.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Komersialno

Komersialno

Vuprosut mi e kum vsi4ki-kakvo mislite za gnusnite izrisuvani kurvi4ki po vito6ka i maznite tipove s ogromni o4ila i vsi4ki koito mislqt 4e sa "gotino oblqkani i izfilirani" - nose6ti naimenovanieto"kifli"?kak trqbva da se otnasqme kum tezi hora i zaslujavat li na6eto vnimanie?

Супер фен
    аз не разбрах за кои стаа въпрос..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    НЕ !!!
    Въпреки че често им се подиграваме, присмиваме и съжаляваме

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Повече от фен
    Достатъчно е да не ги обиждаме ,за да не падаме на ниско ниво на интелигентност!"Разни хора,разни идеали".
    Като не са ти приятни защо правиш цяла тема за тях?Защо им обръщаш толкова голямо внимание?

Guest
    ми много просто-мацката завижда че на тях обръщат внимание,а не на нея.Ми стани и ти "кифла" кво ти пречи

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: Komersialno

Цитирай Първоначално написано от plam4e
    Vuprosut mi e kum vsi4ki-kakvo mislite za gnusnite izrisuvani kurvi4ki po vito6ka i maznite tipove s ogromni o4ila i vsi4ki koito mislqt 4e sa "gotino oblqkani i izfilirani" - nose6ti naimenovanieto"kifli"?kak trqbva da se otnasqme kum tezi hora i zaslujavat li na6eto vnimanie?
    ДА МРЪТТТТТТ DIE SLOW MOTHERFUCKERS с една дума мразя ги ^^ не ме кефят както те се отнасят така и аз ще се отнасям
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хахаха - една от най-любимите ми обиди "кифла", някои трябва да ми е мн противен за да го нарека така
    с други думи => кифлите съкс
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен
    Град
    София
    е мен лично поне такива хора ме веселят!мислят се за кой знае какво а всъщност не струват-жалки са!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Чесно казано ми е все тая кой как се облича. Техен си проблем. Нз повърхностни са ми някакви такива. Като ми се разприказват за дрехи и тем подобни... Нз не им обръщам внимание. Пък и все пак гледам да съдя за човека по характера и интелекта му, а не по външния вид. Само дето ми е мноого чудно как някои момичета не ги мързи да се контят и гримирват всеки божи ден... малеее, аз едвам събирам сили да се измия и облека сутрин
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ооо не мога да се сетя за точната дума с която да упиша приятното чувство което настъпва у мен когато видя някви такива ...тва са ми толкова противни ...ама толкова противни хора че незнам ...и особено ся дето с някви розови блузки и някви католически кръстчета ...мале ужасно !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    кво да мисля, те не мислят пък аз ше им мислим, аре моля ти се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си