.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

Бременна ли е?

Преди 3месеца с приятеля ми прайхме сех.Без презерватив и мисля че той не свърши в е мен,но имам чувството че ми расте коремче Дали е възможно да сум в цветна бременност щото вече 2 пути ми идва ... помогнете

Мега фен
    Град
    SF
    Има два варианта - или да си въобразяваш или да си бременна. И двата са напълно възможни, но така без да си си направила тест никой не може да ти каже кой от двата е. Така 4е бързо до аптеката за тест щото аборт се прави до края на 3-тия месец. А други признаци 4е си бременна имаш ли? В смисъл да повръщаш или да ти се гади рано сутрин, да са ти станали по-4увствителни гърдите, нещо такова?

Повече от фен

Re: Бременна ли е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди 3месеца с приятеля ми прайхме сех.Без презерватив и мисля че той не свърши в е мен,но имам чувството че ми расте коремче Дали е възможно да сум в цветна бременност щото вече 2 пути ми идва ... помогнете
    Като не знаеш как протича бременноста, що правиш секс и то без презерватив ?
    И мислиш, че той свиршил в теб... мислиш... що мислиш бе, ти не беше ли там ?
    Коремче може да ти расте и щото тлъстееш... огледай се навън. Сумати жени са в 3-ти постоянен, а има и мъже в 9-ти, 10-и и дори 11-ти постоянен месец.

Просто вместо да задаваш въпроса, отиди в аптеката и си купи един тест за бременност и ще знаеш да ли си бременна или не си. На мен доста често са ми свършвали вътре, щото по-принцип повече ме кефи така и дори когато не съм пила противозачатъчни не съм имала проблем. Все пак не всяко изпразване в теб е гарантирана бременност. Аз когато се съмнявам си правя тест. Не е толкова страшно миличка.

Голям фен
    Град
    Stz
    Първо разбери какво е това цветна бременост и после се чуди!Не си втълпявай!Случва се прекалено рядко тъй че спри да ядеш,щото може да е само от това!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Или просто иди на гинеколог. Но защо си създавате толкова главоболия!?! Колко му е да сложите един презерватив? Знам, че става по-кофти, но все пак... Или пий противозачатъчни..
    Аз например позавам момиче, от моя випуск, което забременя от един абсолютен глупак (тя тогава беше 10ти клас!). Ходеше на у-ще с големия корем, после роди детето и го заряза в някакъв дом за сираци.
    Имаше една друга, която пък направи 2 аборта!
    Еми, нямам думи просто...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ!
    Ако ли не,ще дундуркате бебчета на млади години.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Lady_AMG
    Guest
    Ami az pyk da kaja za testovete za bremennost ne ot4itat cvetnata bremennost.Vse pak bydi sigurna 4e ne si bremenna za6toto cvetnata bremennost e edno na milion i osven tova korem se polu4ava kym 3 tiq mesec

Мислиш, че свършил в теб ?! Ти спа ли ?! Какво прави ?! Не помниш ли ?! Направи си тест. Не ни питай - не сме гадатели. Предлагам ти да спреш да ядеш пък може и коремчето да спре да расте

Град
    Страната на чудесата
    ходи си купи тест за бременност и тогава пиши тука

Мега фен Аватара на koalka
    Ами има начини да се разбере-тест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си