.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    kuklata_1210
    Guest

kak da stigna do orgazum?

zdraveite.zna4i iskam da vi popitam-ot pove4e ot 2 godini vodq polov jivot,no dosega ne sam stigala do orgazam-na kakvo se dalji tova?daite savet kakvo da promenq....

emi da ti kaja v povecheto sluchai vinata che momicheto ne svurshva se dulji na momcheto/ta.Sega nz moje i pri teb da se iziskva poveche vreme.Ti ne kaza samo s edno momche li si go pravila do sega?Zashtoto toi moje da svurshva burzo i ti ostavash na suho.Spoko i az sum taka.Po princip momcheta gledat samo te da svurshat,a momicheto taka i ne dostiga do jelanoto useshtane.Znachi az kazvam kak e po princip...ti ne si poqsnila nqkoi neshta i zatova ne moga da ti otgovorq tochno na ?
    Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Ами изпробвайте най-разли4ни пози и открий тази, в която ти е най-хубаво. То по принцип мисионерската е най-яка за моми4етата ама знам ли... при тебе може да не е така. Карай мом4ето да ти обръща пове4е внимание преди да стигнете до секс - френска, пръст4ета - да те възбуди максимално... И би трябвало да стане...
    А може да не се отпускаш достатъ4но като го правите и затва

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Аман от незадоволени
    Що с мен няма момиче което да не свърши (дори и да не сме правили секс)
    А вие се сте няквио незадоволени
    Еми търсете грешката в аверчетата си
    Пратете ги на обучение и като ви ги върнат се наслаждавайте на напредъка им
    Ама то това не се учи

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Аман от незадоволени
    А вие се сте няквио незадоволени
    Еми търсете грешката в аверчетата си
    Пратете ги на обучение и като ви ги върнат се наслаждавайте на напредъка им
    Ама то това не се учи
    I az nqmam takav sluchai ... I e vqrno che vsqka vtora tea e nemoga "nemoga da syvyrsha" "kak da se izpraznq " Inz kvo si...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Повечето мъже са токива за жалост. За това твърдя,че гаджето ми е добър любовник,защото гледа да ме докара до оргазъм 2-3 пъти и тогава действаме.за жалост повечето оргазми са клиторни,ама нищо и те стават.Търпение му е майката.Да се труди там с пръстчета или с езиче 20-30 минути ако се наложи.

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: kak da stigna do orgazum?

Цитирай Първоначално написано от kuklata_1210
    zdraveite.zna4i iskam da vi popitam-ot pove4e ot 2 godini vodq polov jivot,no dosega ne sam stigala do orgazam-na kakvo se dalji tova?daite savet kakvo da promenq....
    Намери си момче, което в леглото не мисли само как да свърши и после чао, а някой който иска и ти да получил удовлетворението от секса ...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    от тука на лево, после у десно, една пряка по надолу и после виждаш един стълб и питаш. или може да ползваш бгмапс.ком

Град
    Kozloduy
    ela mi na gosti ako i togava ne stane si kupi vibrator turbo diesel TDI 20 konski sili
    Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София

Re: kak da stigna do orgazum?

Цитирай Първоначално написано от kuklata_1210
    Ами ако си на 13.........трудно ще ти е

Супер фен
    хахах кфо да промениш.. ми партниора може би..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    [b][color=red]Аман от незадоволени
    Може би защото ги гледаш само по телевизията

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Едната възможност е ти да не се отпускаш по време на секс.Наистина не си споменала само с 1 партньор ли си била до сега? Мился (почти сигурна съм), че "вината" е в партньора ти.Трябва да ти обърне повече внимание преди секса.Не "от врата за краката" и айдее...А пробвала ли си да стигнеш до края на френска любов?
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

kuklata_1210
    Guest
    emi do sega sam bila s 3 mom4eta,kato i v 3te sam bila vlubena,no vinagi ne se polu4ava...a i sam na 18

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Хм, еми то зависи както от човека така и от партньора. Аз получавам оргазми лесно и без секс. Просто трябва да се отпуснеш...Давайте малко с любовна игра преди секса...там пръстчета...френска любов...аз мн се възбуждам и от гърдите и когато се отнася много нежно към мен и ме целува едно такова бавно навсякъде...полудявам! Пробвайте различни начини, след това и различни пози по време на секса. Трябва да разбереш сама как да достигнеш до върховното удоволствие. Ако и тогава не стане, не знам...Мисля, че има жени, които не изпитват оргазъм

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от HeLkATA
    emi da ti kaja v povecheto sluchai vinata che momicheto ne svurshva se dulji na momcheto/ta.
    Хайде да си гледаш работата а ?Първо научи думата РИГИДНОСТ - съзнателна съпротива срещо стимули...И от там идва и Ф(female) - ФРИГИДНОСТ...Всичко е на психическа основа ,но просто за пореден път ,Вие момичетата обвинявате нас момчетата ,като искате с това да се оттървете от собствената си вина...Ама явно ти си не повече от 14/15г. прайла си 1/2 пъти секс(или може би не си правила въобще) и сега тука ми пишеш неща ,които са пълни глупости !За 2 години полов живот просто не виждам как може да е виновно момчето за това...Колкото и да е сакат в секс-а 2 години са доста време ей !

п.п Поне да беше оточнила ,на колко си ,приятелят ти на колко е и дали за тези 2 години си го прайла с различни партниори.
    п.п2 Момчето може да виножно ,това може и да е така!Ако е някой дето гледа само на него да му е гот...Ама за 2 години ако си само с него ,едва ли ще е от тези момчета ...не мислиш ли ?

Мега фен Аватара на quench
    Изказа ли се,а? Бравос. Я иди ти да правиш секс с някое дърво,а? Може да е в партньора й,а ти веднага се опитваш да й вмениш "несъзнателна" вина за фригидност. Не си прав - женският оргазъм не идва от фрикцията на лигавицата (както е при нас),а от емоцията. Освен ако е хиперсексуална или хипер-симулираща. Абе не ми се говори сега за сексуалността на българския мъж,покорител на венерини хълмове,каращ всяка жена да изпита оргазъм само като си покаже окапания с лютеница потник,през който стърчат къдрави черни косми. Разбеахте какво искам да кажа.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Изказа ли се,а? Бравос. Я иди ти да правиш секс с някое дърво,а? Може да е в партньора й,а ти веднага се опитваш да й вмениш "несъзнателна" вина за фригидност. Не си прав - женският оргазъм не идва от фрикцията на лигавицата (както е при нас),а от емоцията. Освен ако е хиперсексуална или хипер-симулираща. Абе не ми се говори сега за сексуалността на българския мъж,покорител на венерини хълмове,каращ всяка жена да изпита оргазъм само като си покаже окапания с лютеница потник,през който стърчат къдрави черни косми. Разбеахте какво искам да кажа.
    Да бе да!Ай стига с тия комустически глупости и приказки за това ,как българина бил Ганъо или за това какъв мундар бил...Това е същото като мита със салатата и ракията... Няма ли вече народа да престане да ги говори и да се мисли за тъп и прост...Българските мъже не сме като едновремешните хайдути ,а много красиви и поддържани не мислите ли ...?

п.п Виж ми снимката на аватара...Виждаш ли косми или лютеница ?

Мега фен Аватара на quench
    За аватара ти - не още,но като станеш на 40 може и да се появят. Не се движиш из тия среди,иначе ще видиш,че все още голяма чааст от българските мъже се смятат за големите ебачи. Извинявай,ако съм те обидил по някакъв начин. Но не мисля,че проблема е в нея,поне както разбирам. Да мсени партноьра си,може да се получи.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Ej,piklio,meri si prikaskite!Bulgarskiqt muj e edin ot naj-poddurjanite i krasivi v sveta,kakto i bulgarskata jena,taka 4e moje spokojno da se grumne6!

Като си навреш бутилка от кока-кола ( 2 литрова от тия на промоция) (разгазирана) в путката и се получи ИЗРИГВАНЕ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си