.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: kradla na gajeta

**
    Guest

kradla na gajeta

zdr na vsi4ki moqta nai dobra fr mi krade mom4etatapostoqnno zn 4e sega 6te kajete 4e ne mi e dobra fr 6tom mi vzima gajetata no ina4e e mn dob1r priqtel v1v vsi4ko mi pomaga no e po krasiva ot men!edno mom4e ot daskalo me haresva6e i tq kato razbra mi go notne nz dalki naro4no go napravi no az se 4ustvam ujasno!i trqbva da izbiram pred mom4eto ili priqtelkata molq vi pomognete mii

Guest

Re: kradla na gajeta

Цитирай Първоначално написано от **
    zdr na vsi4ki moqta nai dobra fr mi krade mom4etatapostoqnno zn 4e sega 6te kajete 4e ne mi e dobra fr 6tom mi vzima gajetata no ina4e e mn dob1r priqtel v1v vsi4ko mi pomaga no e po krasiva ot men!edno mom4e ot daskalo me haresva6e i tq kato razbra mi go notne nz dalki naro4no go napravi no az se 4ustvam ujasno!i trqbva da izbiram pred mom4eto ili priqtelkata molq vi pomognete mii
    Тя ако знае ,че сте гаджета и ти е добра фр няма да ти ги "краде".

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    пфф то бахти и приятелката...ми кажи и кфо мислиш по въпроса
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    epa...za kvo se zanimava6 s neq,kat tokova milsi6 4e ti e dobra fr sednete i pogovorete po vaprosa i ako te izlaje ostaviq i davai napred \/

Град
    V mIsLitE nA bA6Ta tI
    Ako ti e istinska fr nqma da postapva taka s teb
    КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!

Guest
    Значиииии ти кат' си грозна приятелката ти кво е виновна че момчетата я харесват...Намери си някой дето тя не го харесва.Аман вече от тия стадни изпълнения:обявявате еди кой си за пича на даскалото и всички са лудо влюбени в него.Малко индивидуалност нямате ли?А ти освен грозна явно си и тъпа щом още мислиш че тая ти е приятелка.И за к'во и казваш кого харесваш,като знаеш че ще го "открадне"?Направи си пластична операция най-добре

Мега фен Аватара на koalka
    Ами явно и момчетата,с които си се хванала не са много цвете за мирисане и при най-малката свалка са с друго момиче."Приятелката" ти не ти е приятелка,защото нямаше да прави такива неща,не си ли се замисляла,че може и да се преструва.А имам един въпрос:тя ли ги сваля и им прави намеци или те се занасят с нея?Има значение,защото все пак е важно да се знае кой е по-виновен.По-добре не се срещай с приятелката ти,която не ти е приятелка и си хвани по-свестно момче.Ще намериш момче,което да мисли,че ти си по-хубава,а не оная.

Голям фен Аватара на I_ve7o

boje....

emi pogovori s neq..kaji i 4e ti e nepriqtno kogato se zapoznae6 s nqkoe mom4e ..i kogato tq se poqvi da te zabravq..i naistina ne ti e fr..6tom ti krade gajetata!vse pak tova e moe mnenie

Guest
    еми явно между вас има някаква конкуренция , ама тя ако ти е истинска фр няма да прави така..

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    И ти я наричаш приятелка?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значиииии ти кат' си грозна приятелката ти кво е виновна че момчетата я харесват...Намери си някой дето тя не го харесва.Аман вече от тия стадни изпълнения:обявявате еди кой си за пича на даскалото и всички са лудо влюбени в него.Малко индивидуалност нямате ли?А ти освен грозна явно си и тъпа щом още мислиш че тая ти е приятелка.И за к'во и казваш кого харесваш,като знаеш че ще го "открадне"?Направи си пластична операция най-добре
    А евалата и аз съм на това мнение . Това , че ти си грозна и момчетата предпочитат по - хубави момичета не е виновно само момичето пък и явно имате еднакви вкусове . Ехххх споко ще дойде и твоя момент ... евентуално.Ще се влюбиш ще те е страх да го запознаш с приятелката ти защото си на 100% сигурна , че той ще предпочете нея пред тебе.Ще се скарате с приятелката ти , защото ще си толкова заблудена , ще се намразите . Ще изкараш дълго време с момчето.Той някой ден ще прогледне и ще види грозната истина и ще те остави.

eeee GLeZoRanA tova be6e super grubo i spored men ne e vqrno! az s16to imam priqtelka na koqto edno momi4e i "krade" gadgetata po toq na4in,a tova momi4e nito e po-hubavo,nito po-umno,nito po-sexapilno ot priqtelkata mi,prosto e golqma k*rva.a tazi tvoq priqtelka hi4 ne ti e priqtelka zemi go os1znai tova i ne se zanimavai pove4e s neq-za tvoe dobro e!no p1k ot drugo strana tq ne moge da ti "otkradne" gadgeto ako toi e seriozno mom4e koeto naistina ima 4uvstva k1m teb,taka 4e,kakto te pos1vetvaha i drugite,vnimavai koi si izbira6.uspeh!!

Guest
    Я дай снимка да те видим да ти кажем ...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    dobre,ne ti e pritqno tq da ti krade gajetata!zashto togava prodaljavash da se zanimavash s neq?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Егати приятелката имаш......била ти най-добрата фр па ти краде гаджетата
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    i az imah edin takuf priqtel ama kato razbrah ............
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    ostavi q tazi "priatelka"-qvno nikoga ne ti e bila takava za da postupva taka s teb

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от fire_spark
    eeee GLeZoRanA tova be6e super grubo i spored men ne e vqrno! !!
    Аз когато говоря съм сигурна в това нещо.Още повече , че го казвам от личен опит така че...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми явно между вас има някаква конкуренция , ама тя ако ти е истинска фр няма да прави така..
    това бях аз..

Мега фен Аватара на iiirish
    тя не е виновна за това, че момчетата я харесват повече от теб! вина ще има тогава когато тръгне с момче, което ти харесваш!
    но дори да е така, всеки има право на избор и да не забравяме, че всеки гледа първо себе си. за жалост така сме устроени - родени егоисти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си