- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mоля ви дайте ми савет
zdraveite horca'
iskam da vi pomolq za suvetzna4i gadjenceto mi na koeto mnogo durja skoro ima Rojden Den i iskam da mu kupq ne6to mnogo gotino,koeto mnogo da go zaradva.Oba4e v porqdaka na 30-40 lv
ta mislex si
1vo plu6ka - ama nz dali mom4etata se kefqt na plu6eni igra4ki
posle mi hrumna-parfum-ama nz nqkoi gotin parfum v tazi grafa na cenite
ta neznam pls kajete si mnenieto 6oto az nemoga da re6a a naistina iskam da go zaradvam,6ot mnogo si go bi4kam
mersi predvaritelno
mnogo![]()
Еми ние как да ти помогнем, като ти не знаеш какво харесва той!?
/rossa./
И беше ли нужно от този шрифт? А и цвета е дразнещ и прави текста не особено лесен за четене.Можеше да го напишеш нормално
За плюшка немисля, че е най-удачния вариант.Повечето момчета (мъже) не им се радват особено.Недей рискува и с парфюм.Това е доста индивидуално е не се знае дали ще му хареса. Все пак ти би трябвало да си го познваш по-добре, за да знаеш евентуално какво би му харесало на него.Ако има някакви наклоности към спорт, може да го имаш напредвид в избора си на подарък.Предполагам му знаеш стила на обличане ...може да му избереш нещо яко.Не се сещам какво да ти предпожа...така като не го познавам.Ти трябва да си знаеш най-добре
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Пак ще ти кажа : Не сме сляпи !!!!!
Няма нужда да пускаш темата 18 пъти
![]()
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Има 10000 такива теми, в които момичета не могат да изберат подарък за момче - защо не се поразровиш малко?!
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.