- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми , как да постъпя .. !
значи аз и един приятел сме в един клас и скоро се запознах с сестра му съвсем случайно.Но още като я видях и ми трепна нещо отвътре .. изпитвам силни симпатии , които прерастват към друго .. обаче не знам как да постъпяискам да я имам :ППППП , но не знам как да го направя ! пф ... ХЕлП мЕ !
![]()
emi priznai i 4uvstvata si i q popitai imash li nqkakav shans...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аа нема такиви работи, не барай сестра ми че те утепам
Имам същия проблем,но не правя нищо,защото не искам да засегна фр-то ми.Първоначално написано от Анонимко
kaji na frienda ti 4e sestra mu super pi4kai go vikni da gledate U GOT SURVED i mu kaji i az taka haresvam sestra ti are pomagai lud 6a po4erpq i toi 6a sa izkefi .. i 6a oprai raotata :P
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
може да кажеш първо на брат й за чувстата си към нея. щом сте приятели той ще ти помогне по някакъв начин (да излезете заедно и т.н.) или пък ако знае, че е безнадеждно направо да ти го каже за да не се надяваш напразно и после да има изненадани
Ами първо говори с приятеля ти и го питай дали има нещо против да поканиш сестра му на среща,защото някои братя са едни,а и да не стават неприятени ситуации.След това я покани на среща и и признай чувствата си.И естествено я питай дали имаш някакъв шанс...
Мхм, съгласенПървоначално написано от koalka
![]()
xax i azПървоначално написано от PerfectStrang3r
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Imal li si gadjeta dosega?Kak si gi svalql?Mi po sa6tiq na4in i s taziPak ako si nqmal...vinagi ima parvi pat...deistvai naprao,ama gledai da ne q stresne6 gorkata
Parvo i namekni s deistviqta si,4e q haresva6 i togava ... napadai
говори с твоя фр, той ще знае как да ти помогне..се пак тя му е сестра![]()
ako pita6 men gowori s twoq fr i si napraete nekwa sre6ta i si priznai si4ko 6tot ina4e 6e se tormozi6 mnoo zdrawo 6tot po gadno ot nespodelenata lubow trudno se namira