.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    BaBa VuNa
    Guest

Prosto pitam interesno mi e...

Ne znam dali temata e za tuk ama 6te karam po sa6testvo,momi4eta vie haresvate li po-atleti4ni i slabi mom4eta ili se kefite na po pulni4ki i puhkavi sa6toto 6te pitam i mom4etata-slaba kato vurbova klonka ili pulni4ka kato me4e

PS: sorry ako e imalo takava temi4ka pozdravi

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ами аз харесвам нормалните хора. Да не е много пълен, тоест да е до 100 кг, а и да не е много слаб т.е. над 55 кг. Абе в границите на нормалното. Тялото на човек се променя непрекъснато, така че ако днес е кльоща, утре може да е свинче. Ако обичам един човек, ще го обичам колкото и да тежи, както и да изглежда. Особено след 1-вите 2-3 месеца ми е всеее тая как изглежда приятеля ми. За мен е по-важно очите и лицето като цяло, усмивката така... Те са нещата във външния вид, които могат да ме грабнат.
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Не харесвам слабите момичета дето се чупят само докато вървят
    Ужасно е
    Подобна гледка може да събуди в мен погнуса но не и друго
    Харесвам нормалните момичета по които има какво да хвана аа която да ме наръби
    Баа ужасно е бе
    Аз съм за по пълничките аа не за скелетите
    Лелей толкова е гнусно тва
    Чак ми става жал за тея хърби
    Момичета моля ви хапвайте повече (с мярка)
    Определено не харесвам ходещите бетоновози

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе по-слабички предпочитам. От дебелани не мое го вдигна изобщо

bai pe6o
    Guest
    xexexe bahti qkata temi4ka.. ami nz mislq 4e po-pulni4kite momi4eta sa po dobre ama ne kazvam nekoe Raki6i 1555000 kg.

Guest

ЖЖЖор

Важното е да се подържа и да е стегната - не искам да е 45 кила и да има целулит,но не искам и да е по-широка от мене в ханша.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Предпочитам момичета ,които нито са дебели ,нито са мършави ,а стегнат ,които се поддържат имат добра визия и знаят какво да носят като облекло...Аз лично не мога да открия нищо красиво в момиче слабо като щъркел и в момиче с тяло наподобяващо статуята на Буда

Град
    Сяяя
    Az po princip si padam po po-puhkavi. Ne kazvam nqkoq 100kg buca
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Град
    SF
    Ами аз на кльощи и от двата пола не се кефя. Ина4е си предпо4итам стегнати мом4ета, може и по-едри да са, ма да имат добре поддържано тяло - в смисъл да не са едри като дебели,ами едри като голееми, високи, мускулести...
    Хърбав мъж то тва е некво грозно и смешно и изобщо

Робинята на Quench

Мисля че няма пухкав мъж или хърбав.Един мъж трябва да има хубаво тяло(поне според мен).Обичам поддържани мъже.
    А на жените им е даденост да са по пухкави и с по широк ханш....Ама и ние трябва да сме във форма.Все пак не е нормално като се съблечеш пред приятеля си и той да изпитва погнуса .....

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    po atleti4en i slab po dobre ama ne nqkva kle4ka vse pak abe normalen srednostatisti4eski mladej xax :P

Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    po atleti4en i slab po dobre ama ne nqkva kle4ka vse pak abe normalen srednostatisti4eski mladej xax :P
    Това пък какво общо има

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Какъв е смисъла на темата щом всяко момиче ще е за по-слабите и атлетични момчета,а пък момчетата няма да са за нито едно от изброените.Те по-скоро ще кажат нито да е кльощава,нито да е дебела.Много ясно,че всеки търси златната среда ама...

ami kato ka4a nekoe kilce si namiram malko po taka puhkavi4ka priqtelka i do 1 mesec pak sam svalil kilcata )ama ina4e si haresvam ne6to kato sreden variant
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Мега фен Аватара на koalka
    Ами за мен това как да ти кажа...няма значение.Еми са не харесвам другите момчета,но преди не съм харесвала някакви слаби и кльощави.Според мен едно момче трябва да е с поне нормално тегло,а не 50 килограма.То и приятелят ми не беше много едър,но сега откакто тренира фитнес много ми харесва,а той се чувства добре,което е най-важното.Но и да не беше тренирал все тая,просто изглежда много добре.А относно за момичетата-не се кефя на някакви кльощави,а с нормално телосложение.Изглеждат по-привлекателни,ама автора,ти си дал/а две крайности.

златната среда rulzzz то тва нещо е ясно
    приятелката ми примерно е 172 см и тежи 52 кг не е слаба, но в никакъв случай не е дебела.. мн нежни форми има..
    а относно моя милост ... 182 см и тежа 75 кг .. не съм някой напомпан, но не съм и хърба.. спортувам си и си поддържам добра форма...
    мисля че и двамата се справяме с това да сме в "златната среда"

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ами няма значение за мен.Дали ще е слабичко или по-пухкаво...Аз не се влюбвам в тялото му, а в него.Ако си падам по някой, то последното поради което го харесвам ще е тялото му. Кое момиче не харесва добре оформено (не казвам мускулесто, защото не ми харесват) и поддържано тяло? Май няма такова...Но това е просто като + за теб (момичето), а не критерий в преценката ми.
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Фен
    Град
    Dance Department
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Какъв е смисъла на темата щом всяко момиче ще е за по-слабите и атлетични момчета,а пък момчетата няма да са за нито едно от изброените.Те по-скоро ще кажат нито да е кльощава,нито да е дебела.Много ясно,че всеки търси златната среда ама...

Абе некъде в тоя форум прочетох нещо от сорта на:
    "Не обичай тялото, което те привлича,а душата, която те обича..."
    Дано не съм объркал нещо .
    Както разбрахте за мене е важното човека да е готин като характер най-вече. Иначе идеал за тяло и най-големия глупак има .
    One ring to rule them all,
    One ring to find them,
    One ring bring them all
    and into the darkness bind them.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    нямам някакви определени критерии за външен вид .. стига да се поддържа.. в смисал излизала съм и с мом4ета като "гардероб" и такива които са нормално сложени ... не съм излизала с много слаби4ки (т.е. без особено мн мускули)-просто не ми се е отдала тази възможност (явно такива не си падат по мен ), ама със сигурност ще е същото в СМИСАЛ ВЪНШНИЯ ВИД НЕ Е ОТ ОСОБЕНО зна4ение ... СТИГА ДА СЕ ПОДДЪРЖА ДОБРЕ ! (хигиенааа веей )

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Ся като се замислих....кефила съм се на сякви Някой са били....по-пълнички, а други откровено кльощави. Като цяло нормалните владеят абе за момче като че ли ме кефи повече....да НЕ е кльощав...смисъл да го почувстваш като по-силния.....ебати изказването

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си