- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- v toq forum
gledam 4e ne na moda da se slagat nekfi izrud6tini za podpisi nekfi noj4eta zombita i takiva raboti vii tyka sqka6 si4kite ste nekfi metali
imam 4ystvo 4e se kopirat 1 druga
az li sam mega tupa 6toto ne zacepih kav e smisalat na temata ili ti ne si naqsno s ne6tata![]()
айде и тая/тоя не си е пил/а хапчетата марш на психиатър![]()
Ми не си много прав/а, защото аз слушам метъл, а погледни колко ми е приятен посписътПървоначално написано от Анонимко
Разбира се, има позьори, но винаги ги е имало и винаги ще ги има. Все пак май е модерно да се правиш на метъл. Сигурна съм че най-малко половината от тея се обличат само в розово.
Да не говорим, че на един човек просто може да му хареса една картинка. А и трудно може да се определи какво е металско. Се пак убийците не са метъли, нали?
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ъхъ,метълите се броят на пръстите на едната ръка.Райдъра,Магесник и Темпест...За други не се сещам.Първоначално написано от TheNightRider
За сметка на това е пълно с емота и "риъл" метъли - върли фенове на Линкин Парк и Тохио Хотел.
Аве ей шит...Първоначално написано от RedChil
а аз не съм ли "риъл"?![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
и на мен са ми направили впечатление тези картинки, и честно казано ме дразнят, защото са се превърнали в някаква мода, а и са грозни и депресарски. не си ги слагат само метъли, далеч съм от тази мисъл; слагат си ги хора които като ги видат и си казват "я виж, всички имат такива, следователно са много яки; сега ще си сложа и аз и ще стана готЯн". някои от тези картини са недопустими за детска аудитория и трябва да се трият.