- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли си ваша песен???
Мн ми е интересно да разбера с приятеля/приятелката ви имате ли си ваша песничка и коя е тя![]()
P.S sry ако има вече такава тема![]()
ми аз никога не съм имала песен с някой с когото ходя.. кфо ше рече тфа.. кфо тряа сме праили на тая песен че да е наша ?
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Еми когато я чуеш се сещаш за него...имали сте хубави моменти на фона на тази песен....за мен и моя приятел такава песен е Westlife - UnbreakableПървоначално написано от IlLuSi0nS`
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Песента от "Ледена епоха"![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами Evanescence-Missing,но по принцип и другите им са ни като наши песни и много ни напомнят един за друг.
->Димана - Само тебе<- на тази песен имам най хубави моменти с него
Всяка двойка си има песен,ама то не става нарочно...Може да сте се целували за пръв път на тая песен или нещо подобно,а може просто да имате някакъв общ спомен,като я чуеш и се сещаш за него...За да стане по-интересно освен песента,може да споменете и защо точно тази...Нашата е What's a woman(Vaya Con Dios) едва ли сте я чвали.Ето историята.Бяхме заедно от няколко месеца,но той трябваше да замине и да прекараме зимата разделени...Последния ден бяхме на първа буна(Варна) и от заведението там пуснаха въпросната песен.Двамата танцувахме,въпреки че всички ни гледаха...И осъзнах колко го обичам...Та оттогава е "нашата песен".А с бившия ми беше "Луда по тебе" на Камелия и сега като я чуя се сещам за него...
Fort Minor-Remember the name!!!
My Arms Keep Missing You - Danzel
tova e na6ata pesni4ka ponege vedn1g kogato trqva6e da si tr1gva (giveem v razli4ni gradove) si legahme ne legloto i mislehme kakvo moge napravim taka 4e da ostane pove4e i po city pusnaha taq pesen i az po4nah da si q peq.sled tova toi mi kaza 4e vinagi kato q 4ue si misli za men i hem mu stava priqtno hem mu e m14no 4e ne mogem da sme zaedno.a posledniq p1t kato si tr1gva6e,to4no kato si kupuva6e bilet ot garata q pusnaha.
Мммммм ми....Райна и Константин-Ти Си Ми Вси4ко
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Jem - "Falling for you" (то май само ние двамата сме си я чували) и Hilary Duff - "Now you know"
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
Aneliq-Vsichko vodi k1m teb..(na neq se celuvahme za 1vi p1t)
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Ashanti-Only you Много ми напомня за бившия (първата ми истинка любов), като я чуя винаги ми ства мн гадно, въпреки че минаха 2 години![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
Не, нямаме си, поне все още не...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Amy_Lee^89
Не, не сте я чували само двамата, и аз я знам, и мразя тази песен...Беше ми една от любимите до един момент, и оттогава не съм я слушала и не искам да я чуя никога повече...![]()
Massari-Real love![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Ами не.Всъщност сега си нямам приятел.Но като видях се сетих.Само с едно момче сме имали "наша" песен.Тя е Nickelback-How You Remind Me.Даже нямхме повод.Просто обстоятелствата...И аз не знам как стана.Но когато я чуя винаги си спомням за него.С въпросното момче се разбираме и знам, че когато я пуснат приятелите му, въпреки, че има сериозна приятелка, му казват, че е нашата песен.И ми става гадно.Но това е друга тема...
mi pesenta e >>> the afters - beautiful love :P
Имахме си - "Бурята" на Устата и Софи Маринова ...
дам,имахме си на Софи и Устата-Буря ....и на Софито-Обичам ......... иначе със този,с който ходя сега нямаме хах
f@nt@zi@
ami pesenta na raina-ne stigat dumite i na maq-to4ka na kipene
mi na6ta e BRIGADA(ako ne ste q slu6ali mn ste izgubili)i BATALIONA za6toto moito mom4e skoro 6te hodi v kazarma.vinagi se se6tam za nego kato gi slu6am tiq pesni4ki![]()
![]()
![]()
Безкрайно банално, но нашата е Aerosmith-I don't wanna miss a thing, просто той ми я посвети и оттогава всеки път като я чуя ми става толкова хубаво, че започвам да плача...![]()