.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен Аватара на VeSna

Защо обичате него/нея ?

С какво е по-специялен? Държанието или нещо друго? Какво е да обичш според вас? С какво ти взе ума? Sorry aко темата се повтаря.

Голям фен
    Град
    София
    За всеки неговият човек си е най-добрият. За мен лично момчето ми е специално, защото ме кара да се чувствам, както никой друг не е успявал. Благодарение на него разбрах какво е да обичаш и да си обичан, защото той ме научи на това. Научи ме да обичам. А какво е да обичаш....не знам дали някой може да даде точно определение, това не е някаква величина, която можеш да дефинираш по някакъв начин. Ако все пак обаче трябва да мисля какво точно значи...Може би ще кажа, че е когато погледнеш в очите на другия и видиш себе си; когато го поставиш на първо място и той е най-важният за теб, по-важен дори от теб самия; когато правиш всичко с мисълта за него и как на него да му е добре и да е щастлив. За мен това е да обичаш, но както казах, никой не може да каже какво е точно. Трябва сърцето ти да го изпита...

Какво е да обичаш...това е чувството че всеки миг прекаран с човека, когото обичаш, ще се запечата завинаги в паметта и сърцето ти, сънищата, които той изпълва, желанието той да е щастлив, дори и да не е с тебе...

Мега фен Аватара на koalka

Re: Защо обичате него/нея ?

Ще ти отговоря на всички въпроси.С какво е по-специален ли....ами с това,че е доста зрял за годините си,държи се прекрасно.Просто е най-прекасното момче на света.Просто го разбрах още на първата среща след два часа говорене,като си имаш в предвид,че преди това не се познавахме.Имаме еднакви разбирания за всичко(освен за храната ),за изневярата,за любовта и още много други.Да,именно държанието.Както ти казах-по-зрял е,защото виждам другите момчета на 16.Кефи ме в мисленето си.Супер добричък е,но ако става въпрос да ме защити-стой та гледай .Има прекрасни очи и много хубава черна коса....ииии прекрасно тяло.Но то е несравнимо в сравнение с характера му.Просто не мога да го опиша.

Голям фен Аватара на I_ve7o

:)

ami si4ko..zna4i dyrji se s mene syper milo kato nqkoq princesa..nqkfi mn sa ligavim dvamata ama ako ne6to mi e kofti vinagi e do mene obi4am gooo

Повече от фен
    Град
    Neverland
    С какво е по-специялен?
    Просто не е като повечето хора.По-странен е.

Държанието или нещо друго?
    Ами целия.Той е мил,нежен,внимателен.Има най-невероятните очи,които съм виждала.И е най-добрия човек,който познавам.Има нещо много невинно в него.Умен е,красив е...

Какво е да обичш според вас?
    Да полудееш,да не можеш да дишаш,когато Него го няма.

С какво ти взе ума?
    Не знам.Бяхме си приятели и по едно време като се усетих бях влюбена.

I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

ami v na4aloto kogato o6te ne bqhme zaedno a bqhme samo priqteli ima6e mnogo ne6ta v nego koito me privli4aha i mi haresvaha, no sega kogato naistina go obi4am go vigdam po-skoro kato edno cqlo,a ne kato otdelni ka4estva ili v1n6ni belezi. prosto obogavam cqlata mu s16tnost ...mai ne se izrazih mnogo qsno...

{only.you}
    Guest
    prosto za6toto e toi...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Momcheto,koeto obicham se promeni adski mnogo...predi az se vlubih v negovata iskrenost i dobrota.V nego az vidqh neshto ot sebe si,i veroqtno tova go otlichi ot drugite!Togava toi ocenqvashe,tova che az davah i prodaljavam da davam vsichko za nego.Sega mn neshta se promeniha,toi sprq da ocenqva moqta lubov,i vapreki tova az oshte go obicham.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    razli4en e ot mom4etata s koito sam bila dosega...darjenieto mu, dumite mu.. vseki negov jest mi pokazva kolko mn me obicha.. i az nego tolkova e mil i sladak i dobrichak... obicham go zashtoto toi e tova koeto e -mom4eto s koeto vinagi sam iskala da buda

Obi4am q za6toto e razli4na ot vsi4ki momi4eta s koito sum bil do sega..
    v smi edinstveno tq me kara da se 4ustvam taka kakto nikoi drug nemoje. nemoga bez neq, tq e vsi4ko za men

. Marto.cool . . и tedinkata_ вие да не би да сте заедно или подписите са само съвпадение

Супер фен
    обичам студена биричка щото ме кефи

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ако пък знам защо го обичам...Нищо общо нямаме в интересите,характерите...Ви ждаме се веднъж на 4 месеца г/д...Мда..няма причина...ама като тръгнем да се разделяме и целия ми под стаа у сълзи...мизерии пълни

Мега фен Аватара на iiirish
    обичам го защото ме кара да се чувствам специална, защото ме кара да се чувствам еднинственна, неповторима и безумно обичана! защото дава дори живота си за мен, защото знае винаги и в точния момент какво ми е нужно! защото всеки божи ден ми доказва безкрайната си любов, защото не мина миг без да съм разбрала колко много знача за него!
    да обичаш е всичко това! на мен ми показаха как да обичам - и човекът, който го направи беше просто Той! показа ми как да обичам за да обикна именно по този начин и то точно него!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    обичам го защото ме кара да се чувствам специална, защото ме кара да се чувствам еднинственна, неповторима и безумно обичана! защото дава дори живота си за мен, защото знае винаги и в точния момент какво ми е нужно! защото всеки божи ден ми доказва безкрайната си любов, защото не мина миг без да съм разбрала колко много знача за него!
    да обичаш е всичко това! на мен ми показаха как да обичам - и човекът, който го направи беше просто Той! показа ми как да обичам за да обикна именно по този начин и то точно него!
    I az sam taka razbiram te napulno !

Супер фен

Re: Защо обичате него/нея ?

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    С какво е по-специялен? Държанието или нещо друго? Какво е да обичш според вас? С какво ти взе ума? Sorry aко темата се повтаря.
    Хм..еми той е прекрасен..красив,мил,забав ен-сичко което може да се иска(ама няма да се унасям понеже сичко м/у нас свърши окончателно явно и просто нито искам,нито имам сили да говоря..)..да обичаш ли..ми не мога да го обясня просто с няколко думи..това е просто да не можеш без този човек,той да те допълва някак-просто живота се гледа от друг ъгъл и мислиш,че така ще е винаги..докато не преебеш всичко естесвено!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от fire_spark
    . Marto.cool . . и tedinkata_ вие да не би да сте заедно или подписите са само съвпадение
    mne ne e savpadenie :P nie sme xax

vlubenata :}f
    Guest
    amii darji s men tolkova nejno kakto nikoi do sega pravi ne6ta koito ne sa i predpolagala 4e nqkoi moj da pravi za men kara me da se 4ustvam jena i e razli4en ot si4ki do sega prosto toi e nai dobira nqma vtori kao nego.obi4am go ot du6a i sarce:}

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    zashto go obi4am??... interesen vapros Az i Toi sme strashno razli4ni... no kakto kazvat horata "Protivopolojnostite se privli4at"... i v nashiq slu4ai mai e takaObi4am go,zashtoto toi e neveroqten, mil, grijoven... za nego az sum princesa sposoben e vinagi da me nakara da se usmixna obojavam usmivkata mu Kogato sum s nego sum razli4na... po-dobra... po-istinska ot vsqkoga
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Просто я обичам. Тя е перфектното момиче за мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си