- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Stranno li e da si na 14 i da nqma6 gajde?
Какво му е странното, ако досега не е имала?Та тя е на 14-има толкова много време.Даже според мен е не е нормално на 11 и да си с гадже, с което нищо не правите....А и тя ли трябва да е виновна, ако не е слещнала подходящия?Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
хъхъ..
Не.
Странно ли е да има 40-годишни неженени мъже ??? Ами има ги и едва ли са единици, значи не е странно ! Айде стига с предразсъдаците. Разбирам да кажеш "искам да имам приятел", но не питай дали е странно![]()
Нищо странно. Не е дошло времето![]()
уф, да ви имам проблемитеама вие какво искате?! от детската да тръгнете по сериозни връзки и е*ане?!
![]()
![]()
![]()
По темата : Как да не е странно да нямаш гаже на 14 , направо е трагично..Не бе майтапя се , не се стряскай - напълно нормално е ...btw аз съм на 15 и до ся съм имал само 11 \/
Хехе ест че не е странно..то и моито беше на 15 първото ама не се оплаквам.Според мен на 11-12 още не знаеш на кои свят си и какво иска6.Ест лошо няма и тогава да си имаш приятел ама според мен ше разбереш истината на малко по-голяма възраст и смисала на всичкоА бе които както се уреди ама споко и други на 14 не са си имали гаджета няма да си първата нито последната =)))
Something's wrong with me,
Cause I can't even feel you
now
Or know that this is real.
Am I too blind to see that there's something there behind your eyes
and it's bringing me to my knees?
Nqma nishto stranno. Sled kato ne mojesh da si haresash, ne barzai, vsichko shte doide kogato nai-malko ochakvash![]()
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
В днешно време е странно да си на 12 и да си девствен.....![]()
Иначе...естествено,че неЩе си намериш някой има мн време
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
abe nqma nishto stranno spoko
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Niama nichto stranno,poviarvay mi,az sam na 12 1/2,karam svoiata 13 1/2 godichnina,6 klas sam,do sega sam imala 1 gadje-v 5klas,s koeto se razdelihme i poviarvay mi,ne ti i triabva!Kolkoto si po-malak,tolkova po-malko nechta mojech da pravich s gadjeto si,daje e smechno!Izchakay ochte niakoia i druga godina i sas sigurnost chte srechtnech prekrasnoto momche,sazdadeno samo za teb!![]()
И аз съм на 14 и аз нямам гадже(имала съм)...какво да се прави..Сега обичам едно момче ,но той май не,показва ми друго но![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майко много е странно...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Shadow_Walker, тъй тъй! Много правилно... Не е нормално на 10-11 да си имаш гадже и само да се гледате...Първоначално написано от Shadow_Walker
Иначе: Няма нищо тревожно...
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight
![]()
ako pitash men dori e suvsem normalno...![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ne e stranno
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Mda lqgai da umirash.Tova prosto ne e normalno.Kak moje na 14 da si i da nqmash priqtel ... ave ti dobre li si ? I kakvo kato si na 14 i nqmash gadje?I az sma na 14 i nqmam i moite priqtelki s koito izlizam nito edna nqma priqtel ....![]()