- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зимни обувки?
С кецове много ясноМакарче си купих и едни нови ботушки, но колко ще ги нося...
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако кажеш и от къде и за колко, много ще те обичамПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Po4ti vsqka zima sum sas novi kubinki-mn me kefqt![]()
mi iskam s keckite ma v toa stud s botu6ki nea na4in ZDRAVETO E NA 1VO MQSTO![]()
Ъм...водят се зимни туристически планински обувки, ама са по-яки отколкото звучи. Поне аз много си ги харесвам.
пп:чалга ботушките съкс.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
ааа...честити ти нови обуща!Наистина са страхотни!Първоначално написано от scissorhand
И аз да се похваля...сдобих се с нови кубинки!Много си ги харесвам, ама сърце не ми дава да се разделя със старите....Ама новите си ги разхождам сега, много им се радвам!И подметката им е здрава!Хех как прозвуча...но да уточна, че на старите им беше нацепена гадната подмедка и пропускаха вода!А сега няма такива бози...ааааа имам си кубинки нови новенички!Айде спиръм с хвалбите!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Еееее, Дидке, да са ти честити!!! Ти за кво беше в толкова кофти настроение днес, сега поне сигурно ти се е оправилоайде със здраве да си ги носиш и да вземем да се видим, щото имам да ти връщам задето ми настъпа моите обувчици
![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Аз принципно лете зиме си хода с маратноки неми пука.... мацка купуваш си едни високи бутушки и си гелдаш живота, теа кецове мецове глупости
![]()
Hahu Hihi
Аз си харесах едни ботуши- ниски, широки, изчистени, естествена кожа с кожа и отвътре, да топлят...
На външен вид не са нищо особено(малко на кубинки мязат), грозновати са дори, но пък са широки и удобни и ще топлят много...
Само много скъпи мамаму...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
hahah mi dokato ne padne nqkoi ogromen snqg s kecove .... ina4e imam i botu6i,no 4esno kazano ne obi4am da nosq tez "jivotni" ...tui 4e 6te si karam s kecki ....
jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....
Ботуши, в по добро време кецки!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Добре как може да ги носите теа танкове..... мноо е грозно някво момиче готини крака готини бедра.. и изведнъж хоп някви 20 см широки убивки на кракатаПървоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
![]()
![]()
Hahu Hihi
Кубинки,естествено.Няма да се пребивам по ледовете,я!А и кецките смърдят и пропускат..миналата зима пробвах с такива и още ме болят ставите от студа![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Аз вече си взех едни каубойски ботушки, едни по нормални и едни официални на токче.Аз харесвам повече ботушките
Каубойското е яко на мода тая зима. Мноо ме кефи.Първоначално написано от evil lady in black
2т. системно
Ахахахаха колко ми е популярна тематааааааааа![]()
Иначе все пак да ви се похваля, че си взех ботушки- мноооу готини, черни, нисички, с едни избродирани снежинки
Мноооу им се кефим
Pezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ако още един път кажеш, че не те кефят момичета с кецове...
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Да и на мене ми харесва многоПървоначално написано от Amayo
от днес мога да се похваля с тези красавици![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
седят ми прекрасно и....абе чувството да носиш кубинки определено е хм...странно готино различно
![]()
В момента съм с кецове,но като падне снега ш'си обуя кубинките!![]()
Ботушки
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ЦЦЦЦЦ...Аз и аз ще съм с кубинки ама повече от всичко на света искам ВЕРМАХТИ!!! Само дето са спряни от праизводство вече...иначе кубнки хубави ,черни с висока и твърда подметка...Абе обичам си ги!
Колкото и да искам с кецове, малко трудно зимата.Щото ще съм като на ледена пързалка.За тва ботушките, полата и тва е![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!