- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- proshka ili ne ?
За мен ЛЮБОВТА НАД ВСИЧКО! Сигурно ще ми трябва време, но бих простил всичко!
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
abe za da ne se nalaga da se 4udima dali da prostim ili ne e nai-lesno da ne se pravqt gafove za6toto posle stava mn slojno ama nqkoi takiva horica deto ne mogat da go proumeqt si govorqt kakvoto si iskat i si pravqt kakvoto si iskat.........
има непростими неща. такива като изневярата, като лъжата за чувствата и т.н. има постъпки или действия, при които колкото и да искаме да простим сякаш нещо в нас се противи да кажем "прощавам ти". има думи, които прекално много нараняват за да бъде измолена прошка за тях...
и както вече казах има непростими неща, колкото и силно да обичаме
SagLasNa sAm =D> =D> =D>Първоначално написано от ^Adrenalinka^
КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!
Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
и аз съм съгласна...изневери ли ми..Първоначално написано от sweet__bitch
![]()
~ I wanna love you but I better not touch.I wanna hold you, but my senses tell me to stop.I wanna kiss you but I want it too much. I wanna taste you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins...I don't wanna play these games~