.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

dali tq mastrubira?

hora interesno mi e da razbera dali vsi4ki momi4eta mastrubirat? Pri mom4etata tova e mnogo qsno - nqma mom4e koeto da ne lyska bastunqgata, no mi e interesno dali i pri momi4etata e taka? I po-specialno na men mi e lubopitno dali priqtelkata mi go pravi.. Ne moga v prav tekst da q pitam "ti prai6 li si skre4ove?" zatova vie kajete kakvo mislite? Dali vsi4ki momi4eta mastrubirat na tazi vuzrast mejdu 14 i 17 ?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    spored men da,edno 95 % si masturbirat,no i syshtiq % ot masturbirashtite go kriqt,az go pravq i si go priznavam,priqtelq mi syshto go znae,ne vijdam nishto losho i nenormalno v tva!!!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Когато приятелят ми е при мен не го правя. Няма смисъл. Но, когато замине за София да се учи се случва.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Re: dali tq mastrubira?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora interesno mi e da razbera dali vsi4ki momi4eta mastrubirat? Pri mom4etata tova e mnogo qsno - nqma mom4e koeto da ne lyska bastunqgata, no mi e interesno dali i pri momi4etata e taka? I po-specialno na men mi e lubopitno dali priqtelkata mi go pravi.. Ne moga v prav tekst da q pitam "ti prai6 li si skre4ove?" zatova vie kajete kakvo mislite? Dali vsi4ki momi4eta mastrubirat na tazi vuzrast mejdu 14 i 17 ?
    а защо не я питаш?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

mi pitai q zashto ne.Nqma nishto sramno v tova
    Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нормално е да мастурбира

Град
    Огнената земя
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Нормално е да мастурбира
    100%
    I'm your nightmare...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Определено не всички момичета го правят-аз, например...Честно казано някак си не ме привлича мисълта да се САМОзадоволявам. Мисля, че приятеля ми се справя доста по-добре, от колкото аз бих могла...
    А за приятелката ти...не виждам какъв е проблема да намекнеш нещо по темата, не я питай направо, щом ти е неудобно, а по заобиколния начин...
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    При всички случаи го прави и какво

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Определено не всички момичета го правят-аз, например...Честно казано някак си не ме привлича мисълта да се САМОзадоволявам. Мисля, че приятеля ми се справя доста по-добре, от колкото аз бих могла...
    А за приятелката ти...не виждам какъв е проблема да намекнеш нещо по темата, не я питай направо, щом ти е неудобно, а по заобиколния начин...
    Да ве ти си на 13 ,приятелят ти е на 16 и е полов атлет ,прайте секс по 3/4 часа без спиране и сваршваш по 10 пъти ....нали? пхаха

Аре моляя ти сее

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    А какво значение има дали мастурбира? Най-вероятно го прави, колко често е друг въпрос, но не можем ние да ти кажем - щом толкова се интересуваш, питай я.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Re: dali tq mastrubira?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Всички не . Някои са си достатъчно задоволени

asdrfgh
    Guest
    pomisli ti. ako tq svyrshva povecheto ot pytite v koito pravite sex i ti se staraesh da i dostavish udovolstvie tq nqma zashto da mastrubira. no ako ti ne i davash tova ot koeto se nujdae v legloto znachi go pravi.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    spored men da,edno 95 % si masturbirat,no i syshtiq % ot masturbirashtite go kriqt,az go pravq i si go priznavam,priqtelq mi syshto go znae,ne vijdam nishto losho i nenormalno v tva!!!
    Vij sega!Prava si daje mnogo!Prosto momi4etata ne obi4at mnogo da izdavat sexualnostta si za razlika ot mom4etata,koito sa otkriti i ne gi e sram!Tva e polojenieto,no mi se struva 4e ne6tata leka po leka se promenqt!

liroos
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от asdrfgh
    pomisli ti. ako tq svyrshva povecheto ot pytite v koito pravite sex i ti se staraesh da i dostavish udovolstvie tq nqma zashto da mastrubira. no ako ti ne i davash tova ot koeto se nujdae v legloto znachi go pravi.
    Айде сега пък глупости... По някога е по-яко сам от колкото с някой друг. Глупости са т'ва, че ако не и доставяш достатъчно удоволствие, ще тръгне да мастурбира.

Тя си мастурбира със или без твоята намеса.

Ако секса, който прави с теб не и е достатъчен, няма да мастурбира, а ще има друг изход от цялата история...

МАСТУРБИРА 100%! ПИТАЙ Я!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми човек аз не мога да ти кажа дали приятелката ти мастурбира, съжалявам... Трябва ти да я попиташ. Пък и не мога да разбера какво ненормално има в това да я попиташ. Казваш й "Ти самозадоволяваш ли се?" Ся тъпо е да й кажеш "Биеш ли си скречове?" Особено ако не сте близки, както изглежда, няма да й стане много приятно. Таа повечето момичета мастурбират/ или поне са мастурбирали поне веднъж в живота си. Колко често, това е отделен въпрос. При липсата на секс честотата значително се увеличава
    Аз лично мнооого рядко се самозадоволявам. Само когато яката ме цапне хормона и го няма приятеля ми наблизо да го подпукам
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Град
    SF
    Абе сигурно си се самозадоволява моми4ето...
    И аз го правя ма мн рядко кат ми го няма приятеля наблизо

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Да ве ти си на 13 ,приятелят ти е на 16 и е полов атлет ,прайте секс по 3/4 часа без спиране и сваршваш по 10 пъти ....нали? пхаха

Аре моляя ти сее
    хахахахха 3-4 часа само толкова ..повече са със сигурност ! даже и сигурно по цлеи дни

иначе по темата ....мисляче поне 95 % от момичетата се самозадоволяват ... но повечето не си го признават ,защото може би си мислят че това е нещо срамно ...странна раута ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    ми много ясно, иначе не мога да си обясня свръхпроизводството на краставичен зарзават последните години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си