- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте СмС-и за раздяла плийз
Късала съм ,написах му всички причини,като за познах с"Виж няма смисъл да се срещаме повече",точно когато нямаше пари в GSM...и накрая му написах "Въобще какво съм аз за тебе?" ,но наистина той си заслужаваше да скъсам с него по смс ...Държеше се ужасно с мене,мн студено...Първоначално написано от Triple-H
no no no no no no !kvi sms-i be pi4!ako kusa6 nqkoi pone da e face to face!kvi sa tezi gluposti-imai smelostta ,budi muj!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Първоначално написано от priti_kiti
cccc sms OTVRAT.Trqq da si nz kuv...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Съгласна..Първоначално написано от BeBcHeTo
Трябва да си СУУУУПЕР голям страхливец за да зарежеш с СМС.
Не те обичам! Чуваш ли! Върви си!
Напразно молиш и проклинаш ме така
Повярвай ми от мене не зависи
Да дам живот на твоята мечта!
доста е дълъг този спомен но като за начало тва ти стига
Ха-Ха!Евала!Първоначално написано от Bloodlust
![]()
Още малко и шъ мъ изядете с дрехите ! Хахаха![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Mislq,4e vseki koito e napisal,4e e gadno da se zarqzva s sms,go e pravil pone edin pat,za6toto znaem,4e kolkoto i da e podlo,e mn po-lesno,a nie 4esto izbirame po lesnoto za nas.Az sa6to sam na mnenie,4e trqbva da mu se kaje v o4ite,no ako nqma6 smelost mu napi6i 4e ne izpitva6 ni6to kam nego i tai kato ti prosto ne moje6 da zapovqdva6 na sartzeto si,e po-dobre da skasate.Makar 4e pri4inata koqto moje6 da iztakne6 i s koqto da se opravdae6,mnogo zavisi ot otno6eniqta vi i ot tova kakvo se e slu4ilo mejdu vas.Moje6 da se opravdae6 s ne6to,stanalo v minaloto-laja ili iznevqra-abe nqkakva izdanka ot negova strana.Ima mnogo na4ini,no vse pak izberi nai-delikatniq.