- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Treta svetovna voina dogodina
Vchera prochetoh che Nostradamus e predskazal che shte ima 3-ta svetovna voina dogodina. Kato prochetoh tova napravo se izplashih.
Eto ya i statiata, koito iska da ia prochete.
Spored Nostradamus ni chakat tejki godini.
http://www.monitor.bg/main/article?s...=99273&eid=878
Мисля че са забранени предизборните агитации в деня за размисъл и в деня на изборите....Първоначално написано от Psycho Realm
Ние ще продължим делото на Хитлер, ще направим това, което той не успя - ще превземем целия свят![]()
Т'ва пък к'во общо има с поста на Psycho RealmПървоначално написано от XaKePa
![]()
Спекулации колкото искаш, но е факт, че Нострадамус е предрекъл много неща, които в последствие се случват.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Айде бе... А дали по-скоро тея,които разшифроват написаното от Нострадамус не са го направили грешно? Той не е предсказвал нищо директно,а по особен начин - със символи и така нататък.Първоначално написано от GLeZoRanA
Познал е например за Втората световна. Дори много интересен момент е как е предсказал появата на военните самолети - написал е "в небето ще се носят големи желязни птици,които ще сеят смърт".
Хмм вие не вярвате ли? То и аз без да ми казва Нострадамус мога да предположа че скоро ще почне световна война, то е ясно
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Не е трябвало да пие толкова многоПървоначално написано от АТАКАБГ
![]()
абе Нострадамус е предсказал много неща,някой от тях са истини други не,но другата година ще разберем![]()
i az moga da predskaja 4e v bude6te 4ove4estvoto 6te napravi letq6ti koli, no tova ne e za6toto sym prorok, a prosto e logi4no 4e 6te ima nqkakuv tehni4eski progres i e napylno vyzmojno ! A toq piqnica Nostradamus ne e nikakuv prorok ! Prosto e razsyjdaval logi4no
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не ми се чете сега цялата статия.Наистина е предсказал много неща.Както и за 3-тата световна знам, че е предстаказ.Война която ще започне "от арабския свят".Предвид сегашната обстановка...и всичко което се случва, нищо чудно.Предсказал е и световен глад след войната...и т.н.За годината не бях чувала....че е казал кога точно.Май само това ме съмнява![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Не вярвайте на всичко което чуете.
честно казано, страх ме е.от войни адски много, щот...е гадно.няа да останат мъже.а аз ако съм на мястото на бг президент, обявявам пълен неутралитет и си свиркам
Нустрадамос е предрекъл,че в началото на 2-рото хилядолетие ще стане събитие,което ще разтърси света-ами мисля,че всички помним 11.09.2001.Той май наистина е имал дарба да прорукува,но все пак как ще бъдат изтълкувани думите му е много важно.Не вярвам да стане 3-та световна.Може да е имал предвид войната в Ирак,а не точно Световна война-тълкуването е много важно.И все пак...
Тъмна земя без светлини,
тъмно море-не търся нежност.
Не вярвам във теб,и в теб не вярвам
оглеждам се само във чиста вечност!
Първоначално написано от estate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чела съм доста подобни статии... Но доста други неща се предсказваха - като края на света и все пак той не дойде.Едва ли и това ще се окаже вярно.
Не се притеснявай.
![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Ако случайно незнаеш сега не сме във второто, а в третото хилядолетие, Нустрадомус е Нострадамус, това от 11 семтември или войната в Ирак изобщо не е разстърсващо и ти дрънкаш абсолютни глупости...Първоначално написано от estate
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Абе той точно така е написал-През 2007 човечеството го чака трета световнаТолкова неадекватни и заблудени хора има...това,че Нострадамус е бил пророк е абсолютно вярно-много от предсказанията му са били разшифровани и в последствие се е установило,че се е случило,но аз толкова неща съм чела,че ако вярвах на всичките да си бях пръснала мозъка до сега
![]()
А по принцип докато има будали (като нас),които лижат задниците на скапаните американци е напълно възможно да се случи подобно нещо и не ми трябват някакви свръх умения,за да го разбера....с една дума Америка да го д*ха![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
coool 6te mi dadat AK47 i 6te moga da si pucam na volq s nego![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Предсказанията на Нострадамус са били разшифровани едва след като представените събития вече са се случили.Никой досега не е успял да определи тези,които още не са станали.И изведнъж се появява някъв,който ги е разбрал...съмнява ме нещо тая работа.Че ще има Трета световна - ще има.Ама дали за нея става дума в тея предсказания![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum