- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гладуване
zdraveite!
rovh v t1rsa4kata i otkrih mnogo temi za otslabvaneto,no nito edna za gladuvaneto.za tova bih iskala v tazi tema da vi popitam opitvali li ste go,za kolko vreme,kak ste izd1rgali,kolko ste svalili i tn??molq ne pi6ete ne6ta ot sorta na "mnogo e vredno,ne go pravi" a po-skoro konstruktivni mneniq koito biha mogli da pomognat i na men i na vsi4ki drugi koito se interesuvat ot tova.s16to 6te e mnogo dobre ako znaete nqkoi site za gladuvaneto da go prika4ite tuk.
predvaritelno vi blagodarq!![]()
Ами ако ме питаш мен аз нямам нъжда от отслабване но в НИКАКЪВ случай не гладувай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Една приятелка така гладуваше и се разболя от анорексия затова НЕДЕЙ![]()
![]()
Ходи на фитнес или пробвай някоя ЗДРАВОСЛОВНА диета!
![]()
Аиде чао
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Преди години бях решила , че това е начина за сваляне на килограмчета ама не...Както и да е ... ГЛадувала съм близо две седмици.Ефект особен освен изгубения апетит нямаше , най-много да бях свалил 1-2 килограма което е нищо.След като спрях да гладувам ги качих отново за 2-3 дена.Наскоро (преди два -три месец) бях гладувала за една седмица (то не беше пълен глад пиех само чай и ядях плодове и нищо друго) , но и спортувах и ефекта си беше къде къде по голям![]()
Аз пък съм го пробвала тва с гладуването - абе не то4но гладуване - ядях си плодове и зелен4уци по малко и имаше ефект... за седмица свалих 5 кила някъде, ама много тряя да се внимава да не си навле4еш анорексия или булимия 4е става лошо. И после да си поддържаш килограмите със спортуване и тн щот мн бързо ше си ги върнеш ина4е. Но за бързо отслабване гладуването помага![]()
![]()
Робинята на Quench
Виждам че повечето тук разбират под "гладуване" да спреш да ядеш и да чакаш да отслабнеш .. Е, трябва да си много прост, за да очакваш да се случи това ...
Аз мисля, че "десито" пита за здравословното гладуване, с което се лекуват дори и болести. То това не е точно гладуване, защото се ядат ябълки и се пие чай с мед. Само че, Деси, това не се прави ако си с няколко излишни килограма-едва ли ще ти помогне (поне на мен не ми помогна). Ако имаш обаче повечко (8-15) тогава можеш да го направиш. И не го прави сама, а се консултирай с лекар. Не е трудна частта с 10-те дена глад (т.е. ябълки, чай и мед), а следващите 10 дена захранване. Ти можеш да го направиш и за по-малко дни, но колкото дена не ядеш-следват толкова дни захранване!!! Килограмите наистина се топят и после не се връщат на втория ден, както е при повечето диети (т. нар. йо-йо ефект). Но ако искаш да свалиш 2-3 кг, пак ти казвам, едва ли ще ти помогне. По-добре спортувай и не яж сладко и тестени продукти и пий много вода. След 2 седмици няма да се познаеш. Успех към каквото и да се насочиш.![]()
Az ot tri dni gladuvam.Sprqla sam sqkakvi vredni hrani,hranq se samo s plodove,zelenchuci i piq 2-3 chaq na den!Svalih 2 kg za tezi tri dni.No az ne gladuvam za da otslabvam,a za da iz4istq organizma si ot toksini.Predvaritelno sam si napravila konsultaciq s lekar,taka 4e moqt savet e ti sa6to da otide6 1vo na lekar,koito bi mogal da ti kaje tochno kak da gladuvash.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
dam- s gladuvane e kofti-otslabva se ama posle burzo se ka4va tegloto i moje da se razboleesh ot nqkoi loshi bolesti...po dobre nedei taka
![]()
Майка ми няколко пъти ходи при д-р Емилова за така наречения "лечебен глад". Определено има ефект, но трябва да се мобилизираш и да имаш огромна воля. Най-важното в гладуването е да се пият много течност - чай, вода, сокове (но не тия боклуци по кафенетата, а изтискани плодове) и да се ядат много плодове. Примерно: 8ч. плод, 10ч. чай, 12 ч. плод, 14ч. чай, 16ч. плод, 18ч. чай и толковаСлед това ако си гладувала 10 дена, ЗАДЪЛЖИТЕЛНо трябва да направиш 5 дена захранване. Не може 10 дена да си гладувала и след това да се нахвърлиш върху сладкото, защото ще има обратен ефект. Това захранване пак си е гладуване, но вече слагаш в менюто си и зеленчуци - варени картофи, домати, зеле, моркови. Такива неща. Айде успех от мен и не прекалявай с гладуването, защото както вече ти казаха можеш да си навлечеш доста неприятности. Иначе като цяло е полезно, защото си прочистваш организма от токсините!
към края на това лято нещо 2-3 дни не ми се ядеше от разни..вещества, пък след това тръгнах и на работа, и ядях по веднъж на ден точно и то някфа баничка(знам, че е ужасно, ама просто нямах време от работата да ям) и така постоянно движение, не се прибирах вкъщи почти, яко неядене...бях отслабнала с 5кг за една седмица...само дето после си ги върнах де![]()
Глупаво е да се гладува....или поне да се гладува по начина,по който го разбират повечето-плодове и чайЕдно е да намалиш вредните храни и самите порции на ядене,друго е да се превръщаш в потенциална анорексичка и то само,за да влезнеш в някакви глупави стандарти...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
haha to ako ot edna sedmica gladuvane se stava6e anorexi4ka,ne govorete takiva ne6ta molq vi![]()
az vedn1g uspqh da gladuvam nqk1de okolo 5 dni no ne qdqh i ne pieh absoliutno ni6to osven voda i svalih 6 kg, no p1k posle otidoh na edna exkurziq i si gi ka4ih obratno![]()
a moge li da obqsnite kakvo predstavlqva zahranvaneto????
Не се смей толкова надменно,защото нито една анорексичка не е станала такава с пълното съзнание,че това е възможноА девойките с промити мозъци и мания за отслабване,когато една седмица карат само на вода и видят,че има някакъв резултат,ще повторят,потретят....но иначе то не се става така анорексичка
![]()
Първо ходи на диетолог после отслабвай![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ami vig sega p1rvo,ne bih kazala 4e se smeq nadmennoПървоначално написано от strange__
i vtoro naistina ne moge6 da stane6 anorexi4ka tolkova lesno.imam mnogo priqtelki bolni ot anorexia/bolimia i zaradi tqh s1m 4ela mnogo po v1prosa.anorexiata ne e bolest koqto se poqvqva zaradi gelanieto da b1de6 fizi4eski slaba a po-skoro zaradi mnogo seriozni i d1lboki psihologi4eski problemi,kato nai-4esto sre6taniq e 4uvstvoto 4e nqma6 kontrol v1rhu ni6to v givota si.tova naistina e mnogo seriozna bolest i o6te vedn1g povtarqm - ne se polu4ava ot edna sedmica gladuvane!
А аз още веднъж поватрям,че именно тези момичета с психичните проблеми,когато видят,че от една седмица гладуване се слабее,не спират до там....Първоначално написано от fire_spark
![]()
Да, ще се опитам. Ами когато не си ял/а 10 дена применро или си ял/а само плодове и си пила чай и вода организмът не е готов веднага да се справя с нормалната храна. Затова трябва ако применро си гладувал/а 10 дена да се захранваш пак горе-долу толкова време. 1 ден от захранването ядеш пак плодове и чай, но и половин варен картоф применро. На следащия цял варен картоф и 1 варен морков. На следващия и 1 шаша кисело мляко и т.н. увеличаваш храната. Или по-скоро усложняваш. Почти последно се включва в менюто и месото.Първоначално написано от fire_spark
![]()
Човек не трябва да гладува,а да се храни правилно и да не прекалява.Когато гладуваш после бързо качваш.Просто яж повече плодове и зеленчуци и по-малко сладко.
аз и да искам не мога да гладувам защото родителите ми не ми даватама доколото знам няма голям ефект защото първо ако не ядеш примерно един ден и накрая глада така ще те сполети че ще изядеш всичко за 2 седмици напред
аз сега отслабвам просто като ограничавам храната - без сладки рабори ; като ям през 3-4 часа по съвсем малко(да кажем една ябълка) иии ... с коремни преси и други такива упражнения.И да ти кажа почва да има ефект
![]()
П.П.:Съжалявам че не отговорих на твоя въпрос пълно и точно ама казах това което знам![]()
Аз пък да ви кажа,че вече 5-ти ден съм на Ниско въглехидратната диета на Рене Зеуегер и никак не ми е трудно да я спазвам.Въобще не изпитвам глад както при другите диети,а ефекта започва още от сега.Учаквам добър резултат за 24 дни!
благодя ви много за мненията!!
днеси запо4вам с гладуването и 6те то правя то петък-събота.после 6те ви кажа какъв е резултата.плз стискайте ми палци!!![]()