.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Всичките тука много умни се извъдихте, що да не може а???
    На една позната на мама дъщеря й на 15години девствена забременя (защото приятелят й се изпразнил на корема...и явно е потекло по надолу), после чак в петия месец се разбрало и докторите потвърдили, че наистина е девствена
    Teй че наистина може да се забременее, ама сигорно е 1:1000, тей 4е споко
    СигУрно дъщерята на тази позната на майка ти я е метнала много здраво, че е девствена. тЙъ че мисля, че това е абсолютна глупост. Не, не можеш да забременееш от сперма по бельото.
    Това са пълни глупости. Абсолютно е възможно да е била девствена и да е забременяла, ако той се е изпразнил и е протелко по вагината и. А тва за бельото. Зависи колко време е стояла там тая сперма. Ако е от 1 мин. там е напълно възможно. Шанса е супер малък, ама го има...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Всичките тука много умни се извъдихте, що да не може а???
    На една позната на мама дъщеря й на 15години девствена забременя (защото приятелят й се изпразнил на корема...и явно е потекло по надолу), после чак в петия месец се разбрало и докторите потвърдили, че наистина е девствена
    Teй че наистина може да се забременее, ама сигорно е 1:1000, тей 4е споко
    СигУрно дъщерята на тази позната на майка ти я е метнала много здраво, че е девствена. тЙъ че мисля, че това е абсолютна глупост. Не, не можеш да забременееш от сперма по бельото.
    Това са пълни глупости. Абсолютно е възможно да е била девствена и да е забременяла, ако той се е изпразнил и е протелко по вагината и. А тва за бельото. Зависи колко време е стояла там тая сперма. Ако е от 1 мин. там е напълно възможно. Шанса е супер малък, ама го има...
    Опа, тва бях аз ама забравих да се логна
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си