.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    АВЕ СТИГА СТЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ! Първо темата е направена за майтап ако ли не начи е лъжа щото аз съм момче и само като чух фукнята проблем НЕ я харесвам .така 4е моми4е явно не сички те харесват!
    П.П. ...няма да съм само аз...
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KykYBabY
    миии аз не се имам за хубава и въпреки това около мене е каша ужасно е знам го искренно ти съчувствам просто е много гадно и никога не съм сигурна дали съм избрала най-свестния от всички
    leko leko hxaahhahxaxhahxahxa
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KykYBabY
    Знам че много от тези дет са си дали мнението са прави и не ме интересува че ся следва "дайте да я завържеме и да я убием с камъни"...тея форуми все пак са за да си кажем мнението...и не мисля че някой може да използва думи като пача и там разните му разновидности без да познава автора на поста...ай със здраве
    as te poznaam ama nogo si groZNa i tapa mani baZIK))
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    Far far away
    Пф, аз също мн се радвам на простите теми. Мн голям смях пада, както примерно имаше една тема - "Ам, аз такова съм момче, ама оня ден пробвах с шише у дупето, гей ли съм?" (тва е тема аз не правя такива работи ) Малеее, направо се пръснах от смях като я четох. Е, на, сега и тука ми е мн смешно. Айде авторката да си гледа работа и да не ни занимава с лапешките си глупости.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Re: Kolko e gadny vs da te haresvat!!:{

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vai hora znaete li kolko mi e gadno...vs me haresvat,vech4e nemoga da izlqza spokoino sh6toto vse nqkoi sh6te ne vidi...momch4etata vech4e se biqt i vs praqt za mene a na men mi pisna vsich4ki da me haresvat ...znam ch4e nqma nach4in i vas vsich4ki da vi haresvat kato men i vse pak imalilili ste podoben problem...
    Аз не те харесвам.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Ti mai vleze da se izfukash
    Az lichno iskam da sym centyr na vnimanie poneje ne sym bila, a ako sym bila to tova sa sluchai koito se broqt na prystite na ednata ti ryka.
    Radvai se. Vyzpolzvai se ot tova. Samo ne im davai nadejdi.
    Te sami shtom si se lyjat....
    Taka de..
    Dano namerish chovek koito naistina da obichash.
    A i ne si misli che si haresvana ot vsichki.
    NIKOI ne moje da se haresa na vsichki, a ti ne pravish izkliuchenie.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Върви си избивай комплексите другаде,скъпа.

Голям фен
    Град
    София
    AAxAxaxAxAxa da be i az taka si misleh!Da i ako vsichkite haresvaha,zashto ima momcheta s men i s ostanalite momicheta vuv foruma.Q se stegi vij kato ti se puska tema pusni neshto smisleno
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен
    znam 4e ima vsqkvi hora na toq svqt ama takia kat teb be se sre6tat 4esto.kak moje da pusne6 takava tapa tema?!ti zakvo vaob6te si q pusnala-4e da se fuka6 li?q zastani na drygata strana i slez malko na zemqta!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Румчиту ли си, ква ли си, я дай някоя снимка, да та видим ква незнемна убавица си!
    Мдаа...дай и ние да те видим що за красавица си

In Search Of Sunrise 7 Asia

i ti edin problem izvadi!leleleleelellelelelele =D>
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

xaxaxa kva e taq miss balgariq svqt vselena li nzz ve4e kvo ee det q haresvali vsi4kii q si pi6i imetoo da te vidim koq si MA 6to pi6e6 kato gost xaxaxa stigaaaa krasivataaa

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    ако тва е истина-дано да стане така че никой да не те забелязва,а човека когото харесваш изобщо да не ти обръща внимание и тогава ще те питам кое е по-гадно.Много сте тъпи ти и такива като теб.Като не знаеш какво е от другата страна спри да се хвалиш,че скоро може и да разбереш.К'во си мислиш че кат си на 14 и те харесват на 20 няма да си пъпчива дебелана ли?Внимавай какво си пожелаваш,щото може и да се сбъдне!
    Да, и аз така мисля

БебЕтатаа мииии

Голям фен
    Град
    Memphis
    ако тва е истина-дано да стане така че никой да не те забелязва,а човека когото харесваш изобщо да не ти обръща внимание и тогава ще те питам кое е по-гадно.Много сте тъпи ти и такива като теб.Като не знаеш какво е от другата страна спри да се хвалиш,че скоро може и да разбереш.К'во си мислиш че кат си на 14 и те харесват на 20 няма да си пъпчива дебелана ли?Внимавай какво си пожелаваш,щото може и да се сбъдне!
    da be prav si ei pa4a takava cqlata si imrqla ebasi tupa4kata nqma takas tapnq samo ne zabravqi 4e lufta raste i zadnika ti i toi i na 20 si she si kato tulen momi4e ti si izrod
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Град
    In Your Mind

Ейй ква красота неземна А мислех, че аз имам високо самочувствие
    I love you...

Мега фен
    Град
    Utopia..

Vai hora znaete li kolko mi e gadno...vs me haresvat,vech4e nemoga da izlqza spokoino sh6toto vse nqkoi sh6te ne vidi...momch4etata vech4e se biqt i vs praqt za mene a na men mi pisna vsich4ki da me haresvat ...znam ch4e nqma nach4in i vas vsich4ki da vi haresvat kato men i vse pak imalilili ste podoben problem...
    ами ... загрозни се , за да не ти обръщат внимание - избоди си едното око , счупи си зъбите като за начало

Град
    София

пха тая па пффф.. ти мене луда ли ме праиш бе ... тъпи като гъЗ..

Повече от фен
    Град
    sofia
    [/b]mn sa mi sme6ni takiva temi!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си