.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Повече от фен
    da ti imam problemite

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Olei na takiva kato teb I.Q. to im varira ot -50 do -100. Ako si takava hubavica za kakvato se izkarva6, krasota 6te ti e dadena a pyk za smetka na tova 6te ti e zeto drugo. Trqbva da ima balans edno za smetka na drugo.....chatka6 li?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    Olei na takiva kato teb I.Q. to im varira ot -50 do -100. Ako si takava hubavica za kakvato se izkarva6, krasota 6te ti e dadena a pyk za smetka na tova 6te ti e zeto drugo. Trqbva da ima balans edno za smetka na drugo.....chatka6 li?
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Фен
    Град
    На гъза на географията

Re: Kolko e gadny vs da te haresvat!!:{

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vai hora znaete li kolko mi e gadno...vs me haresvat,vech4e nemoga da izlqza spokoino sh6toto vse nqkoi sh6te ne vidi...momch4etata vech4e se biqt i vs praqt za mene a na men mi pisna vsich4ki da me haresvat ...znam ch4e nqma nach4in i vas vsich4ki da vi haresvat kato men i vse pak imalilili ste podoben problem...
    ay q dai edna snimka da vidim taq nezemna krasota
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Румчиту ли си, ква ли си, я дай някоя снимка, да та видим ква незнемна убавица си!
    da aide be i stiga si si pravila samoreklami

Guest
    Mani q taq we! Bas durja 4e e egati grozotiqta smotana i si vuobrazqva 4e e nqkva fanala gospoda za 6lifera!!! e MOJE PUK I DA NE E 4AK TOLKOZ GROZNA AMA KAT PRIKAZVA "kolko e krasiva" prosto pada v o4ite na horata! Kat se oplakva 4e q haresvat edin den prosto 6te sprat da q haresvat i tva e!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ofFffFFff..vzemi smykni tova samochyvstvie malko,che izglejdash smeshna v ochite na horata.Jalka siiii..;]]]

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    дай снимка и може да си променя мнениетто, иначе за мен си пълна простачка, магистрален отпадък
    ДАЙ СНИМКАА!!
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

аз не те харесвам!

Цитирай Първоначално написано от kiroo
    аз не те харесвам!
    Mira bien, todo va mal y todo est

Oбичам ви хора, честно ви казвазм Откога не съм се смяла така Хахаха, ама многоуважаемата авторка на темата нещо се покри... Да не е потънала в земята бе??? Или най-сетне е решила да отиде да покорява Fashion TV и да остави нас, простите металчета и грозотии да живеем окаяния си живот
    А, моето момиче, специално за тебе прилагам текста на Unfaithful, вземи си оправи поне подписа, че с мненията така или иначе се излагаш, поне подписа ти да е ОК :
    'Cause I know that he knows I'm unfaithful
    And it kills him inside
    To know that I am happy with some other guy
    I can see him dyin' "

Хихихи, който не вярва, че й е прецакан подписа, може да провери в началото на тази забележителна тема
    добреее признах те! честно! много ме накефи... и я сложи на място. Щото мкар и понякога да е много досадно... и по-добре, отколкото да не те харесват.
    да не говорим, че са пълни глупости., не може всички да я харесват, щото всички харесват различни неща. някои хора не си падат по блондинки с големи... така де!
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Guest
    Ззззаааащщщщоооо вссииииичкиииии мееее харессссвааааат?????

Ами защото ВСЕ ОЩЕ някой като мен (който не е добре) не те е замерил с тарелка с лайна. Ето за това! Кво правим като всички те харесват? Еми или чакаме някой да те намаже с лайна и вече да не те харесват или отиваме до най-близкия оръжеен магазин да си купим пистолетче и патронче. От там на сетне знаем

za avtorkata na temata e kazano staroto laf4e:boje priberi si versiite ot toq svqt....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Guest
    hahahaa kva si pikla....

миии аз не се имам за хубава и въпреки това около мене е каша ужасно е знам го искренно ти съчувствам просто е много гадно и никога не съм сигурна дали съм избрала най-свестния от всички
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

...

Guest
    HAhaha,o6te edna pa4a...

Знам че много от тези дет са си дали мнението са прави и не ме интересува че ся следва "дайте да я завържеме и да я убием с камъни"...тея форуми все пак са за да си кажем мнението...и не мисля че някой може да използва думи като пача и там разните му разновидности без да познава автора на поста...ай със здраве

Taina Maina
    Guest
    Hahxahxahhxahxa E sq vlizam za sefte v toz forum i cheta nekfi prostotii , Rumche .. abe princeso haresvana .. koi znai kva mastiq si, ama inache si nekfa nadyhana takava " nqmalo nachin drugite da gi haresvat kato tebe" mn sa izsili be devoiche, mn filmi gledash DD Vlez malko v realniq svqt i sa osyznai pone za moment.. che neshto letish iz oblacite

Hhahhahahah wo0w..Razbiram te macka..i az bqx taka v deckata gradina..sichki se biexa shtom me vidqt..i do bolnicata se stigashe..vnimavai chee po selata e opasnu za tolku krasivi momichenca kato tebe..ne izlizai ..moje da se stigne do smyrtni sluchai..KaTo te zakachat tolko hodi gi kaji na gospojata.. ..
    Takivi bezmozychni kato tebe sa rqdkost..ama tuk se namerixa oshte takiva "hubavici" za koito se izbivame,..
    Kato sreshnesh takiva hora se pitash kak moje jivota da e tolko nespravdeliv kym nqkoi..idete se skrii nai-dobre..stanaxte za smqx na sichki ..
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Guest
    Темата УМРЕ АЛЕ АЛЕ ЕЕЕ ,А ТЕМАТА УМРЕ А ТЕМАТА УМРЕ ,А ЕМАТА УМРЕ АЛЕ !

ВСИЧКИТЕ ЧОРБАРИ В ТУРЦИЯ ,ТУРЦИЯ ,ТУРЦИЯЯЯ

ПП темата скоро ще бъде в миналото

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KykYBabY
    миии аз не се имам за хубава и въпреки това около мене е каша ужасно е знам го искренно ти съчувствам просто е много гадно и никога не съм сигурна дали съм избрала най-свестния от всички
    делеее милоооо пак ли почна да се ебаваш с хората... виж,че те взимат на сериозно и почват да те изкарват такава,каквато не си ела те цункам и не прай такива неща вече а и как не си избрала най-свестния....хммММмм тва не ми прозвуча добре

Цитирай Първоначално написано от KykYBabY
    делеее милоооо пак ли почна да се ебаваш с хората... виж,че те взимат на сериозно и почват да те изкарват такава,каквато не си ела те цункам и не прай такива неща вече а и как не си избрала най-свестния....хммММмм тва не ми прозвуча добре
    пфффф е стигаааа дееее...много рано издаде относно автора на темата това май са някакви комплексарски неща...а дори и да е истина, това че позволяваш да се бият за теб говори много лошо просто май трябва да се чукнеш в главата,че нещо не е наред и явно е в начина ти на мислене

Guest
    Аз не те харесвам.

Ае винаги съм се забавлявала в този форум по най-глупавите теми най-много се пише... естествено глупави постове с наредби и прочие. За какво изобщо тази тема все още се дискутира. Мисля че вече всички я видяха и разбраха Румчиту колко била хубава (според нея), тъпа, грозна и комлексирана (според другите).
    А това да те харесват ... не знам до колко е гадно, но понякога се случват кофти работи. От рода: "А ме харесва, но аз него не, обаче той иска да не бъда аз с Б, който много си обичкам и отива и го пребива" (съжелявам за глупавия пример, но понеже аз съм една умна блондинка не мога да се сетя за по-хубав).
    А Румчиту .. ако все още си следиш темата, мога само да ти кажа да внимаваш много. Може наистина да си хубава, но нали се сещаш, че това 1 - поражда завист у други момичета; 2- подтиква момчетата да правят глупости и накрая всичко рефлектира върху тебе. Имай си самочувствието, че си хубава, но недей да подценяваш и други качества, които надявам се макар и в малки количества имаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си