- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kolko e gadny vs da te haresvat!!:{
da ti imam problemite
Olei na takiva kato teb I.Q. to im varira ot -50 do -100. Ako si takava hubavica za kakvato se izkarva6, krasota 6te ti e dadena a pyk za smetka na tova 6te ti e zeto drugo. Trqbva da ima balans edno za smetka na drugo.....chatka6 li?
ay q dai edna snimka da vidim taq nezemna krasotaПървоначално написано от Анонимко
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
da aide be i stiga si si pravila samoreklamiПървоначално написано от DeSsY`
![]()
Mani q taq we! Bas durja 4e e egati grozotiqta smotana i si vuobrazqva 4e e nqkva fanala gospoda za 6lifera!!! e MOJE PUK I DA NE E 4AK TOLKOZ GROZNA AMA KAT PRIKAZVA "kolko e krasiva" prosto pada v o4ite na horata! Kat se oplakva 4e q haresvat edin den prosto 6te sprat da q haresvat i tva e!![]()
ofFffFFff..vzemi smykni tova samochyvstvie malko,che izglejdash smeshna v ochite na horata.Jalka siiii..;]]]
дай снимка и може да си променя мнениетто, иначе за мен си пълна простачка, магистрален отпадък![]()
ДАЙ СНИМКАА!!
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
аз не те харесвам!![]()
Първоначално написано от kiroo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
добреее признах те! честно! много ме накефи... и я сложи на място. Щото мкар и понякога да е много досадно... и по-добре, отколкото да не те харесват.Първоначално написано от Анонимко
да не говорим, че са пълни глупости., не може всички да я харесват, щото всички харесват различни неща. някои хора не си падат по блондинки с големи... така де!
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Ззззаааащщщщоооо вссииииичкиииии мееее харессссвааааат?????
Ами защото ВСЕ ОЩЕ някой като мен (който не е добре) не те е замерил с тарелка с лайна. Ето за това! Кво правим като всички те харесват? Еми или чакаме някой да те намаже с лайна и вече да не те харесват или отиваме до най-близкия оръжеен магазин да си купим пистолетче и патронче. От там на сетне знаем![]()
za avtorkata na temata e kazano staroto laf4e:boje priberi si versiite ot toq svqt....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
hahahaa kva si pikla....![]()
![]()
![]()
миии аз не се имам за хубава и въпреки това около мене е кашаужасно е знам го
![]()
искренно ти съчувствам просто е много гадно и никога не съм сигурна дали съм избрала най-свестния от всички
![]()
![]()
![]()
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
...
HAhaha,o6te edna pa4a...
Знам че много от тези дет са си дали мнението са прави и не ме интересува че ся следва "дайте да я завържеме и да я убием с камъни"...тея форуми все пак са за да си кажем мнението...и не мисля че някой може да използва думи като пача и там разните му разновидности без да познава автора на поста...ай със здраве![]()
![]()
Hahxahxahhxahxa E sq vlizam za sefte v toz forum i cheta nekfi prostotii , Rumche .. abe princeso haresvana .. koi znai kva mastiq si, ama inache si nekfa nadyhana takava " nqmalo nachin drugite da gi haresvat kato tebe" mn sa izsili be devoiche, mn filmi gledashDD Vlez malko v realniq svqt i sa osyznai pone za moment.. che neshto letish iz oblacite
![]()
Hhahhahahah wo0w..Razbiram te macka..i az bqx taka v deckata gradina..sichki se biexa shtom me vidqt..i do bolnicata se stigashe..vnimavai chee po selata e opasnu za tolku krasivi momichenca kato tebe..ne izlizai ..moje da se stigne do smyrtni sluchai..KaTo te zakachat tolko hodi gi kaji na gospojata....
![]()
![]()
![]()
![]()
Takivi bezmozychni kato tebe sa rqdkost..ama tuk se namerixa oshte takiva "hubavici" za koito se izbivame,..![]()
![]()
Kato sreshnesh takiva hora se pitash kak moje jivota da e tolko nespravdeliv kym nqkoi..idete se skrii nai-dobre..stanaxte za smqx na sichki ..![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
Темата УМРЕ АЛЕ АЛЕ ЕЕЕ ,А ТЕМАТА УМРЕ А ТЕМАТА УМРЕ ,А ЕМАТА УМРЕ АЛЕ !
ВСИЧКИТЕ ЧОРБАРИ В ТУРЦИЯ ,ТУРЦИЯ ,ТУРЦИЯЯЯ
ПП темата скоро ще бъде в миналото
делеее милоооо пак ли почна да се ебаваш с хората...Първоначално написано от KykYBabY
виж,че те взимат на сериозно и почват да те изкарват такава,каквато не си
![]()
ела те цункам и не прай такива неща вече
а и как не си избрала най-свестния....хммММмм тва не ми прозвуча добре
![]()
пфффф е стигаааа дееее...много рано издадеПървоначално написано от Анонимко
![]()
относно автора на темата това май са някакви комплексарски неща...а дори и да е истина, това че позволяваш да се бият за теб говори много лошо
просто май трябва да се чукнеш в главата,че нещо не е наред и явно е в начина ти на мислене
![]()
Аз не те харесвам.
Ае винаги съм се забавлявала в този форум по най-глупавите теми най-много се пише... естествено глупави постове с наредби и прочие. За какво изобщо тази тема все още се дискутира. Мисля че вече всички я видяха и разбраха Румчиту колко била хубава (според нея), тъпа, грозна и комлексирана (според другите).
А това да те харесват ... не знам до колко е гадно, но понякога се случват кофти работи. От рода: "А ме харесва, но аз него не, обаче той иска да не бъда аз с Б, който много си обичкам и отива и го пребива" (съжелявам за глупавия пример, но понеже аз съм една умна блондинка не мога да се сетя за по-хубав).
А Румчиту .. ако все още си следиш темата, мога само да ти кажа да внимаваш много. Може наистина да си хубава, но нали се сещаш, че това 1 - поражда завист у други момичета; 2- подтиква момчетата да правят глупости и накрая всичко рефлектира върху тебе. Имай си самочувствието, че си хубава, но недей да подценяваш и други качества, които надявам се макар и в малки количества имаш.