- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво означава Nicka ви?
дообре..
печелиш
се пак тва е името на едно много яко двд на DVS коет гледах
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
ми то май е ясно...![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Когато се регвах бях разочарована от света.В момента съм щастлива, но не мога да сменя ника си.
ми пепс---->от името ми петя ама сички ми викат пепс фром Марс....,шото първо че марс ме кефи,второ че пепс от земата или юпитер е тъпо и трето..шото мноо хора ми каат че съм различна от другите (=> обикновенните хора са от Земята ,а аззз съм различно и съм от Марс....)![]()
![]()
![]()
ем тфа е тъпата история на ника ми
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
ami...noy kunek6un uit tis numbur na 4ist bulgarski
Първоначално беше албум на Крейдъл, ама вече си е нормалното значение.
/rossa./
Хахах ми марка водка...
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Ника ми означава, че съм много зле, че не съм мислела, като съм се регистрирала и сега страшно много ме е яд, че не мога да го сменя![]()
А иначе е от един МНОГО ТЪП филм, дето като се регвах, още не го бях гледала. Наскоро го гледах и съвсем си намразих ника![]()
Тук съм Бунтар, защото се регнах с цел да се драча с хората и трябваше да имам нещо подходящо като ник. Аватарът и подписът са подбрани по същия принцип.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Аз пък съм потомък на бурята. Муахахаха Odin owns ye allКво да обяснявам, то е ясно- перманентна абсистенция със съпровождащи психически проблеми....така е то.
![]()
Безмозъчна_Еф...Демек,че съм безмОзъчна!!!А "Еф" означава,че като погледнах у гащите вчера не открих "мъжки полов орган"!
![]()
Нали знаете!По-добре да си без мозък,отколкото да си тъп!![]()
Хахаха, значи че съм била тъп келеш! Какво да направя, ник-а ми е на 3-4 години и да искам не мога да го сменя![]()
Малко ангелчиБанално,ма друго не ми дойде на акъла
![]()
\Първоначално написано от [Lucifer
Глупости, а и така като те гледам си нямаш нищо общо с Луцифер
Synthetic Slut -> Синтетична курва/уличницаКефи си ме
![]()
Доколкото знам, Lucifer е поевропейченото име на падналия архангел Lucifel (носещият светлина; имената на много ангели завършват на -ел/-ил). Тука да каже Отчето![]()
ами не знам Mimka от името ми Мария ,а Sweet от сладко щот обичам да ям сладко![]()
![]()
(да не си помислихте че щот аз съм сладка )
![]()
![]()
Луциферчо, тва да не знаеш какво означава ника ти е гениално, ще знаеш
Както каза бунтар означава "Носител(ят) на светлина", демон/черен/паднал ангел, изправил се в опозиция срещу оня пич дето го няма на небето ахахах.
луцифер е и едно от 7те (ако не се лъжа толкова бяха или 9) имена на ДЯВОЛАПървоначално написано от [Lucifer
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Ъхъ... Луцифер, Сатана, Мефисто, Бафомет, Велзевул, Левиатан... Как бяха ония от Диаблото...Първоначално написано от cute_but_psycho
Тва е хитрост на църквата - обединява различни езически богове под образа на злия дявол, за по-лесно...
Бафомет е божество на плодородието, което църквата го заклеймява като едва ли не вид сатана ахахахах. Тъпа работа бре
И аз тва говоря.Първоначално написано от scion_of_Storm
Да де, аз го повтарям, че тука има индивиди, които тряя им се напише по няколко пъти. А това, че и двамата го знаем ни издига като сейтън'с про сървънтс.![]()
Ами казвам се Александра иии ми викат Алекс![]()
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.