- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- krem4e
не знам дали темата е точно за този под-форум или е за под-форум "козметика и диети",но аз искам да си задам въпроса и ако може да ми помогнете.
Значи от скоро правя секс с едно момиче,всичко е добре но тя не иска презервативи.на мен ми е готино без презерватив ама получавам прекалено голямо удоволствие и мн барзо свършвам.не помня кой ми беше казал че е използвал някакъв крем за зававяне на еякулацията.този крем го има при презервативи дюрекс.ако някой знае плс да каже какъв е и от каде да си го купя за да си полирам моя пенис с него,за да свършвам по бавно и да доставям по голямо удоволствие на мойтакремчето беше на лидолова основа,но за името не се сещам
Отиваш и питаш![]()
при "отиваш и питаш" съществува елемента срам![]()
По секс шоповете има разни подобни спрейове. STUD 100 е един такъв.
...
Срам..Срама трябва да се преодолява.
kato si na zor shte ti mine burzo srama
Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!
аве някой няма ли приятел/ка фармацефт((или поне някой да пита вместо мен
А случайно да си чувал за google?Първоначално написано от Анонимко
Използвай го. Цъкни тук
до колкото видях, това което търсиш го има на цена 37.90
Айде със здраве!![]()
durex performa se kazvat ama ne sym gi probval
абе пи4, я си земай презервативи и смазка си имат и вси4ко, да не искаш да станеш татко или да се заразиш с нещо още млад, а?
да не пуснеш след 2 седмици тема " на приятелката й закъснява, правихме секс без презерватив дали е бременна" или " праих секс с една и имам някви странни обриви/гъбички" или нещо подобно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
крем каро
Първоначално написано от Анонимко
Няма срам , отиваш и питаш .
Консултантите в сексшоповете такива неща са чували , че няма от какво да се притесняваш