.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: proshka ili ne ?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    За мен ЛЮБОВТА НАД ВСИЧКО! Сигурно ще ми трябва време, но бих простил всичко!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    abe za da ne se nalaga da se 4udima dali da prostim ili ne e nai-lesno da ne se pravqt gafove za6toto posle stava mn slojno ama nqkoi takiva horica deto ne mogat da go proumeqt si govorqt kakvoto si iskat i si pravqt kakvoto si iskat.........

Мега фен Аватара на iiirish
    има непростими неща. такива като изневярата, като лъжата за чувствата и т.н. има постъпки или действия, при които колкото и да искаме да простим сякаш нещо в нас се противи да кажем "прощавам ти". има думи, които прекално много нараняват за да бъде измолена прошка за тях...
    и както вече казах има непростими неща, колкото и силно да обичаме

Град
    V mIsLitE nA bA6Ta tI
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    яко наистина си мн мн мн яко влюбен в човека ставаш мн наивен и му вярваш а ако те нарани ..едва ли ще му простя но няма да спра да го обичам.
    SagLasNa sAm =D> =D> =D>
    КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    когато обичаш истински би трябвало да простиш всичко
    Когато обичаш истински , с чиста пламенна детска любов би простила ВСИЧКО буквално всичко!!!!!!!!!!!!!!! Аз съм прощавала дори и изневяра,може би защото силно обичАх и аз не бях Света вода ненапита
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от sweet__bitch
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    яко наистина си мн мн мн яко влюбен в човека ставаш мн наивен и му вярваш а ако те нарани ..едва ли ще му простя но няма да спра да го обичам.
    SagLasNa sAm =D> =D> =D>
    и аз съм съгласна...изневери ли ми..
    ~ I wanna love you but I better not touch.I wanna hold you, but my senses tell me to stop.I wanna kiss you but I want it too much. I wanna taste you but your lips are venomous poison
    Your poison running through my veins...I don't wanna play these games~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си