.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен
    Град
    VCHC
    Никога не съм си го поставял за цел. Не ми се отдава, но трябва малко да се стегна, че няма само баща ми да ми купи колата. И аз трябва да имам някой лев вътре.

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Ми аз си събирам от баба, дядо, на нова година и други празници кой каквото даде и така Ама като се замисля... Каквато съм изнудвачка мама и тати си ми угаждат достатъчно Иначе най-много засега съм си събирала 420 лева- кой е като мен
    Да и аз имам толкома и МРАЗЯ да ги харча, шото толкова много години съм ги събирала и най-накрая!!! Но въпреки това, тази година си купих нов телефон - паричките миии - 4 години няма да поглеждам друг!!!
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    sabiram ama trudno

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз повече от 80 лв не съм си събирала, но и не ми се е налагало по принцип. иначе като си кажа че ще събирам за нещо кинтички имам волята де
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    на луната
    Не е имало случай в който да съм искала нещо и да не ми е било купувано и после аз да си го купя Иначе да събирам си пари от празници от стипендията и то се трупат \/ А иначе най-много мисля че бях събрала около 200 лева и ми бяха част от джобните за едно море
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

имам събрани около 40-тина стотинки даже по малко може да са всичко е в жълти монети и си стои така месеци. нема квот ми дадат го изяждам
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Аааааа аз днес спестих 3,90... Ама утре ще бъдат изхарчени... не мога да събирам пари... миналия месец събирах 2седмици 5 лева Тази седмица пък успях за 2 дена да спестя 5, ама като трябваше да ги връщам... пффф, абе аз колкото пари имам- толкова трябва да бъдат изхарчени. Примерно... "оф, яде ми се в МакДоналс", "оф пие ми се шейк в Джимис", "оф искам дъвки", "оф, я да си купя кола", "оф, цигарите ми свършиха, ще трябва още една кутия да си взема", "я имам пари, я да дам 10 за коз" и т.н. Иначе нещата, за които съм била мотивирана да събирам пари, са ми били купувани... хм, а от месец събирам 17кинта за една шапка, ама не става... спестя един ден 2лева, ама на другия ги изхарча, защото знам, че не съм умряла за тази шапка, а и р.д.-то ми е скоро А миналата зима ми бяха дали пари за кецове- 140лева и кво направих- пак не можах да се сдържа да не ги изхарча... отидох на Витоша един ден- бам 60лева, купих си билет за Killa beez и на един приятел също- бам 30лева, реших да купя на майка ми подарък- бам 20лева, а другото съвсем за нищо Още много ме е яд
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Леле миналата седмица спестих 100 кинта само защото майка ми имаше РД и тряаше да и купя парфюм обаче казах на тати че парфюма е 200 а той беше 150 и 50 за мене \/ голям кеф ама жалко че вече ги няма

Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Леле миналата седмица спестих 100 кинта само защото майка ми имаше РД и тряаше да и купя парфюм обаче казах на тати че парфюма е 200 а той беше 150 и 50 за мене \/ голям кеф ама жалко че вече ги няма
    Това не е събиране на пари? Това си е чиста измама.

По темата - Попринцип не събирам пари специално, но доста често ми остават излишни пари и затова си ги събирам.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.

Повече от фен
    Съжалявам не ми е в кръвта, да пестя!!! Майка ми от тази година ми дава за цялата седмица. УЖАСНО Е! Каза, за да се науча да пестя.
    Тя ми дава по 10 лв на седмица. Аз сряда оставам със стотинки..

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Да се чували за "беден студентски живот" Как се пести...гладни студенти Шегувам се... Не съм имала нужда до сега да спестявам.В случеите които ми е трябвали нещо или съм го искала...са ми давали пари и съм си го купувала.Ако ми се наложи да събирам, предполагам.че мога.Не съм събирала до сега...
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си