- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Събирате ли пари?
Еми и аз си събирам от парите които ми дават....но ряско се случва да спеста повечко...
Даже си ги крия от самата себе си![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
преди бях страшно спестовна,почти не харчих пари..ама сега не става.постоянно си давам парите за храна или пиене..не се задържат за дълго в мен![]()
get off.
всичко отива за пиене ядене квартири сметки и накрая нищо не остава...
Koгато бачкам, харча като луда... Все пак успях да посъбера малко пари и сега като не бачкам взимам от тях... Лошото е че вече са на привършване...![]()
Иначе когато не бачкам, събирам... Стотинки от джобовете на наште да си купя цигари...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Еми аз ся имам събрани 200лв.Това е рекорд за мене
Събирам.
Скоро ще мога да си купя друг живот,
в който да не събирам,а да живея.
+ че си събирам кинтаж.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз събирам. За половин месец, успях да събера 100 лева и малко. До преди месец имах 300, ама ги изхарчих. Ама не ми се отдава да пестя. събера малко парички и веднага ги изхарчвам, като периоично от тях си взимам пари за разни глупоси.
eee sabiram si pari,no v posledno vreme ne mi se otdava .... poslednite pari,koito bqh sabrala gi upolzotvorih v novi kecove i bqh mnou dovolna .... ina4e kato bqh po-malka po-lesno sabirah,sega vse si namiram pri4ina da ne spestqvam
jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....
Еми моето събиране на парички става случайно.Ако си забрава по джобовете некой лев инече аз пари видя ли и![]()
Най-много досега съм си спестявала 10 лв.
събирам си ги в една чаша на Туборг![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Събера лев обеднея с два/три--трудно е да събирам и да не харча и да ги пазя за нещо специално.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
събирал съм...
колко най много - де да знам, ама не повече от 100лв.
thehood:
Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
Video: Asus EN3700GT 256MB
HDD: Hitachi 160GB SATA2
FAN: Cooler Master Susurro
Case: CM Centurion 534+ Black
Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black
дай ги аз ще ти кажаПървоначално написано от Smiley_Girl
![]()
Ми да събирам пари.Наще като ми дават сутрин за закуска и вечер като излизам и квото остане и си го слагам в една кутийка от кока кола и напоследък ми остават много парички и..да.
Рядко успявам да спестя повече пари, все ми трябват за нещо![]()
Сега обаче се сетих, че трябва да започна да спестявам, тая учебна година приятелят ми ще завършиии трябва някое хубаво подаръче да му взема.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
da subirah si.... ehh v4era gi izhar4ih ..![]()
![]()
Поне колко събраПървоначално написано от [b
![]()
и за кво ги изхарчи![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами не. Аз рядко събирам просто не съм от пестеливите хора.Алп не ми дадът пари аз сама си ги взимам без да ми пука
subiram ako mi davat pari v po golemi koli4estvano posle mnoooogo burzo iz4ezvat
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Събирам си пари и отдавна съм се научил ,че не си ли ги внеса в сметката харчат се много бързо за ненужни неща. Даже и на наще не съм им казвал колко пари имам![]()
Ам събирам пари, за да мога да си плащам тае бо - то, защото татито каза, че няма да ми дава пари за това, по-добре било да отида да бягам на стадиона () Иначе не съм събирала за нещо сериозно...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
що банички и джобове не съм изялно поне някой ден ще ми трябват
oo ne nemoga da sabiram pari .. vinagi gi opolzotvorqqm vednaga... a sq imam kasi4ka koqto nemoje da se otvarq i paham po nqkoi dr stotinka ot vreme na vreme i mislq predi rd-ty da si q otvorq da vida kolko sam sabrala za 1 god.. xahxaux
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy