- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момичета :Pp~
всяко си има своето очарование и тръпка, но лично аз винаги се хвърлям на доброто момче, което със сигурност ме обича и знам, че ще очаквам някакво бъдеще с него
Aз попринцип си падам по лошите момчета които могат да имат всяка жена която си поискат![]()
Първоначално написано от Smiley_Girl
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Dvete v Edno, mnogo shte e zabavnoПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
Ми принципно и в двата варианта има нещо хубаво, някаква тръпка. Но за мен най-добрият би бил нещо средно между двата типа.
mi az 4estno kazano nz.... bqx s chovek,koito moje d aima vsqka...ne mi xaresa,no go obiknax,bqx i s chovek koito iska dulga i seriozna vruzka...tfa poveche ne mi xaresa...tui,4e mai tezi,koito mogat da imat vsqka.... nz zashto..!?no zasega tqx.sig sum 4e kaot stana po-golqma shte predpo4eta drugite
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
abe nq znachenie i dvata tipa sa qki!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ами бих предпочела първия вариант,защото не си падам по лоши момчета,и ако трябва да съм с такъв,т.е. съм го харесала постоянно ще го ревнувам и никога няма да е само мой и ще изневерява,освен ако с мен не си промени държанието.
i az takaПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
зависи от какъв етап от живота си и с двата вида момчета трябва да си опитала за да знаеш каква е разликата,за моя етап от живота не ми трябва сериозна връзка,но ако срещна подходящ защо не,ако може нещо средно ще е добре![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами аз вече съм си избрала първия тип и се надявам никога да не се налага пак да избирамМоже и да звучи тъпо, но аз съм си такава - обичам ли някой то е завинаги...
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
abe i dvata varianta sa gotini,no e nai-gotino,kogato sa su4etani v edno mom4e,koeto e nekontroliruemo.toi e lo6o mom4e,no vupreki tova e 4uvstvitelen i nejen.tova e idealnoto mom4e!![]()
Избирам най-добрият вариант - момче,което иска сериозно връзка и в същото време може да има всяка,но е избрал да е именно с мен!Не ви ли звучи съблазнително?!
![]()
Fuck me,i am famous!
И двата варианта стават![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
2-рият вариантПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
...незнам може би зашото самата аз съм такава нещата ми омръзват страшно бързо...и може би ще ми е по лесно да оставя "плейбоя" отколото някой който наистина държи на мен и е искрен в чувствата си...затова 2-тият вариянт е по лесен.
Ако "милото и добричко момче" е сладко и готино НЕГО!!!Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
i za men takaПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Предпочитам милия и добрия,за който знам че не си играе с мен
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!