка в компанията и реших да е Little , а Angel защото съм ангелче/и съм много скромнна \
/ / обаче като се замисля трябваше да има и Pink в ника ми защото страшно много обичам розово,но нз що не го написах когато се регистрирах
![]()
skate warrior... ne pitaite![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ами...по принцип идва от Elinor Mustang,но също тъка звучи доста сладурско![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
От рекламата на фантаПървоначално написано от Sin From Paradise
![]()
BAMBOOCHA
ами видях го в едно списание и много ми хареса,малко го откраднах,но за добра кауза хах.А какво значи,мисля че е ясно:}}
f@nt@zi@
ot filma banditki ... malko glupavo oba4e burje trqbvashe da si izmislq nqkakuv![]()
![]()
просто така се случи... и го написах.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
hrumna mi ei taka![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Моят ник олицетворява моята същност![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
cypress hill - illusions песен която мн ме кефи..та затова
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Имам един приятел който се пишеше X_a_x_o, кефеше ме, но не исках ника ми да бъде като неговия. Един ден чух песента на Ъпсурт - Чекай малко.mp3 там чух xaxo_xixi и от около 3-4 години си го ползвам.
Никът ми не значи нищо. Продиктуван е от идеята да направя отличаващ се и запомняш се ник. Не знам доколко се е получило.Измислил съм си и други яки никове, но мачока още не ме е баннал, за да си го сменя с новия, който съм си намислил, а ник туко тъй не сменям.
Като бях по-малко се пишех по всякакви ненормални начини. Сменям си, че 2000-та когато татко прекара за пръв път интернет у нас, а аз бах на 9-10 се бях кръстил M@ni@4eto, няколко месеца по-късно govedoto. Към 2002 пишех 7-8 месеца по форумите с никове - B Real, Eazy E, Everlast. Това са музиканти, които ми харесваха тогава, но сега вече пораснах и не си кръщавам никовете на някакви музиканти и разни такива.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Еми моето-коалка е малко лигаво,ама ми се строи сладко.А пък и коалите са ми любимите животни,та от там.
Моя е от сериала Безследно изчезнали даваха го и по Нова и по БТВ та главния герой се казва Jack Malone и оттам
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ами понеже се казвам Лидия и от там Lideto{}`А какво значи...ами според мен няма смисал..просто ей така![]()
ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!
Ъ, би трябвало да е 'станах свиня'...Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Ми Fire(огън) главно изразява характера ми.А baby Де да знам от каде доиде просто ми хрумна![]()
linkin_park_fenka мисля че е ясно![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Ами добре. Щом казваш.Първоначално написано от Psycho Realm
![]()
Направил съм грешка в текста, защото музикантите си ги и сега. Между другото преди 2 години и нещо веднъж и аз се бях кръстил на групата Psycho Realm.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36