- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- презервативи SiZE
Имат ли различни размери кондомите или не щото аз пробвах един "one touch" и ми беше доста тесен едва го слагам пък пише XXL на него :/
обиколката ми е 14см а дължина 18,5
![]()
![]()
![]()
Заколи прасето дето ти е у двора у кочината и зимай червото слагай го на патката и са мятай![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
еи тоя форум съвсем се развали....
ей туй с размера на капутите наистина е интересно, ако има някой компетентен може да ни разясни нещата..
Perhaps I'm addicted to the dark side....
mi kakvo ima das e razqsnqva ima dva razmera prezervativi(pri nqkoi marki moje i pove4e)i te se razli4avat g/d s okolo 2sm. taka e pri lifestyles no i pri drugite predpolagam sq za teq one touch mn 4e 6ti stqga te dori mai nqmat razmeri kvo o4akva6 za 3o stotinki![]()
da ne otvarqm nova tema iskam da popitam - zeh si edin DUREX na koito pi6e "nominalna 6irina - 52mm" - kakvo zna4i tova.
patkata mi e 12sm obikolka i 17dyljina ???
Отде ги взехте тея патки по 12 см обиколко.Не аз друго и аз да си взема еднаПървоначално написано от Анонимко
![]()
може и да е нормално това 12 см несам мерила на никой пишока ама все пак ми се вижда много...
илиенци, три за левче, бегай че изпущиш примоциятаПървоначално написано от lifestyle
аве койт не вярва да дойде и да измери , пък и размерите съм ги дал орантировъчно не да се фалим .
Та някой може ли да ми каже точни кво означава тва на дурекса "номинална ширина 52мм" ??? Невярвам да е за патки с диаметър 5 санта ?
kak q meri6 taq obikolkaПървоначално написано от Анонимко
между ширина и обиколка има голяма разлика...Първоначално написано от Анонимко
аве верно вие немоите ли да напраите разлика между ширина и оиколка?
обиколка - фащаш например един конец , и с него обикаляш около члена , после го мериш с линийката и готово. Или зимаш от ония шивашките метри и си мериш обиколката на патката.
диаметъра , мойш да намериш след като знаеш обиколката с една проста формулка за обиколка на окръжост , или по неточно с линията.
та кв означи тва на презерватива "номинална ширина 52мм"
всеки презерватив си има номер...ако го разтягахте до край щяхте да знаете къде е