.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Dr.Martens in BG!?

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC

Dr.Martens in BG!?

Деба мааму скапана с извинение.. ама отвътре ми идва да ги бълвам такива щото интернета(гадното копеле) ми разкри ебати кубинките и естествено понеже съм от.. мм.. как се казваше.. а да - България, не мога да си ги зема.. Та въпроса е къде из пробитата ни столичка мога да разгледам Dr.Martens, Shelly's(за предпочитане) и UK Underground i Steel(ако нема от другите :>). Къде има магазини?
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Steel и underground има в магазин Горгон на улица "Неофит Рилски" 57,значи като тръгнеш от НДК по Витошка.Там незнам коя се пада поред е НЕофит Рилски и свиваш в дясно вървиш,вървиш,вървиш и ше видиш една табела на една къща пише там нещо си за татуировки,свиваш по уличката и то е в един двор магазина.А за другите незнам де има.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Мда тая оферта бтв я бях видял ама тва "можете да се свържете с нас да си уговорим среща" ми звучеше прекалено шанаджийско.. Напрао си представям как си поръчвам едни красавици с 20 дупки и на срещата идват произволен брой нацисти.. И после пак ше съм с кецове зимата хаха :> Та сигурна ли е тая работа?
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си