- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли е?
Преди 3месеца с приятеля ми прайхме сех.Без презерватив и мисля че той не свърши в е мен,но имам чувството че ми расте коремчеДали е възможно да сум в цветна бременност щото вече 2 пути ми идва ... помогнете
Има два варианта - или да си въобразяваш или да си бременна. И двата са напълно възможни, но така без да си си направила тест никой не може да ти каже кой от двата е. Така 4е бързо до аптеката за тест щото аборт се прави до края на 3-тия месец. А други признаци 4е си бременна имаш ли? В смисъл да повръщаш или да ти се гади рано сутрин, да са ти станали по-4увствителни гърдите, нещо такова?
Като не знаеш как протича бременноста, що правиш секс и то без презерватив ?Първоначално написано от Анонимко
И мислиш, че той свиршил в теб... мислиш... що мислиш бе, ти не беше ли там ?![]()
Коремче може да ти расте и щото тлъстееш... огледай се навън. Сумати жени са в 3-ти постоянен, а има и мъже в 9-ти, 10-и и дори 11-ти постоянен месец.
Просто вместо да задаваш въпроса, отиди в аптеката и си купи един тест за бременност и ще знаеш да ли си бременна или не си. На мен доста често са ми свършвали вътре, щото по-принцип повече ме кефи така и дори когато не съм пила противозачатъчни не съм имала проблем. Все пак не всяко изпразване в теб е гарантирана бременност. Аз когато се съмнявам си правя тест. Не е толкова страшно миличка.
Или просто иди на гинеколог. Но защо си създавате толкова главоболия!?! Колко му е да сложите един презерватив? Знам, че става по-кофти, но все пак... Или пий противозачатъчни..
Аз например позавам момиче, от моя випуск, което забременя от един абсолютен глупак (тя тогава беше 10ти клас!). Ходеше на у-ще с големия корем, после роди детето и го заряза в някакъв дом за сираци.
Имаше една друга, която пък направи 2 аборта!![]()
Еми, нямам думи просто...![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ!
Ако ли не,ще дундуркате бебчета на млади години.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ami az pyk da kaja za testovete za bremennost ne ot4itat cvetnata bremennost.Vse pak bydi sigurna 4e ne si bremenna za6toto cvetnata bremennost e edno na milion i osven tova korem se polu4ava kym 3 tiq mesec![]()
Мислиш, че свършил в теб ?! Ти спа ли ?! Какво прави ?! Не помниш ли ?! Направи си тест. Не ни питай - не сме гадатели. Предлагам ти да спреш да ядеш пък може и коремчето да спре да расте![]()
ходи си купи тест за бременност и тогава пиши тука