- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 4alga ili metal
Чалга-метъл.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
nqkude po sredata![]()
![]()
![]()
метъл много ясно![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Хахах и аз такаПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Много си зле.![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
ne po zle ot teb
хахахах
Следващия път преди да пуснеш смотана безсмислена и на всичкото отгоре обсъждана многократно тематърсачка
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Следващия път преди да пуснеш смотана безсмислена и на всичкото отгоре обсъждана многократно тема търсачка
mn si GLUPAV
=D>Първоначално написано от scissorhand
Виждаме ти колко си умнаПървоначално написано от Ninska
аре без такива коментари
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
da.teb kvo te zasqga
МЕТЪЛ!!!!!!!!!!
аз по принцип не слушам нито чалга нито (много) метал но не мога да си представя нещо да е по-гадно от чалгата така че гласувах за метал![]()
Тази тема се повтаря за 2342345345 път,а защо винаги чалга срещу метъл ? Няма ли други стилове музика ? Ясно е,че едно мнение по този въпрос неможе да има.Който иска да слуша метъл,който иска чалга ....и спора по този въпрос е безмислен.
metal razbira se
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
nito ednoto, nito drugoto!!!
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Незнам за кой път пиша по такава тема , незнам въобще защо пиша, ама нека да изразя мнение - МЕТЪЛ
![]()
повтаряща се тема
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html