.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Защо винаги искаме това,което не можем да имаме?

Защо винаги ще се случи така че ще се влюбим в неподходящият човек,така ще се получи,че той или си има приятелка,или не изпитва чувства към вас,а го харесвате адски много,той е всичко за вас,а не ви обръща никакво внимание.Защо става така,защо се влюбваме в неподходящите?Когато си влюбен не мислиш че се нараняваш(ако мом4ето е заето ве4е) и 4е той не ти обръща внимание и си играе с 4увствата ти,но въпреки всичко го обичаш с цялото си сърце и не можеш да спреш да го обичаш,макар да те наранява.Защо се влюбваме,защо си играят с чувствата ни,защо страдаме за хора които не заслужават сълзите ни,защо след всяко щастие следва мрак и тъга ... Защо обичаме изобщо

Повече от фен
    Защото това е живота..

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Защото любовта никога няма да бъде разгадана.. Защо се влюбваме!? Защото никой не е съвършен и неможе вечно да е сам, а се нуждае от човек който да го допълва. Защо обичаме? Защото сме хора..защото имаме нужда от това..защото както ти, аз или всеки друг има нужда от обич. Колкото до несподелената любов..Няма човек който да командва чак така чувствата си - "Днес ще се влюбя в този, утре в друг" и т.н. Тези неща не стават по воля.. Не случайно е казано "Ако искаш да отмъстиш на някого пожелай му да се влюби" Аз бих добавил несподелено, т. като според мен няма нищо по-прекрасно от това да си влюбен (стига и другият да отвръща на чувствата ти). И не се отнасяй така към най-прекрасното чувство на Света..Сега или си ефектирана че някой не ти е вързал или че неможеш да го имаш..Когато "магията" се получи сама ще си отговориш на въпросите..За всеки отговорите са индивидуални Don't worry, Be Happy
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Защото когато вече имаме това, което искаме то не ни изглежда достатъчно привлекателно и дори не можем да му се насладим. После търсим новия обект на желанията ни и се измъчваме, че не е при нас..и така все се борим, за да угодим да желанията си, а всъщност нищо не печелим

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Защото живота е гаден и несправедлив
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Защото това е живота..
    И защото така ни е писано...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Супер фен
    щот сме тъпи

Guest
    tzzz az se vlubvam samo v momicheta koito mi pokazvat che ne me haresvat i nqmat nishto kum men.. pri takoa polojenie.. naprao trupkata ot vutre e.. na max.. pochvam da se obqsnqvam kolko q obicham i t.n.t .. i v momenta v koito i tq kaje che me haresva zagubvam vsqkakvi chustva.. mnou tupo..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tzzz az se vlubvam samo v momicheta koito mi pokazvat che ne me haresvat i nqmat nishto kum men.. pri takoa polojenie.. naprao trupkata ot vutre e.. na max.. pochvam da se obqsnqvam kolko q obicham i t.n.t .. i v momenta v koito i tq kaje che me haresva zagubvam vsqkakvi chustva.. mnou tupo..
    браво, е тва е яко. утре ще пробвам с ватманката докато пътувам в 9-ката

Град
    Kozloduy
    zashtoto v prirodata ni e da iskame tova koeto ne mojem da imame
    Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!

Но от несподелената любов боли,а фактически ние сами се нараняваме като се влюбваме в неподходящите хора

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Но това не го определяш ти..Нито аз..Немога да ти кажа не се влюбвай в Пешо, влюби се в Гошо. Така сме устроени..това чувство не е разгадано..Никой незнае защо се влюбваме както и никои незнае в кого ще се влюби нито пък може да се влюбиш насила. Тва е положението. Ние не определяме в подходящ или в неподходящ човек ще се влюбим..Но има и друг момент, човека в когото си влюбен винаги е прекрасен, съвършен и т.н. Именно защото го обичаш той е идеализиран. Замисли се при теб не е ли така или просто здравия разум надделява над чувствата ти?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Мега фен Аватара на iiirish
    защото така сме устроени - забранения плод е най-сладък! колкото повече едно нещо се отдалечава от нас и разбираме, че не можем да го притежаваме, толкова повече се стремим със всички сили към него, макар и с риск да бъдем наранени

Повече от фен
    Град
    ;]
    Вече са ти отговорили... показала си, че може да те има и той е изгубил интерес.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Tова е просто неизбежна част от живота на всеки един от нас да се влюбваме да бъдем щастливи,след това да страдаме и накрая отново да бъдем щастливи.Не винаги но доста често хората от които сме привлечени и влюбени излиза,че не са подходящи за нас но това е живота неможе винаги да бъдем щастливо влюбени и любовта ни да бъде споделена.Но какво да се прави неможем да спрем сърцето си и да му забраним да се влюбваме просто нестава,а колко лесен щеше да е живота ако го можехме.Хрумва ни в един момент,че искаме да се влюбим в някого щракаме с пръсти и готово вече сме двойка с човека който сме си избрали но нестава тоя номер.Когато се влюбим неможеме да направим нищо единствено имаме шанса тя да бъде споделена и от отсрещната страна или поне човека да е готов да рискува да бъде с нас.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Tova e jivota da se boriz za tova koeto nqma6! A na vuprosa "ZA6TO" vsqko ne6to iska tova deto lipsva .. i ti go iska6 za6toto go obi4a6 i ti go iska6 za6toto znae6 4e to4no togava nqma da go ima6 .. i ti nali ? E eto za6to pravimsi nqkakvi izvodi koito ni se struvat nevuzmojno da se sbudne jelanieto ni -E AZ NE SMATAM TAKA,OSTAVI GO ZAMALKO DA ZNAE 4E TE E ZAGUBIL 6TE TI4KA ..ILI 6TE E ZLQP ZA TEB I NE TE ZASLUJAVA!!! Ei tova smatam po tozi vupros.Pravih gre6kata da ti4am samo i edinstveno pi edin .. i ostavih go zamalko i toi poo4na da me tursi a 2 godini sum ti4ala kato luda sled nego be6e Slqp za men naranqva6e me no toi ne znae6e .. tova ne mu puka6e za men .. e sega toi ti4a seda nego go boli kato me vidi s drug .. Izvoda .. iskame tova koeto nqmame,polu4im li go ve4e ne ni intersuva sled kato e na6e ve4e.. az ne smatam 4e vinagi ne go iskame 6tom e na6e oba4e se gubi interesa posle .. eto za tova smatame 4e e gaden jivota i tn .. Bye mila i uspeh ne pravi su6tata gre6ka ne si zaslujava !
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Защото живота е гаден и несправедлив
    ...А когато свърши - умираш.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами и на мен ми се е случвало да не мога да имам някои неща,но те са толкова дребни,че вече не си ги спомням.НО най-важното нещо според мен го имам,а именно любовта на единственото момче за мен.Той също имам моята и това ме кара да живея,да съмч щастлива,да знам,че във всеки един момент има човек до мен,който ще ме подкрапи.

То иначе е хубаво да си влюбен ала бала,прекрасно е,но когато те наранят губиш всякаква надежда,става ти кофти,боли те за човек който не заслужава вси4ки тези страдания и тогава се питаме Защо го обичам,защото ме наранява ли,защото страдам за него ли? Но не можем да си отговорим на всички въпроси

Град
    V mIsLitE nA bA6Ta tI
    Sadba
    КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!

Забраненият плод е най - сладък. Просто природа... така сме устроени

Guest
    Защото сме тъпи и не оценяваме това което имаме,а като го изгубим искаме да върнем времето назад и да поправим грешката си,но уви ...
    Забраненият плод е най-сладък и докато не го вземеш за себе си не се отказваш,а после губиш интерес към него и така се получава едон безкраен кръговрат

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Ми така е живота е гаден но някои хора се борят до дупка и накрая остават доволни от цялата работа (но не винаги става за съжаления) Аз съм адски влюбена в един вече 9 месеца за сега съм постигнала само забивка ще виидим кво ще стане по нататък ...
    Но мамка му живота,любовта ... SUX

Супер фен
    Avtorkata na temata,da ne bi da imash nqkakva nespodelema liubov.....Spodeli

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от Barry
    zashtoto v prirodata ni e da iskame tova koeto ne mojem da imame
    Mda ... Nai mnogo ti lipsva ne tova koeto e dale4 ot teb a tova koeto e blizo no ne moje6 da ima6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си