.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

презервативи SiZE

Имат ли различни размери кондомите или не щото аз пробвах един "one touch" и ми беше доста тесен едва го слагам пък пише XXL на него :/

обиколката ми е 14см а дължина 18,5

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Заколи прасето дето ти е у двора у кочината и зимай червото слагай го на патката и са мятай

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest
    еи тоя форум съвсем се развали....

Град
    Бургас - София
    ей туй с размера на капутите наистина е интересно, ако има някой компетентен може да ни разясни нещата..
    Perhaps I'm addicted to the dark side....

Guest
    mi kakvo ima das e razqsnqva ima dva razmera prezervativi(pri nqkoi marki moje i pove4e)i te se razli4avat g/d s okolo 2sm. taka e pri lifestyles no i pri drugite predpolagam sq za teq one touch mn 4e 6ti stqga te dori mai nqmat razmeri kvo o4akva6 za 3o stotinki

Guest
    da ne otvarqm nova tema iskam da popitam - zeh si edin DUREX na koito pi6e "nominalna 6irina - 52mm" - kakvo zna4i tova.
    patkata mi e 12sm obikolka i 17dyljina ???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da ne otvarqm nova tema iskam da popitam - zeh si edin DUREX na koito pi6e "nominalna 6irina - 52mm" - kakvo zna4i tova.
    Отде ги взехте тея патки по 12 см обиколко.Не аз друго и аз да си взема една може и да е нормално това 12 см несам мерила на никой пишока ама все пак ми се вижда много...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Отде ги взехте тея патки по 12 см обиколко.Не аз друго и аз да си взема една
    илиенци, три за левче, бегай че изпущиш примоцията

Guest
    аве койт не вярва да дойде и да измери , пък и размерите съм ги дал орантировъчно не да се фалим .
    Та някой може ли да ми каже точни кво означава тва на дурекса "номинална ширина 52мм" ??? Невярвам да е за патки с диаметър 5 санта ?

Супер фен

Re: презервативи SiZE

Имат ли различни размери кондомите или не щото аз пробвах един "one touch" и ми беше доста тесен едва го слагам пък пише XXL на него :/

обиколката ми е 14см а дължина 18,5
    kak q meri6 taq obikolka

Guest
    между ширина и обиколка има голяма разлика...

Guest
    аве верно вие немоите ли да напраите разлика между ширина и оиколка?
    обиколка - фащаш например един конец , и с него обикаляш около члена , после го мериш с линийката и готово. Или зимаш от ония шивашките метри и си мериш обиколката на патката.
    диаметъра , мойш да намериш след като знаеш обиколката с една проста формулка за обиколка на окръжост , или по неточно с линията.
    та кв означи тва на презерватива "номинална ширина 52мм"

Guest
    всеки презерватив си има номер...ако го разтягахте до край щяхте да знаете къде е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си