- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Dr.Martens in BG!?
Деба мааму скапана с извинение.. ама отвътре ми идва да ги бълвам такива щото интернета(гадното копеле) ми разкри ебати кубинките и естествено понеже съм от.. мм.. как се казваше.. а да - България, не мога да си ги зема.. Та въпроса е къде из пробитата ни столичка мога да разгледам Dr.Martens, Shelly's(за предпочитане) и UK Underground i Steel(ако нема от другите :>). Къде има магазини?
Steel и underground има в магазин Горгон на улица "Неофит Рилски" 57,значи като тръгнеш от НДК по Витошка.Там незнам коя се пада поред е НЕофит Рилски и свиваш в дясно вървиш,вървиш,вървиш и ше видиш една табела на една къща пише там нещо си за татуировки,свиваш по уличката и то е в един двор магазина.А за другите незнам де има.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Мда тая оферта бтв я бях видял ама тва "можете да се свържете с нас да си уговорим среща" ми звучеше прекалено шанаджийско.. Напрао си представям как си поръчвам едни красавици с 20 дупки и на срещата идват произволен брой нацисти.. И после пак ше съм с кецове зимата хаха :> Та сигурна ли е тая работа?