- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към жените
Какво мислите за бръсненето на мъжките генетали ? И дали е редно според вас жените?
За мен е задължително. Иначе да забрави свирките!![]()
Az sym sy6to tvyrdo "ZA".....za men kosmite sa ne6to kato lipsa na higienni navici![]()
i az sum "ZA"
Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!
На мен честно казано ми е все тая дали приятелят ми ще се бръсне или не.
Трябва си!
Ама да беше потърсил/а и щеше да видиш, че има доста такива теми, в които за мое очудване, някои момичета не искат момчетата да се бръснат, а на други им е все едно. За пример в тема "момичетата трябва ли да се бръсна отдолу" всички са твърдо за.![]()
Ами по принцип е яко да няма там косми ама ако има... пак става. Поне ако не е като гора де![]()
![]()
Робинята на Quench
Да де! Той приятеля ти така или иначе няма да може и да се избръсне - само му сменяш батерийтеПървоначално написано от koalka
СъгласнаПървоначално написано от BeBeTo_F
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз не си спомням космите ми да са били повече от 3-4 милиметра вече от много години
На мене лично като момче ми харесва да нямам
Ако можех бих ги махнал за винаги \/
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Е аз все пак предпочитам да се остави малко на триъгълника и не само аз ама ти четеш през редовете w/eПървоначално написано от WILD__BOY
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Разбира се ,че е по-добре да е бръснат.Това показва елементарна лични хигиена!
<.<Първоначално написано от the^one
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Предпочитам да е обръснат ( не че иначе ще му се размине де... )![]()
Чесно казано ми е все тая и на мене. Не ходя с него заради космите му. Иначе по принцип повече ми харесва избръснат. Но вече не ми прави впечатление. Е, кефи ме аз да го бръсна отдолу.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
А ти на него даваш ли му да ти бръсне сливатаПървоначално написано от Chiana
![]()
Аз не се бръсна, епилирвам се с епилатор. Еми да, нямам нищо против, даже веднъж щеше да ме епилира той, ама майка ми беше вкъщи и ме беше спек.Та така де, той е много навит, а и аз нямам нищо против. А и нямам косми на сливата си, умнико!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Да да давай продължавай каква ласкателкаПървоначално написано от Chiana
Извинявам се и съжалявам за грубия си и не разбран език
Но повече съжалявам теб за дето се правиш на неразбрала илик по скоро се опита да се напрайш на няква дето не си![]()
нема си рискувам ташаците за неква лаптопка, може малко haircut само
ooo..brusnat zaduljitelno![]()
no exit
Първоначално написано от Лил
Същото важи и при мен![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
а може ли оскубан като пиле в птицекланница?Първоначално написано от MalKa_BLuDnica