.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Interes
    Guest

Вапрос относно пениса и дали това е нормално

Искам да питам нормално ли е 13 годиншно момче да има 15-16 см пенис. Искам да питам това малко или много е? Демек голям или малак ми е щото един приятел му е 16-17 см а е на 16 години , смятах че тои бавно се развива сега смятам че аз бързо се развивам не знам кажете вие кво смятате? голям , малак или среден е ?

ПС: Дебелината не знам колко е. Не съм мерил

Супер фен
    ами ако можеш да си говкараш отзад с тоя размер значи не е на добре, щото значи че си гей

Мега фен
    Град
    SF
    Абе според мене си бая надарен за 13-годишен. Ма не се радвай много - може да спре да ти тасте и да останеш н 15 см. Но ако продължи, след 2-3 годинки може да ми се обадиш :P

Робинята на Quench

Waffen-SS
    Guest

Re: Вапрос относно пениса и дали това е нормално

Цитирай Първоначално написано от Interes
    Искам да питам нормално ли е 13 годиншно момче да има 15-16 см пенис. Искам да питам това малко или много е? Демек голям или малак ми е щото един приятел му е 16-17 см а е на 16 години , смятах че тои бавно се развива сега смятам че аз бързо се развивам не знам кажете вие кво смятате? голям , малак или среден е ?

ПС: Дебелината не знам колко е. Не съм мерил
    Объркал си в мерната единица-Да се чете "мм" не "см"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Абе според мене си бая надарен за 13-годишен. Ма не се радвай много - може да спре да ти тасте и да останеш н 15 см. Но ако продължи, след 2-3 годинки може да ми се обадиш :P
    що уролог ли си

Guest
    Waffen-S ХАХАХА нищо не е объркано сичко в СМ - САНТИМЕТРИ
    assd не е толко голем да стигне до там

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си